A Fidesz-frakció szerint a baloldal bevándorláspárti politikája milliókat indíthat el, és a vasárnapi ellenzéki tüntetések "nyílt meghívók" a migránsok millióinak. 

A kormánypárt frakciónak vasárnap az MTI-nek eljuttatott közleménye szerint a baloldali politikusok felelőtlen szónoklatai egyre bátorítják a bevándorlókat, az embercsempészeket, és bevándorlók millióit indíthatják el Európa felé.

Véleményük szerint a baloldal csak súlyosbítani képes a válságot azzal, hogy mindenkit beengedne az országba és az Európai Unióba. "Ez pedig nem megoldás, hanem maga a probléma. Európa nem képes mindenkit befogadni" – olvasható a közleményben.

Vasárnap délután nagygyűlést tart Budapesten a Demokratikus Koalíció Vigyünk emberséget Magyarországba! elnevezéssel, ahol beszédet mond Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, és szintén tüntetést tartanak az Együtt szervezésében "Szégyelld magad, Orbán!" elnevezéssel.

Utóbbi megmozdulásról Juhász Péter, az Együtt – a Korszakváltók Pártja alelnöke pénteken tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a menekülthelyzettel összefüggésben rendezett demonstráció célja, hogy mindenki figyelmét felhívják, "szégyelljük Orbán Viktor politikáját, szégyelljük azt, amilyen helyzetbe hozta Magyarországot és ezáltal a magyar népet, a magyar embereket".

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Viktor szopkin!! Mi lenne veletek Gyurcsány és Bajnai nélkül???Bele is hüjülnétek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Nyakukig ér a kaki, ha napsütés és 40 fok van, akkor Gyurcsány -Bajnai, ha szeptemberi pár fok, akkor "baloldal" !

Nem zselézett taréj ordibálta tele az arab országokat, hogy itt minden szép, minden jó és mindennel meg lesznek elégedve ?
Hát nem a befektetők érkeztek, hanem azok, akik hittek ennek a debilnek. Hol van ebben a baloldal ?
dr. prédikátor
Viktor szopkin!! Mi lenne veletek Gyurcsány és Bajnai nélkül???Bele is hüjülnétek!!!
nyanya001
Sőt a Gyurcsány miatt megindultak a pirézek is az előbb itt ment el az ablak alatt
vagy három is !
kakaósbögre
egyszerűen képtelenség ekkora méretű ordenáré baromságra bármilyen komoly választ adni.éppezért idéznén Besenyő Pistabá örökbecsűjét:noooormális?
soljanka
@nyanya001: Ne hergeld a népet! Én a múltkor elsütöttem, épp a gyűlölködés miatt - külföldön élő, dolgozó, igazi magyar álompolgárok előtt. És diplomás negyvenes is elborzadt 23 éves lányával egyetemben, hogy "Na még ők is! Maradjanak csak otthon"
micfild
@kakaósbögre: A fidesznyikek bevették. Már nem egy idiótától olvastam.. az örökbecsűt a menekültválság kapcsán... - mondván--- Gyurcsányahibáááás-
amugy mindenért.
a fideSS kommunikációs iroda szerint amugy is mindenről gyurcsány tehet...
Egyetlen dolgot mondjon valaki, az elmúlt 15 évből amiért orbánék nem gyurcsányt hibáztatták.
nyanya001
@soljanka: Az asztalra röhögtem magam :)))))
Pedig inkább tragikus (
micfild
@soljanka: A pirézektől nagyon sok ember retteg. Már én is hallottam, többször is.Jönnek a pirézek és jajjjalesznekünk.

Egyébként a dihidrogén- monoxid nagyon sok ember halálát okozza évente. És erre bizonyiték is van.
És akkor még nem szóltunk a "kemtrélről"
Egyesek mindent elhisznek.
kakaósbögre
@micfild: tévedés.nem a pirézek jönnek hanem a pomogácsok.megmondta a Kisfejű Nagyfejű Zordonbordon.
micfild
@kakaósbögre: Ha elég gyakran irod, egyre többen fogják elhinni.
bencemacska
Én emlékszem arra, amikor OV magyarázta az arab bankároknak, hogy Magyarországon minden fenékig tejfel, mennyi szeretettel várjuk őket. Tessék itt az előörs.
Akkor estem le a székről, amikor odáig jutott, hogy kár, hogy nálunk nincs sarija!!!
micfild
@bencemacska: hogy miiiiii!! orbán sariját szeretett volna? :-O
bencemacska
@micfild: Saját fülemmel hallottam. Azt hitte vicces, de csak seggnyaló volt az arab bankárokkal szemben!
Jankó123
"Fidesz: milliók jöhetnek még Gyurcsányék miatt"

Euróban?
Akkor, még ellesztek egy darabig. Igaz?!
:-)))
Hofipisti
„Biztosíthatom önöket arról, hogy itt Magyarországon senkit nem oktatnak ki sem demokráciából, sem emberi jogokból, mert az tiszteletlenség volna” – mondta Orbán az arab bankároknak, s közben a Rogán-féle módszerrel a csókosok hülyére keresik magukat a fejenként mintegy 15 milla kezelési költséggel, ha valaki kincstárjegy-befektetéssel magyarrá váltja magát. Mindez természetesen az egyenlő bánásmód és az azonos megítélés alapján.
Egyébként mi van a Quaestor-üggyel?
Rózsika Hatházi
@bencemacska: 18:12 Elolvastam. azt mondja: ha a mi bankáraink ismernék a saria szabályait, nem tartanánk itt. Tarsoly Csaba tisztában volt a saria szabályaival? Vagy rá nem vonatkozik az orbáni ige?
bencemacska
@Rózsika Hatházi: Ő az ő kutyájuk kölke! Szerintem ő még mindig azon gondolkodik, hogyan eshetett ki a pikszisből. Vajon kinek nem teljesített valamit?
lajospapa
Szóljon már valaki Orbánnak, hogy több mint öt éve ő uralkodik, kétharmaddal. Baloldal nincs is, ideje lenne a népet talán a rézfaszú bagollyal riogatni, mint nagyapám tette velem. Csak akkor én három éves voltam.
patkószeg
Milliók jöhetnek, de nem fognak. És nem Gyurcsányék miatt jönnek, ha jönnek, hanem a hazájukban dúló háború elől menekülve.
Mézike
Valahogy csak sikerült nekik belekeverni Gyurcsányt.
Toby
@dr. prédikátor: Gyurcsány és Bajnai nélkü,l lenne Kádár és Horn Gyula ! Vagy a tatárok, vagy a törökök !
micfild
@lajospapa: ja.. de akiknek rohadtnarancs van az agya helyén, azoknál beválik a gyurcsányahibááás.. és ezt simán mindenre rá lehet húzni.
akár arra is, ha valami természeti katasztrófa következik be, télen is gyurcsány miatt fog esni a hó. majd meglátod!
patkószeg
@lajospapa: Hiába szólna, mert sem a kritikából, sem a józan észből nem ért semmit. Nem is hajlandó érteni. Úgy görcsöl, hogy az elképesztő. És nem tudja: minél jobban szorítja a markát, annál inkább kifolyik minden a keze közül.
kkalman
Micsoda sötétség és korlátoltság uralkodhat fid€$$éknél, csőlátással elegyítve, hogy ÖT év kormányzás után még mindig, mindenért a Gyurcsány a hibás. Ha Gyurcsány, Bajnai nem lenne, már Fidesz sem lenne.
Rózsika Hatházi
@bencemacska: 20:58 Találgatok. Kakadufejű szógyártónak, aki kénytelen volt "szülői segítséggel" beköltözhetővé tenni a dunakeszi kecót? :)))
bencemacska
@Rózsika Hatházi: Benne van abban a futball mániás is. Tarsoly pénzelte a Győri ETO-t.
Szeparepa-
Sajog a derkam az időjárás változás... azaz jaj bocsánat Gyurcsány miatt.. tegnap migrénem volt, a másnaposság mi.. azaz dehogyis... hát perszehogy Gyurcsány miatt... amúgy is elég depis vagyok mostanában a migráns válság mi... lószart, dehogy dehogy... természetesen és nyilánvalóan csakis Gyurcsány miatt.. Gyurcsány miatt, Japánban nagy árvízek vannak... Gyurcsány miatt Szaud-Arábiában tömegpusztulás volt egy daru ledőlése, azaz valójában Gyurcsány miatt... aztán Gyurcsány miatt kikaptunk Észak-Írországtól... Gyurcsány miatt az ukrán válság és a szíriai válság sem enyhül... a globális felmelegedésért is vállalnia kell a felelősséget, mert nyilvánvalóan az ő hibája... Czeizel Endre Gyurcsány miatt halt meg... Gyurcsány miatt mondott le Hende is.. és a benzin is mint mindig, Gyurcsány miatt drágul...
Bal lábbal keltél fel? Gyurcsány a hibás! Fáj a fogad? Gyurcsány miatt van! Közelegnek a hétfő borzalmai, csakis Gyurcsányt szidd érte, mert arról is ő tehet..! Elhagyott a párod? Gyurcsány miatt van! Nincs melód? Gyurcsány a hibás! Beszart a kocsi? Gyurcsány az oka! Nem jöttél ki megint a fizuból? Gyurcsány a hibás? Fáj a fogad? Gyurcsány miatt van! Odaégett a kaja? Gyurcsány a hibás! Gyurcsány miatt haltak ki a dinók. Gyurcsány a hibás a római birodalom bukásáért... Gyurcsány miatt volt a tatárjárás és a török uralom..Gyurcsány miatt verték le a 48-as forradalmat és 56-ost is... Nem tudsz olyan borzalmat és kárt mondani sem lokálisan, sem globálisan, amiért ne Gyurcsány lenne a hibás... hajrá orbanisztán, hajrá abszurdisztán...
Ticsi
Jajj mindenki hibás. Jó duma, hogy maguk mellé állítsák az embereket.
Gyurcsány a hibás mert az amcsik, iszlám állam... lövik a közel keletet?
Desischado
@Szeparepa-: Köszi, majd lefordultam a székről, annyira nevettem! De igazad van, ezeknek mindenért Gyurcsány a hibás. Épeszű ember ezen már csak nevetni tud. Egyébként tudja vajon ez a nyomorult, hazug lény, - mármint orbán, - hogy mi a saríja?! Gondolom, nem, mert akkor nem pofázna róla! Ezeknek mikor esik már le, hogy öt éve ők vannak hatalmon? Röhejes még mindig Gyurcsánnyal jönniük! De persze egy agymosott fidesz birkának ez hihető!
micfild
@Desischado: Szerintem orbán elmebeteg, nem hülye. Nagyon is tudja mi az a saria.. és nagyon is tetszene neki, ha itthon is lenne olyasmi.
tarhonya
és a magyar fiatalság a FIDESS miatt migrál külföldre
a megüresedett helyet meg ugye fel kell tölteni!
csak ezek nem szeretik a naradcsot és ezért nem kívánatosak !
mate03
@Toby! Gyurcsánynak igaza volt amikor azt mondta,Viktor már januárban,mondta,hogy jön a menekült áradat!Miért nem készült fel rá!?Minek kellett a plakát kampány?Minek kellett a kerítés? Csak az ország pénzét pazarolta! Az UNIÓVAL-kellett volna tárgyalnia,hogy közösen védjük meg a sengeni határt!:Viszont az is igaz hogy Európában,Orbánnal már senki nem tárgyal! Ki írta magát Európából!
silber13
@Mézike: 09.13, 21:16-raGát persze, hogy benne van! A Fleto mindenben benne van. Ő mutatta meg Muhonál a tatároknak a folyó gázlóinak a helyét, ő súgott a törököknek Mohácsnál, hogy milyen kicsi a magyar sereg, később meg világos, hogy neki köszönhető a világosi fegyverketétel, stb. Bár másfelől meg ami azt illeti, Bizánc bevételét nagyban segitette a csuti szélhámosunk egyik ősének, valamilyen Orbán mester ágyúöntőnek az árulása, mert ugye az ő zarbuzánjával vették be a törökök a várost, kiindulási pontot nyerve ezzel Európa megtámadására!
agnes200
Mert nem Merkel mondta, hogy jöhetnek a menekültek, hanem a Gyurcsány? Tényleg nevetséges. De hányan elhiszik!
mate03
@Freewolf: ! Mert ő megérdemli! Nem úgy az az ember, aki a Keleti nyitást szajkózza!Be jött a felhívás!Jönnek a testvérei! Ő mondta hogy ott érzi magát otthon,nem Európában! Most is el megy Iránba! Biztos megint egy kevés aprópénzért,mert az államadósság,megint az egekben van! Köszönjük Viktor!
Eriksson
@Szeparepa-: Gyurcsány valóban hibás. Ha nem is a felsorolt dolgok miatt.
Rózsika Hatházi
@Freewolf: Néha nem ártana gondolkodni! Valszeg azért van szabadlábon, mert nincs miért vezetőszáron elvezetni. Sem a Bajnait. Pedig, hogy örvendeznél!
Freewolf
@Rózsika Hatházi: Ha megfigyelted, nem mindig a bűnösök ülnek!
Rózsika Hatházi
@Freewolf: Valóban. A jobboldalról, vajon hány embernek kellene ülnie? Oszt mégis szabadlábon garázdálkodnak.
Szeparepa-
@Eriksson: Igen... és Obán természetesen nem tehet semmiről... ugye?
Eriksson
@Szeparepa-: Az is megéri a pénzét, mint ahogy mindegyik ma élő politikus. De a múlt és jövőbeni is.
bencemacska
Ov csak most kezd rájönni, kár volt meghívni félázsiai testvéreit, mert azok még nem tudták, hogy ő nem az "igazmondó juhász", és eleget tettek a meghívásnak! Persze, hogy fel vannak háborodva, amiért most nem akarja beengedni őket!
Hellcat
Milliós áradatról pofáztak...170ezernél tartunk...most megint milliós áradat...CSAK A BALOLDAL MIATT...mi ez a vadbaromság már megint?
Yoda69
Na mar a migracioert is Gyurcsany a felelos
Mézike
@silber13: Azta! Én + aszittem valami hágón lovagolt elefánt háton...:-)))
Sztem azért kapták elő , mert ide Bajnai libáit sehogy se tudták beszuszkolni.
silber13
@Mézike: Bajnaira meg a kibákra nem mernek szólni, mert abban a pillanatban kiderülne, hogy Bajnai libái mentették meg a régi Rómát! Gondolj csak a Capitolium riasztóan gágogó libáira, akik lebuktatták az ellenséget. Mág hős lenne Bajnaiból!
Dr. Felipe
Gyurcsááááány! Ennyi már elég is az egyszerű fideSS ékeknek.
Desischado
@micfild: Őt ismerve könnyen el tudom hinni!
mariaberta
Ki is ment keletre barátkozni??? Nem Orbán? Hát most jönnek, már csak az orosz migránsok hiányoznak. /Bár lehet, hogy az "egyszerü népek" még haragszanak, hogy néhány évvel ezelőtt még "ruszkik haza" volt Orbán felkérése/, ezért majd későbbi időpontban fognak elindulni.
Laila
Jönnek azok maguktól, Gyurcsányék nélkül is...
kukac50
Orbán bele hülyült a félelmébe, annyira fél Gyurcsánytól!
Rózsika Hatházi
@kukac50: Szerintem, orbán már Gyurcsány előtt sem volt százas.
soljanka
@Hellcat: Fidesznél a tömeget mindig Rákay Kálmán-Filip számolja. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.