Indítsanak ellenem vagyonosodási vizsgálatot – kérte a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) Juhász Péter abban a levélben, amelyben feljelentette magát az adóhatóságnál. Azt kérte a NAV-tól, hogy tárják fel offshore cégei hálóját, a gyermekeire íratott ingatlanok tömkelegét és a titkos bankszámláin parkoltatott milliárdjait.

Saját maga feljelentésével az Együtt alelnöke arra reagált, hogy vasárnap a Fidesz arra szólította fel: mielőtt kormánytagok zsebében turkálna, "vizsgálódjon maga körül".

Erre hétfőn Juhász levelet írt a NAV-nak, amit Facebook-bejegyzésében azzal magyarázott:

Nekem nincs félnivalóm, mert nem lopok a közösből."

Ezután viszont elvárja, hogy "Orbán, Rogán, Szijjártó, Lázár és a sok közpénztolvaj" kövesse a példáját, és számoljon el azzal, amije van. „Nekik – írta – ugyanis lényegesen nagyobb a vagyonuk, mint amennyit életük során legálisan kereshettek.”

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Itt volna az ideje hogy kiderüljenek a fekete dolgok ami a számonkért fazonokat illeti !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dömdödöm
Itt volna az ideje hogy kiderüljenek a fekete dolgok ami a számonkért fazonokat illeti !
human
Csípem ezt a Juhász Pétert. Színt visz a szürke politikai életbe.
lampa laz
Végre van egy "fehér hollónk"? Mármint a politikusok között.
vitriol
@lampa laz: elég nagy szégyen, hogy egyedül van!
nemzeti_nyugdíjas
Valami elindult a politikában. Ő az egy fecske akit meg kell becsülnünk.
lampa laz
@vitriol: hát, ha többen lennének, akadna követője, de úgy látszik az ellenzéki oldalon is sok a fekete folt a tollazatban...
kkalman
Juhász Péter eddig is Don Quijote módjára vívta a harcát a korrupció ellen, de ezzel a húzásával, azt hiszem, teljesen magára maradt.
nezelodo
Karakán a fazon, neki biztos nincsen a száz saját lábán álló Récsölkéje, sem stróman Lencije, aki pont annyiért vesz földet, amennyinek az érkezését fél éve nem vette észre a számláján, (1.3 milliárd). Biza' ez az egybeesés pusztán a véletlen műve. Fogadok hamarosan lesz telitalálata lottón is.
nemjoezigy
Végre egy tökös politikus, aki (remélem) a múlt rendszerhez és az előző mszp kormányzathoz sem kapcsolható!
Ugyanakkor nálam nem mentődik fel a parlamentben felvett - a társadalomhoz viszonyított -nagy pénz miatt! Főleg a hatalmas nyugdíj mellett ott tespedők az ingyenélők!
Szerintem a parlamentben egyik sem teljesít úgy, hogy a javadalmazását megérdemelné!
Ez ugyan úgy vonatkozik a kormányra és az Ország vízfejére a minisztériumokra, a tanácsadókra, a biztosokra, stb!
szaboria1
Számomra azért az még mindig furcsa, hogyha a nép választ képviselőket miért nem hívhatja vissza ha nincs megelégedve vele. Ja és a listán való bejutást is eltörölném. Mert így a Juhász tényleg egy szélmalom harcot vív.
karma1
Na mi van, mi van? A trollok ma szabadnapon vannak? Heeeee, hat senki nem vedi meg ettol a csunya Juhasz Petertol a meszilorinceket? Se nem a habonyt, aki nem is alkalmazott, csak ugy omlik hozza a penz? Na meg a horiarcu vajnapapa?

Azert Gyurcsany megtette minden alkalommal a nyilvanos ado- es vagyonbevallasat, amikor a fide$$ elkezdett "gyurcsanyozni"... Csak nem ilyen hangsullyal... A sunyilo baloldaliaktol is megkerdeznem, hogy egyes mocskos torvenyek bevezetesenel miert nem uvoltenek fol, hogy eleg volt? Mint a legutobbi "rokon is palyazhat" cimu korrupcios torvenyre, a szabadlopas legalizalasara?
sokanvagyunk
Általában nem lopással kezdi az ember... - de a mézes bödön közelsége megváltoztatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.