Úgy tudta mindenki, hogy a mai napon hivatalosan is Andy Vajné lett a TV2, aminek az élére a volt RTL-vezért, Dirk Gerkenst állította. Simicska Lajos érdekeltsége erre most rácáfolt – írta a 444.

Ugyanis az alábbi közleményt adta ki a Megapolis Media Zrt.:

A Megapolis Media Zrt. 2015. október 13. napján megvásárolta TV2 Media Group Holdings Kft. 100%-os üzletrészét, ezzel közvetett módon a TV2 országos médiaszolgáltató tulajdonosává vált. A Megapolis Media Zrt. a mai napon Yvonne Perla Dederick és Simon Zsolt János ügyvezetőket a TV2 Media Group Holdings Kft. ügyvezetői tisztségéből azonnali hatállyal visszahívta, figyelemmel arra, hogy a TV2 csatornára vonatkozó adásvételi szerződést a tulajdonos hozzájárulása nélkül kötötték meg.

A 444 megjegyezte: a Megapolis Media Zrt. 100 százalékos tulajdonosa a Simicska Lajoshoz köthető médiavállalkozásokat hosszú évek óta irányító Fonyó Károly. Yvonne Dederick és Simon Zsolt kirúgásával a TV2 Media Group Holdings Kft. új ügyvezetője Fonyó Károly lett.

125 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
@colibri: Tudom, hogy nem illik, de én is Simicskának drukkolok. Vele nagyon kiszúrt a kedves g!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Nem értem a Macskosz kitiltásának okát, én nem olvastam tőle durva dolgot, de regisztrálni pedig más néven, más IP címen bárhol, akár valamilyen nyilvános helyen is lehet, így remélem, hogy előbb-utóbb újra felbukkan :)
Csizmás Kond
@hetöndöe: Ami nem annak születik az csak mesterséges úton alakulhat azzá tehát nem is igazi...ezért annak nevezni is butaság.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Akkor a komcsik se komcsik?...micsoda éles elme rejlik benned.:-)
Csizmás Kond
@hetöndöe: Nem, ezek múló állapotok...
hetöndöe
@Csizmás Kond: Már megint takonyra futottál,kár hogy nem érted de nem is vártam el tőled.:-)
Szinted a régi és kiszámítható.:-)
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...dehogy futottam...neked is elmult...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.