Egyik olvasónk bejelentést tett a média- és hírközlési biztosnak, Göncz Árpád volt köztársasági elnök temetésének televíziós közvetítésével kapcsolatban. A bejelentés szövegét alább közöljük. Annak tudatában, hogy a panaszt elutasítják bejelentem, hogy a Duna Televízió Göncz Árpád volt köztársasági elnök úr 2015. 11. 06-i temetéséről adott helyszíni közvetítésében véleményem szerint hamisítást követett el. Ez Bródy János „Ha én rózsa volnék” című szerzeményének Koncz Zsuzsa Kossuth díjas előadóművész általi éneklése közben (a hivatkozott link szerint 07:30-11:10) történt, amikor a több évtizedes szokásnak megfelelően, a negyedik („…Ha én zászló volnék…) szakasznál az énekesnő elhallgat és a közönség énekel helyette, de az adásban ezt vélhetően lekeverték, vagy a többezres tömeget szándékosan nem mikrofonozták be (széles-karakterisztikájú térmikrofonokat nem helyeztek ki).

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Nem első alkalommal vetemedik a "köztévé" ilyen aljasságra. Várom a Médiahatóság válaszát. nem gondolom, hogy tisztességes eljárásról lehetne szó, mert ez a szemét manipuláció a vezetőség menesztésével járna minden jobb helyen, Itt azonban ez megengedhető norma.
dr. prédikátor
@Horizont: Hidd el ,én hallottam! nem vagyok od a TV-ért, max az rtl-en nézem meg a híreket. Most csak kimondottan a temetésért néztem a Duna tv-t.Csak ismeretterjesztő tv-t nézek!
bencemacska
Nekem meg ki kellett mennem a szobából - és nem láttam csak hallottam a dalt a második versszaktól - azt hittem Koncz Zsuzsa hangja csuklott el!
Gondoltam, majd visszanézem később, de még nem sikerült!
eszegfu
@nemkati: 12:32 Én is hajlok rá, hogy a technikával lehetett valami baj... vagy nálam, vagy ott valamelyik társaságnál, aki felvette.
kutyahűség
Nem kegyetelsértés történt, ha nem vette volna észre az ostoba olvasó, hanem az, hogy Koncz Zsuzsa úgy megrendült, hogy egy szakasz után már képtelen volt tovább énekelni. Ami A TV eléggé tapintatos volt, Bródy profi volt - most pedig egy nímand akarja besározni Zsuzsát? Komolyan minden ép ész elment nyaralni mindenkinél?
makao
@kutyahűség: Ha a legkisebb mértékben is ismerné Koncz Zsuzsa munkásságát, akkor tisztában lenne azzal, hogy több tíz éve ennek a dalnak az utolsó versszakát mindig a közönség énekli el, miközben a zene és az énekesnő hallgat. Nem elcsuklott a hangja, hanem szándékosan hagyta abba az éneklést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.