A Fidesz-frakció szerint a baloldal bevándorláspárti politikája milliókat indíthat el, és a vasárnapi ellenzéki tüntetések "nyílt meghívók" a migránsok millióinak. 

A kormánypárt frakciónak vasárnap az MTI-nek eljuttatott közleménye szerint a baloldali politikusok felelőtlen szónoklatai egyre bátorítják a bevándorlókat, az embercsempészeket, és bevándorlók millióit indíthatják el Európa felé.

Véleményük szerint a baloldal csak súlyosbítani képes a válságot azzal, hogy mindenkit beengedne az országba és az Európai Unióba. "Ez pedig nem megoldás, hanem maga a probléma. Európa nem képes mindenkit befogadni" – olvasható a közleményben.

Vasárnap délután nagygyűlést tart Budapesten a Demokratikus Koalíció Vigyünk emberséget Magyarországba! elnevezéssel, ahol beszédet mond Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, és szintén tüntetést tartanak az Együtt szervezésében "Szégyelld magad, Orbán!" elnevezéssel.

Utóbbi megmozdulásról Juhász Péter, az Együtt – a Korszakváltók Pártja alelnöke pénteken tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a menekülthelyzettel összefüggésben rendezett demonstráció célja, hogy mindenki figyelmét felhívják, "szégyelljük Orbán Viktor politikáját, szégyelljük azt, amilyen helyzetbe hozta Magyarországot és ezáltal a magyar népet, a magyar embereket".

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Viktor szopkin!! Mi lenne veletek Gyurcsány és Bajnai nélkül???Bele is hüjülnétek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@micfild: Őt ismerve könnyen el tudom hinni!
mariaberta
Ki is ment keletre barátkozni??? Nem Orbán? Hát most jönnek, már csak az orosz migránsok hiányoznak. /Bár lehet, hogy az "egyszerü népek" még haragszanak, hogy néhány évvel ezelőtt még "ruszkik haza" volt Orbán felkérése/, ezért majd későbbi időpontban fognak elindulni.
Laila
Jönnek azok maguktól, Gyurcsányék nélkül is...
kukac50
Orbán bele hülyült a félelmébe, annyira fél Gyurcsánytól!
Rózsika Hatházi
@kukac50: Szerintem, orbán már Gyurcsány előtt sem volt százas.
soljanka
@Hellcat: Fidesznél a tömeget mindig Rákay Kálmán-Filip számolja. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.