A Fidesz véleménye szerint felháborító és veszélyes, amit a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció művel, amikor a Terrorelhárítási Központot (TEK) támadják. Így reagált a kormánypárt parlamenti frakciója a DK alelnökének hétfői szavaira.

A DK-s Vadai Ágnes sajtótájékoztatóján azt kérte Áder János köztársasági elnöktől, hogy hívjon össze egy nemzeti biztonsági konferenciát. A független képviselő azt mondta, a Terrorelhárítási Központ szándékosan vezette félre a közvéleményt, a sajtót és az Országgyűlést, ezért a TEK feloszlatását követelte.

 A Fidesz közleményében azt írták: a TEK megalapozott, jogos és helyes akcióikat hajtott végre fegyverekkel, robbanószerekkel felfegyverzett bűnözők ellen, amivel súlyos bűncselekményeket akadályozott meg – jelentették ki.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az a szomorú, hogy annyira lebutították az embereket, hogy beveszik ezt az átlátszó kormánypropagandát, hogy "nemzetközi terroristacsoport" célkeresztjébe kerültünk.
Az pedig elképesztő, hogy Hajdú az ATV-ben határozottan kizárta, hogy magyar politikus ellen terveztek bármit, majd 2 nap múlva egy fél ország
coni
Az pedig elképesztő, hogy Hajdú az ATV-ben határozottan kizárta, hogy magyar politikus ellen terveztek volna bármit, majd 2 nap múlva egy fél ország azt találgatja ki ellen tervezett merényletet ugyanaz a "terrorista csoport".
egyvandor
Gorbán tekje saját magát járatja le önigazolásként előadott önfényezésével.
Ha nem Gorbán tekje lenne végeznék csendben a munkájukat, nem volna szükség propagandára és senki sem röhögne rajtuk.
Vajon Gorbán titkosszolgálata miért a háttérben dolgozik?
Az meg különösen érdekes ahogy a "sas" a "légy" után kapkod. Nem azt mondta Gorbán ő ilyet nem csinál?
eugen4402
Te Fidesz, ezt komolyan gondolod? Ki az az őrült, aki megtámadná a legkorszerűbb fegyverekkel felszerelt, tetőtől talpig páncélba bújtatott TEK-vitézeket? Amit egyes politikusok mondanak, az nem támadás, hanem javító szándékú segítségnyújtás, amin el kellene gondolkozni. Megérné...
Toby
A TEK azt kapja abba az ostoba pofájába, amit vastagon megérdemel, utcazáráson és a geci őzrésén kívül, semmi másra nem alkalmas !
Hajdú menjen szinésnek, ha annyira szerepelni akar !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.