Bokros Lajos ébresztőt szeretne fújni. Ennek érdekében a Facebook-on igyekezett elhelyezni egy figyelmeztetést. Nem kis részben a nemzetközi véleményekre, és a hazai viszonyokra utalva. Nehéz lenne azt mondani, hogy nincs igaza. Különösen azért nem, mert olyan elemek utózöngéi, jelen visszhangjai olvashatók a bejegyzésben, amelyről magam is többször írtam. Az ország gazdasági helyzete jelenleg olyan, amire már egyre mélyebben nyomja rá a bélyegét az az uinortodox workfare, amelynek alapjait egy Orbán-interjú villantotta fel. Azzal „árukapcsoltan”, hogy a hazai gazdaságban jelentős szerepet szánnak majd a közmunkának. Gyakorlatilag párhuzamosan az oktatás szétverésével, és oligarchikus alapokra helyezésével. Az, hogy ez egy országos szintű elszegényedési spirált hajt meg, az elég nyilvánvaló. Nem most nyilvánvaló. Évekkel ezelőtt is az volt. Ezt a negyvenhétezer mindenre elég és a valós megélhetési minimum közti hézagból, közmunka időben limitált jellegéből, és a valós...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Az a 2 év mintha el sem telt volna. Csak az idő szalad...
"A baj az, hogy amikor leírod, hogy 2+2=4, akkor jönnek a nagyon-okosok, és közlik, hogy ballibsi vagy, mert jól látszik, hogy az 3. S az ország jobban teljesít, mert csak 3 és nem négy. Hozzátéve még, hogy számukra négy csak akkor lehetne valahol 3 és 4 között, ha a Fidesz vezetője felvetné, hogy talán nem egészen 3."..."Aztán jön az ellenzék, és kifejti, hogy: lehet, hogy négy. De erről egyeztetni kell a többiekkel, és meg kell fontolni. Mert nem lehet olyan hebehurgyán dönteni, amikor a nemzeti elbutulás rendszerében a „2+2” hivatalosan 3 és vannak olyanok szép számmal, akik szerint 6 (esetleg 5). "
GeoCravker
@durbincs: Látom a szövegértelmezés még nem teljes körűen megy. Igyál még egy KV-t

"Az a 2 év mintha el sem telt volna. Csak az idő szalad..."
Aki Én
@durbincs az agyatlan román kretén: na de téged ki szart ide a párt hűtőből???
GeoCravker
@durbincs: el ne mardj ecsém a forumokról.
máris jobb kedvvel megyek ki a hidegbe.
Ha ez a hideg sehol sincs a fogarasi havasoktól, ahonnan kend jött békabekecsben :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.