Földi Judit, a DK székesfehérvári szervezetének elnöke ma “Mennyi pénzzel támogatta Mészáros Lőrinc az Orbán-családot? – Hivatalos dokumentum bizonyítja a botrányos bányabizniszt” címmel tartott sajtótájékoztatót Budapesten.

A Magyar Narancsban jelent meg, hogy Mészáros Lőrinc egy még húsz évig használhatatlan bányaterületet vett meg az Orbán Viktor édesapjának érdekeltségébe tartozó Nehéz Kő Kft-től. Úgy tűnik, hogy Mészáros Lőrinc közvetlenül az Orbán-családnak juttatja vissza a megnyert közpénzeket. A DK ezt egy eredeti, hiteles tulajdoni lappal bizonyítani is tudja. Mészáros Lőrinc maga ismerte el a közelmúltban, hogy a milliárdos gazdagodáshoz “a miniszterelnök barátsága” is kellett. Most kiderült, hogy a közpénzzel járó barátságot Mészáros Lőrinc közpénzzel viszonozta Orbán családjának.

A Demokratikus Koalíció szerint ma mindenki számára kézzelfoghatóvá vált, hogy a miniszterelnöknek személyes anyagi érdeke fűződik a kormányzati korrupcióhoz. A DK szerint Orbán Viktor az egyetlen miniszterelnök Európában, akinek a családja folyamatosan állami és EU-s közpénzekhez jut. A DK írásbeli kérdéssel fordul Orbán Viktorhoz, mert tudni akarja, hogy mennyi pénzt kapott az Orbán-család Mészáros Lőrinctől!

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ez Abszurdisztán, ahol a miniszterelnök az egész családjával és a holdudvarával közpénzen gazdagodik. A hülye nép meg tűri!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Majd jön a pökhendi válasz, hogy a Dk nézzen körül a saját háza táján blablabla...
lópicigáspár
Ennek a DK nak már teljesen elment az esze! Nem veszik észre, hogy a gázszerelő csak egy stróman! Na nehogy elmagyarázzák már nekem, hogy ezt mind a saját esze adta ki!! Egy kicsit át kellene fogalmazni a kérdést!
bakegya
Amig a teknős a saját lábán áll,nem fog válaszolni,legfeljebb annyit-ha valakinek valami nem tetszik forduljon (fel)bírósághoz-ennyi és lehet hazamenni!!!
wagabund
...-jó..jó..rendben... ne tessék hálálkodni... majd egyszer mi is kérünk valamit..akkor kifejezheti háláját...

mint tudjuk a filmekből, ez bárhol, bármelyik kontinensen elhangozhatott...
Fradigege
mészáros a strómanja. A viktór pénzén vette meg a cuccot. Ne legyünk már naívak! Azért van ez így, hogy ne lehessen összeférhetetlenség. Átlátszó az egész.
Desischado
Ez Abszurdisztán, ahol a miniszterelnök az egész családjával és a holdudvarával közpénzen gazdagodik. A hülye nép meg tűri!
Fradigege
@Desischado: a közpénz közveteve mészároson keresztül a felcsúti moréé-é. Így jut hozzá. Közvetlenül nem tudja megcsinálni, ezért van ez a trükk.
Jozefina
Mennyit, mennyit!!!??? Sokat! Még annál is többet!!! Már régen fel kellett volna az EU bíróságon jelenteni ezt a tetűt!!!???
Szókrakész
Az ilyen oda-vissza pénztalicskázásokra fizetik a tranzakciós illetéket?
Pedig hatalmas bevétele származna az országnak azokból az összegekből, amit ezek egymás között ide-oda mozgatnak.
Aki Én
Azt láthatjuk, hogy az üzleti szférában nem állják meg a helyüket. Az utolsó fillérig eu-s pénzekből gazdagodnak, amit az országtól lopnak el túlárazott közbeszerzésekkel és kamu szerződésekkel. Gyakorlatilag hazahordják az ország pénzét. Egyedül Mészáros volt az, aki megpróbálta saját lábon megalapozni a jövőjét, de önerőből, a valós üzleti életben csődöt mondott és befuccsolt. Még olyan ostoba is volt, hogy nyíltan kimondta, a sikerhez kell az orbáni barátság. Ezt is csak nálunk lehet megúszni.
bakegya
@Aki Én: ezek se fogják megúszni-csakkk haladékot kaptak.
TEK nem véletlenül őrzi egyiket -másikat is olyan nagyon!
kukac50
Orbán Viktor gyűjtöget magának Mészáros csak egy stróman ezt mindenki láthatja!
Ha nem így lenne a NAV már vizsgálta volna !
agnes200
Ezt a kérdést fizetett hirdetésként kellene megjelentetni a Magyar Nemzet című lapban. Gondolkodjanak már egy kicsit a fideszesek is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.