A Jobbik szerint sem kvótarendszer, sem visszatoloncolások alapján nem szabad egyetlen migránst se beengedni az országba, hosszú távon letelepíteni, integrálni pedig pláne nem. 

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt országgyűlési frakcióvezető-helyettese hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján arra szólította fel a kormányt: tegye egyértelművé, hogy fogad-e Nyugat-Európából visszatoloncolt migránsokat.

Kijelentette: a nyugat-európai hatóságok már több mint húszezer esetben jeleztek ilyen szándékot, miközben eddig kevesebb, mint ezer embert már ténylegesen vissza is toloncoltak. Hol vannak ezek az emberek? Mi a sorsuk? – tette fel a kérdést.

A Jobbik arra is felszólítja a kormányzatot: valljon színt, mit kíván kezdeni a kvótaszerű megoldások ötletével. Ha a kormány nyitottságot mutat erre a megoldásra, a párt ügydöntő népszavazást kezdeményez ennek megakadályozása érdekében – szögezte le.

Kérdésre közölte: a honvédség határra vezénylését pártja támogatja, a kormány kétharmados parlamenti támogatást igénylő javaslatáról azonban csak a módosító javaslatok tükrében foglalnak állást.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ki az a barom menekült aki itt akar letelepülni mikor innét a magyarok is menekülnek családostól aki csak teheti.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Felipe
Ki az a barom menekült aki itt akar letelepülni mikor innét a magyarok is menekülnek családostól aki csak teheti.
eszegfu
Ti meg kedves jobbikosok addig maradjatok állva, ne üljetek le, amig nem teljesül ez a 3 kivánságotok! Valami megoldás csak kell! Akár a kvóta, akár visszatoloncolni Szerbiába, akár a letelepités... Nehogy azt gondoljátok, hogy ezeket kimondtátok és annyi!? Attól még mindig jönnek, itt vannak és mennek tovább -- már aki tud.
sünike
Gabcsi! 2 éve ezeknek nyaltál be keresztcsontig! Ja, hogy ha közel vannak, akkor nem is olyan nagy barátok és az iszlám sem a világ megmentője?
Másik dolog: eddig úgy tudtam, hogy az ellenségem ellensége a barátom. Tehát akkor Izrael most barát vagy ellenség? És a muzulmánok? Segíts Gabi, teljesen összezavarodtam!
Toby
Ja. Úgy szép a magyar, ha üde, tiszta pedigréjű, echte fajtatiszta hun, némi fél-ázsiai, mongoloid, vagy ujgur vonással, iszlám odaadással, kettős kereszttel a hátán, rovásírással a mellén, a kávét is hátrafelé nyilazva kéri, a kétnapos cba-.s kenyeret a nyereg alatt puhítja !
dr. prédikátor
Zazrivec!!!Mostanában mit szívsz???vadkendert vagy viktor szopkin szivarkát???
lópicigáspár
Na ez marhaság! Biztos vannak köztük jó szakemberek, bármilyen területen is. Valakivel igenis kell pótolni a mi kivándorlóinkat. Aztán majd apránként rájönnek, hogy ez az ország nem a Kánaán és tovább állnak, de addig is legalább itt adóznak...!
Hellcat
Szóltak már a jobbiknak, hogy ezek nem itt akarnak letelepedni?
csa-csa
@lópicigáspár: ahogy azt Móricka elképzeli...
lópicigáspár
@csa-csa: Inkább elpusztulsz, minthogy egy arab orvos meggyógyítson?
csa-csa
@lópicigáspár: tudtam hogy ezt fogod mondani! pusztulni meg Te fogsz! én feldobom a pacskert! Más szempont is lehet. A beilleszkedésük, a vallásuk, a felfogásuk sok mindenről.
lópicigáspár
@csa-csa: Szóval sajnálatos módon elhalálozol inkább, csak, mert az országban nincs magyar orvos! Ügyes vagy! Nekem a háziorvosom, mint azt említettem már régebben arab származású és maximálisan meg vagyok elégedve vele. Kiválóan beszél magyarul, a beilleszkedéssel sincs gond, magyar lányt vett el, két gyönyörű kislányuk van, rendezett körülmények. Vagy útálnom kellene mert arab?
patkószeg
Európa boldogabbik felében ismerik a szavak mögötti tartalmakat és nem kutyulják össze a fogalmakat sem. Nálunk a harmadikos gyerek okostelefont tanul, ahelyett, hogy olvasna és beépülne a személyiségébe jó mélyen a TUDÁS és differenciált gondolkodás képességének gyökerei. Tehát felnőttként kevésbé lehetne hülyeségekkel megvezetni.
Szóval: nem migráns, menekült. És nem kell betojni, kedves Jobbik, hozzánk SENKI sem akar jönni, sem jószántából, sem kötelező jelleggel (kvóta). Biztos azért, mert aaaanyira dübörög a Pannon Puma és aaaanyira toleráns emberek vagyunk. Egymást sem bírjuk el, ha más a véleménye a másiknak - tisztelet a kivételnek -, nemhogy egy vadidegent!
vonotok
@csa-csa: A pacsker feldobása a legkönnyebb. De az oda vezető út az lesz még rohadtul nehéz. Még számodra is. Sírni fogsz még egy néger orvosért is.
levarosbukta
@lópicigáspár: Ez még nagyobb marhaság! Az itthon lévőknek sincs munkája! Aztán meg miből gondolod hogy ezek akarnak-e dolgozni, nem csak a segélyért jöttek ide.
Eriksson
@patkószeg: A pannon puma régebben dübörgött, még Gyurcsány - Kóka idejében. :)))
lópicigáspár
@levarosbukta: Most kizárólag a dolgozni akarókról beszélek. Azt is tudomásul kell venni, hogy egymillió adófizető már nyugaton van. És bizony hiányoznak a gazdaságból.
csa-csa
@vonotok: semmi kifogásom sem fekete, sem kinai, semmilyen idegen orvos ellen! sőt! mindegy ki gyógyít meg ha betegek vagyunk. még mindig nem ezen van a fő hangsúly!
csa-csa
@lópicigáspár: ne lovagolj már ezen! itt is van színesbőrű orvos és nagyon szeretjük. nem a orvoskérdésen van a hangsúly!
csa-csa
@lópicigáspár: rendben. nem elsősorban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.