Magyarország egyetlen visszatoloncolásra váró illegális bevándorlót sem vesz vissza – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Lázár János ezt azzal indokolta: ők nem Magyarországnál, hanem Görögországnál léptek be az Európai Unióba, így oda kell visszaküldeni az érintetteket. Hozzátette: mintegy 40 ezer ember visszatoloncolását jelezték nyugat-európai országok.

Colleen Bell, az Egyesült Államok magyarországi nagykövetének kijelentéseire válaszul megjegyezte: még az ő kérésére "sem akarunk sem befogadni, sem átengedni az országon senkit". Hozzátette: Magyarország az Európai Unió, és nem az Egyesült Államok tagja, és egyetlen olyan ország beavatkozását sem tolerálja, amely nem tagja az EU-nak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Félek én attól, hogy nagyon sokba fog még ez a gőgőség kerülni.
Freewolf
Teljesen igaza van! Egy folyamatosan háborúkat kirobbantó ország ne mondja már meg nekünk, hogy mit tegyünk! Pimasz, gőgös Amerika!
Főlökött
Mami - kezdődik !

Tologatás, maszatolás, megszabadulás. Nem lesz oly egyszerű a visszatologatás az előzőbe. Majd a Malév-flotta visszahordja a kiindulási pontra :)
Szeparepa-
Ahogy azt lúzerjanika elképzeli. Ha nem fogadjuk vissza a dublini kvótánkat, akkor EU szankciókat kapunk a nyakunkba...
Hellcat
Akkor minek szarakodtatok annyit a regisztrálással? Ja hogy itt kellett őket tartani figyelemelterelésnek igaz?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.