Ne hergelje az embereket a kvótaellenes aláírásgyűjtés ellen a balliberális ellenzék – szólított fel szombati budapesti sajtótájékoztatóján Kucsák László, a Fidesz országgyűlési képviselője, arról számolva be, a napokban Pestszentlőrincen bántalmaztak egy aláírásgyűjtő aktivistájukat.

Mint mondta, a vélemények ennek a kezdeményezésnek a megítélésében is lehetnek eltérőek, de felháborító és megengedhetetlen az ilyen aljas, gyáva és brutális cselekmény, amelynek esetében szerinte "messze nem zárható ki a politikai motiváció".

Elmondta: egy férfi előbb szidalmazta, majd többször megütötte és hajánál fogva rángatta egy aktivistájukat.

Jelezte azt is: a bántalmazott nővel együtt aláírásokat gyűjtő férje rendőrt hívott, a támadót előállították, és értesüléseik szerint ellene nyomozás indult.

A politikus emlékeztetett rá: a Fidesz azért indított aláírásgyűjtést, hogy megvédjék az országot Brüsszel azon elképzelése ellen, amely a kötelező betelepítési kvótákkal "bevándorlók tízezreit kívánja betelepíteni, letelepíteni", a párt megítélése szerint értelmetlen, jogtalan és veszélyes módon, ezért minden lehetséges eszközzel fel kell lépni ellene.

139 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Fütyi-sz csöcselék!!! Ti meg az embereket ne hergeljétek és vegzáljátok!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Butautáló
@enslaved: Gondolom a migránsok eleve csak áthaladási szándéka miatt.
A Tranzitország névről sajnos a Lófasztseér szinonima jut eszembe...
nezelodo
A fene se érti, miért lettek ilyen mimózák ezek az állampárti hatalommániások!? Amikor a Meggyes Tamás az önkormányzata költségén országos turnén utaztatta a kereplős ordibáló cirkuszát, vagy a politikai ellenfelek háza előtt balhéztak az izomagyúak, amikor éppen nem az asszonyt agyalták, (ma már a madár sem repülhet a fő-dakota utcája felett), vagy a kordonbontók szűzi cselekedetekor, meg a Kossuth-téri hugyozók kempingezésekor nem voltak ilyen finnyásak.
pagoda
Annyi fiatal, értelmes ember hagyja el az országot! Be lehetne fogadni becsületes, okos orvosokat, mérnököket, focistákat, fociedzőket, építészeket iskolázott intelligens embereket, csak ki kellene válogatni. Különben elfogyunk és nem maradnak, csak a nyugdíjasok!
jancsik68
@hemami: Mi magyarok is egy migráns nép vagyunk.S nagyon nem örültek nekünk az akkori európai nemzetek és emberek.S közülünk is sokan emigráltak "56-ban!!!
libellle
@Szókrakész: November,29 8:00. Amit leirtál, hogy mit kapnak Austriában a migránsok az egyszerüen, nagyszerüen NEM IGAZ.
Mrfingusz
A rohadt erőszakos fidesz geciket csak fel kell rúgni mint a büdös bogarat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.