A Borsod megyei Birkózószövetség alelnöke a Karfiolfül című birkózómagazinnak nyilatkozott testvérével való viszonyáról. A végzettsége szerint mérnök-közgazdász ifj. Orbán Győző a lapnak elárulta, mivel testvére két és fél évvel idősebb nála, úgy gondolja, nem illik ellene győznie Nem volt sok esélyem vele szemben. Ő mindig focizott, jól futott, de nem csatáztunk egymással. Amikor elérkezett az idő, birkózásunk után kezet fogtunk, és megegyeztünk egy örökös döntetlenben. Életem első versenyére eljött, azóta ritkábban láttam a teremben– hangsúlyozta a birkózásban 2008-ban veterán Európa-bajnoki címet szerző Győző. Hozzáfűzte, a kormányfőnek kiváló sportintelligenciája van, tudja az olimpiai bajnokok neveit, eredményeit, nem úgy, mint ő. A labdarúgás a mindene, ma is jó a kondija, nem állnék ki vele futásban, labdakezelésben leiskolázna. Viktor minden vágya, hogy segítse az egyetemes magyar sportot, biztosítsa az infrastruktúrát, a lehetőségeket, hogy minél egészségesebbek legyenek...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@dömdödöm: Tényleg hasonlítanak egymásra, na de az öcskös beállt ,,fényezni,,)))))))))
papa.49
@dömdödöm: Tényleg hasonlítanak egymásra, na de az öcskös beállt ,,fényezni,,)))))))))
dömdödöm
Ha előkerül még 1 szijjártó diszidálok :-)
Clavigo
@dömdödöm: :) :) :)))))) DDDDD :))))) Nagyon zaklatott lettél.:) :))))
Macskaszem
Egyetemes magyar sportról hablatyol a csúti öccs, pedig csak foci van orrba-szájba, iskolásoknak immár kötelező jelleggel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.