Az agrárvállalkozásainak földterületeit érintő árverések azonnali leállítását követeli a Nemzeti Földalapkezelő Szervezettől (NFA) a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Mezort Zrt.. Ugyanis úgy vélik: a Fidesz képviselője, Győrffy Balázs által kezdeményezett és a cég szerint alaptörvénybe ütköző törvénymódosítás gyakorlatilag a cégcsoport földhaszonbérleti szerződéseinek automatikus megszűnését jelentené – számolt be az mno.hu.

A Mezort emiatt ügyvédi felszólítást küldött az NFA elnökének, Nagy Jánosnak, melyben többek közt azt írja: jogi lépéseket és kártérítési igényt is kilátásba helyeznek arra az esetre, ha nem bérelhetnék tovább az állami földeket.

A levél egyben figyelmezteti Nagyot arra, hogy a szándékos károkozó intézkedések megtételével hivatali visszaélés, valamint különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettek is megvalósulhatnak.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Remelem, megteszi, jo ugyvedekkel korbeveve, mert ez azt jelenthetne, hogy a magyar foldvagyon nem kerul idegen kezbe, plane, ha visszamenolegesen adna orban jogokat az uj vevoknek, megszuntetve a berleti szerzodeses gazdak ervenyes szerzodeseit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Ugyan már. Ez is csak egy simlis senki aki tudja, hogy : " mindenkinek jogában áll hülyének lenni!" Én nem hiszek neki. Még ütös doplgot nem csinált. Nem is fog, mert egyre inkább látszik, hogy ez egy eltervezett dolog közte lés Orbán között. Biztositék ha baj lenne...
egyvandor
Ennek Magyarországon nem lesz Simicskára nézve kedvező kimenetele. Nem tudom el fogja-e vinni nemzetközi szintre. Ha Gorbán ettől tart, ennek az ügymenete is le lesz nyújtva ameddig csak lehet. Mi meg csak fizetünk akármi is lesz a kimenetele, mint a katonatiszt.
Desischado
simicska csak a saját ebül szerzett koncát védi. Ne feledjétek, vastagon benne volt ő is mindenben. Míg ment a szekere, addig okés volt neki minden. Nem az igazság vezérli, csak a megszerzett/harácsolt vagyont védi. Semmivel sem különb orbánnál, és nyilván oka van annak, hogy még ideáig semmit sem csinált. Szerintem max akkor lépne, ha mindent elveszítene. Addig viszont csak dobálózik.
human
Ha már mindenhol fideszesek vannak, hát nem csoda hogy már csak egymást tudják meglopni. A pártkatonák terén is itt vidéken megy a harc, hogy melyik fideszes tud jobban a szeretett vezetőnek megfelelni, így egymásnak is estek páran bizonyos vezetői posztért, mert a nem orbánista vezetőket már kisakkozták a székükből. Keselyűként tépik szét az országot a tekintélyelvű fideszesek. Igyekszik mindenki odaférni és minél nagyobb darabot kiszakítani.
soljanka
@Desischado: Pontosan. A gecizéskor kellett volna borítania.
De ugye, akkor ő is bukik. Ugyanolyan g..i, mint a haverja.Csak most "józsarut" akar játszani.
De nem szabad megfeledkeznünk róla, hogy a 25 évből 23 éven keresztül ő volt az ész, Orbika meg a cukipofa.
pagoda
Simicska úr! Orbán annyira haragszik rád, hogy tönkre akar tenni! De te okos vagy, ugye nem hagyod magad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.