Kövér László a tegnapi Fidesz-kongresszuson többek között arról beszélt, hogy szeretné, ha "lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk".

A nemzeti petesejt őre szerint ugyanis a "férfigyűlölő nők" és "feminin férfiak" jelenleg a gyermekekben, családokban csak az önmegvalósítás akadályát látják, ez pedig nincs jól így.

Nem mindenki gondolja úgy, hogy Kövér Lászlónak kellene megmondania, kinek mit jelent az önmegvalósítás, ezért valakik a Facebookon már létre is hoztak egy csoportot tiltakozásul. A felhívásban arra kérik a nőket, küldjenek egy negatív terhességi tesztet Kövér László parlamenti címére.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A terhessegi tesztet kovernek! megmozdulas pontos kiegeszitoje lehet az "Egymillio vizeletmintat a Fidesznek" cimu masik Facebook-os kezdemenyezesnek...

Milyen kar, hogy az a sok hulye oregasszony, aki kezet csokol, halaado szentmiset rendel orbannak, meg notat kolt arrol, hogy majd orban viktor hogy megtomi a bukszajat,... szoval, hogy ezek a bigek mar csak szornyulkodni tudnak, ...Pedig hogy szulnenek par kisunokat ennek a szep bajszos embernek, ha az mar ennyire racuppant a temara...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Óvszert kell küldeni ennek a pápai parasztnaK, hátha a fejére húzza és akkor semmiben nem különbözik egy bránertől !
Desischado
És miből tartsák el a szülők a gyereket?! Ja, semjén majom szerint éhezni életforma! Avagy, ahol két gyerek éhezik, ott elfér éhezni még a harmadik is?! Dögöljetek meg, és a saját bőrötökön tudjátok meg milyen szegénynek lenni! Mi van, tán féltek, hogy nem lesz elég rabszolga, akiken élősködhettek?
kukac50
Munkahelyeket biztos megélhetéshez elegendő fizetést kiszámítható piacgazdaságot szavazzanak meg először majd utána várhatják,hogy a családok felmernek vállalni egy gyereket.
Még naponta változó törvényeket hoznak bizonytalan még a holnap is!
nusika
Ceausescu is kezdte,még a gyermektelenségi adót is bevezette.Az első Orbán kormánynak is volt szándékában bevezetni ezt a "rendszert, de valamiért elmaradt. De...
444.hu/2015/12/15/koltono-uzent-kover-laszlonak-szeretnenk-ha-hangosan-szavalnak-verseinket

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.