Földi Judit, a DK székesfehérvári szervezetének elnöke ma “Mennyi pénzzel támogatta Mészáros Lőrinc az Orbán-családot? – Hivatalos dokumentum bizonyítja a botrányos bányabizniszt” címmel tartott sajtótájékoztatót Budapesten.

A Magyar Narancsban jelent meg, hogy Mészáros Lőrinc egy még húsz évig használhatatlan bányaterületet vett meg az Orbán Viktor édesapjának érdekeltségébe tartozó Nehéz Kő Kft-től. Úgy tűnik, hogy Mészáros Lőrinc közvetlenül az Orbán-családnak juttatja vissza a megnyert közpénzeket. A DK ezt egy eredeti, hiteles tulajdoni lappal bizonyítani is tudja. Mészáros Lőrinc maga ismerte el a közelmúltban, hogy a milliárdos gazdagodáshoz “a miniszterelnök barátsága” is kellett. Most kiderült, hogy a közpénzzel járó barátságot Mészáros Lőrinc közpénzzel viszonozta Orbán családjának.

A Demokratikus Koalíció szerint ma mindenki számára kézzelfoghatóvá vált, hogy a miniszterelnöknek személyes anyagi érdeke fűződik a kormányzati korrupcióhoz. A DK szerint Orbán Viktor az egyetlen miniszterelnök Európában, akinek a családja folyamatosan állami és EU-s közpénzekhez jut. A DK írásbeli kérdéssel fordul Orbán Viktorhoz, mert tudni akarja, hogy mennyi pénzt kapott az Orbán-család Mészáros Lőrinctől!

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ez Abszurdisztán, ahol a miniszterelnök az egész családjával és a holdudvarával közpénzen gazdagodik. A hülye nép meg tűri!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Mennyit, mennyit!!!??? Sokat! Még annál is többet!!! Már régen fel kellett volna az EU bíróságon jelenteni ezt a tetűt!!!???
Szókrakész
Az ilyen oda-vissza pénztalicskázásokra fizetik a tranzakciós illetéket?
Pedig hatalmas bevétele származna az országnak azokból az összegekből, amit ezek egymás között ide-oda mozgatnak.
Aki Én
Azt láthatjuk, hogy az üzleti szférában nem állják meg a helyüket. Az utolsó fillérig eu-s pénzekből gazdagodnak, amit az országtól lopnak el túlárazott közbeszerzésekkel és kamu szerződésekkel. Gyakorlatilag hazahordják az ország pénzét. Egyedül Mészáros volt az, aki megpróbálta saját lábon megalapozni a jövőjét, de önerőből, a valós üzleti életben csődöt mondott és befuccsolt. Még olyan ostoba is volt, hogy nyíltan kimondta, a sikerhez kell az orbáni barátság. Ezt is csak nálunk lehet megúszni.
bakegya
@Aki Én: ezek se fogják megúszni-csakkk haladékot kaptak.
TEK nem véletlenül őrzi egyiket -másikat is olyan nagyon!
kukac50
Orbán Viktor gyűjtöget magának Mészáros csak egy stróman ezt mindenki láthatja!
Ha nem így lenne a NAV már vizsgálta volna !
agnes200
Ezt a kérdést fizetett hirdetésként kellene megjelentetni a Magyar Nemzet című lapban. Gondolkodjanak már egy kicsit a fideszesek is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.