Videót tett közzé a rendőrség arról, ahogy elviszik a Jobbik-közeli N1TV volt operatőrnőjét, aki menekülteket rugdosott meg Röszkénél. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az esti órákban hallgatták ki gyanúsítottként, mint korábban írtuk, garázdaság vétsége miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság csütörtök este állította elő a gyanúsítottat, aki szabadlábon védekezik. A megalapozott gyanú szerint a negyvenéves nő kedden Röszkénél belerúgott egy emberbe, egy másikat pedig elgáncsolt, tettét több kamera is rögzítette. Az ügyészség garázdaság vétségének alapos gyanúja miatt rendelt el nyomozást. A további eljárást a Szegedi Rendőrkapitányság folytatja le.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mekkora aljasság kell ahhoz, hogy megrugdosson egy az életéért szaladó rémült kislányt? A gyerekét ölelő, cipelő apát? Azt a magyarázkodást, amit előadott mentségére, az egy vádbeszéd, nem bocsánatkérés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@Tekla: nem mi tehetünk a migránsokról hogy ez egy kialakult helyzet a kérdésre válaszolva ők semmit se ,de már itélkeznek vérdijjat kitüzve a nőre. Meg volt mondva ha Magyarszágra jösz tarsd be a törvényeinket . ebben az esetben a Magyar törvények itélik meg a nő tettét
A szaladó folyam áradat nem egy törvénytbetartók voltak hanem ellenkezőleg . de a nő viszont nem rugdoskódni let odaengedve hanem hivatalos munka a tudósitás . Ne engedjük törvényeinket nem betartani senkinek se !A Törvény az törvény méhhozzá itt a Magyar törvény kell érvényesüljön .
soljanka
@Tekla: "vadak", "csorda"...
Érdekelne - illetve nem is olyan nagyon-, hogy te vajon a rendszerhatározó szerint melyik törzsbe tartozol...
cirip
@soljanka: Annak a buszsofőrnek , aki vitte őket , hogy ne kelljen gyalogolni (az a bizonyos Bicskén történő cirkusz után) azt mondták, hogy ha nem viszi őket Hegyeshalomba, ha megáll,..akkor megölik. És megtették volna, és ki tudja mikor mit fognak megtenni...
Tekla
@soljanka: Te láttál egyetlen közvetítést is arról, hogy betartanák az alapvető törvényeket? Ha idegenbe megyek és azt mondják itt várjak, akkor nem indulok felfedező útra, nem török ki és rohanok pár fotós és pár rendőrrel szembe, szinte megtámadva őket, stb. Aztán meg csodálkozom, hogy ki ki úgy védekezik ahogy tud. Nem úgy viselkednek, hogy embernek lehessen nevezni őket.
Mért kell bedobálva etetni őket? Mert az erősek előre tolakodva , megfosztják az ételtől a gyengéket. Mi ez , ha nem állatias viselkedés? Hiába szólítják fel őket , hogy álljanak rendezett sorba ételosztáskor , nem értenek arabul sem? Ne gyere azzal hogy éheznek, mert vagyunk pár millióan ebben az országban akik szintén éhezünk, még sem viselkedünk állat módra. A gyerekeink 92 % ingyen kap ételt , rászorultság miatt az iskolába. Még sem törtetnek oda az erős felnőttek , hogy elfoglalva a tízórai osztás helyét elegyék előlük. Ráadásául nem is menekült a legtöbb, hanem magát igazolni nem akaró terrorista.Érted?
soljanka
@Tekla: Én embereket látok. Elkeseredett, éhes, fázó, otthontalan embereket. Akiket, ha emberszámba vesznek, akkor hálásak. Bécsben a pályaudvaron nyugodtan ülnek, és várnak. Szakadt ruhában, pólóban fázva. És hálásak, ha kapnak egy pulcsit, egy cipőt.
Hogy ne legyen kosz és rendetlenség szír fiatalok takarító csoportot szerveztek, mert azt látják, hogy a hivatalok-önkéntesek erőn felül is segítenek.
Szóval számomra ők emberek. Továbbra is.
Rendbontók, vandálok, balhézók, verekedők, törtetők, szemétládák, csalók, tolvajok, akár gyilkosok pedig - bármennyire is fáj ez neked- ugyanúgy vannak a magyarok, svédek, franciák stb. között is. Ettől még nem mondjuk magunkra, hogy vad csorda vagyunk.
Tekla
@soljanka: Én meg ,nagyon naiv embereket látok, akik ezt a megszállás cumit szopják,miközben a világ azon röhög, hogy mi pátyolgatjuk ,többnyire leendő gyilkosainkat. Persze kivételek Izrael szomszéd országaiban is vannak. Mert ugye onnan jönnek a terület elhagyók, hogy a te adódból etesd őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.