Már az európai baloldalon is egyre többen támogatják Orbán Viktor migránspolitikáját, mert a józanul gondolkodók belátták, hogy Európa létéről van szó – jelentette ki a Századvég vezető elemzője az M1 aktuális csatorna műsorában csütörtökön.

Lánczi Tamás azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy Paul Lendvai magyar származású osztrák újságíró, a magyar miniszterelnök egyik legnagyobb kritikusa úgy nyilatkozott, hogy Orbán Viktor politikája az egyetlen járható út a migránskrízis megoldására.

Az elemző hangsúlyozta: ma már sok baloldali gondolkodó, sőt a magyar és a nyugat-európai lakosság legnagyobb része is azt a politikát szorgalmazza, amelyet a magyar miniszterelnök folytat.

Úgy tűnik, túlléptünk az ellentéteken, mert a migráció destabilizálja Európát – tette hozzá.

Azt is mondta, hogy a baloldal mára "szubkultúrává" süllyedt Magyarországon. A migrációs krízist teljesen félreértették, és a szavazók nem figyelnek rájuk, mert teljesen hiteltelenné váltak. Szokatlan, hogy egy európai országban ennyire ellenzék nélkül működjön a politika – tette hozzá Lánczi Tamás.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Az, hogy Orbán Viktor mirgánspolitikája többek számára egyre inkább elfogadható, nem jogosítja fel az itthoni rablógazdálkodásra.
Egyenlőre Magyarországra nem célja letelepedni a menekültek legtöbbjének, ez a kérdés itthon csak egy "műbalhé".
Viszont a jelenlegi politikusoknak ( kormányzati és ellenzéki ) köszönhetően nagyon aggasztó a magyarok emberek jelene és jövője. Ezzel kellene inkább foglalkozni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
teuton
@Szókrakész: Hogy jön ide Merkel? Es a honnan szarmazik a te bennfentes infoormaciod, miszerint politiikustarsai es a nep elutasitja a menekültek befogadasat? (Neked meg a fogalmakkal is problemad lehet, mert a fideszpropagandabol veszed at, ugynis a migrans az nem menekült! A menekült az valami/valaki elöl menekül, nem letelepedni akar, hanem a törveny szerint egy lkorlatozott idöre -nemzetközi egyezmenyek es nem kerdöives nepszavazas alapjan!- , ellenteben a penzert arult letelepedesi utlevelekkel... Merkel tamogatottsaga csak nehany szazalekkal csökkent, es miben fogadsz velem, hogy a követezö valaszt is megnyeri? Tegyel le csak 1000 eurot, aztan majd 2 ev mulva meglatjuk melyikünk nyert, addig pedig ne josolgass! De ha josolgatni akarsz, akkor inkabb a jövö heti lottoszamokra tippelj...;-)
Desischado
A századvég most is kilett bélelve milliókkal, ennyiért megéri nekik a gumigerinc! Hogy nem sül le a képükről a bőr! orbán egy kártékony, embertelen parazita, akit el kell taposni! Ennyi!
kukac50
Már nincs Magyarországon migráns áradat mert van kerítés!
Miért nem beszélünk a korrupcióról a Fidesz maffia környékén történtekről?
Jozefina
Lényeges a kérdés megfogalmazása, de főleg az, hogy a kérdőíveket hol töltik ki a kérdezők? Saját otthonukban fantom neveket kreállva, vagy valóban az utca népét kérdezik-e??!! Én az előbbire tippelek!!! Bocs!
bakegya
Na hát ez már VÁRKERT-BAZÁRI.Az Orbánnál A KIREKESZTÉS MONDHATNI GENETIKAI ÁRTALOM-semmiféle...ideológia...Ü MAGA MONDJA,SZAJKÓZZA...mint annó a ...nemzeti gittegylet!!! @kukac50: azért mert ez a láncos is a felcsutkai teknősnek tamáskodik-és részesül rendesen a tiborc-és mészáros klán rasikának seGGe alá vásárolt turai palotaforradalom gyönyöréből!-al-és felcsutka felvirágzik,a szétbarmolt sóderbányák jól működnek a tőzeg is kiválóan tejel,a fényetetősdi is jól hozott,az idegenforgalmazott-tokaji bor,pálesz is tarol...csakkk a lajost kellett leselejtezni,kiiktatni...van helyette garantált PISTA a KOPASZIN. MIT NEKÜNK AZ AZ EGYRE LEPUKKASZTOTTABB ÉS SZÉTTOLVAJKODOTT NEMZETI LÓFAX AMIT MINDENNAP HÍRÜL VEHETÜNK AZ ORBÁNSTRÓMAN CSATORNÁKON-a rezsiharcokat megnyertük,dobtak nekünk disznóbürkét is ,mostantól a gázt,vizet,villanyt is az orbánpereputty adagolja a közmunkásoknak is.A többi meg nincs is-IMÁDKOZHAT-ha baloldali pártnak tagja akkor meg meg lesz fojtva,ha onként nem hajlandó éhenhalni.Hajrá...ez az orbánretorika,LÁNCZI TAMÁS EZT NÉPSZERŰSÍTI NEM CSAKKK BELÜGYESEN,IMMÁR KÜLÜGYESEN IS.
BARMOKNAK NÉZNEK EZEK MINDENKIT!
papa.49
A ,,püffedt hátvédet,, dicsérni kell úton,útfélen mert erősen csökken itthon is az ázsiója, tehát a ,,századvég,, nevű hazugsággyár működik!!!
Arról miért nem ír a ,,láncos kutya,, cikket hogy a forint már jószerivel szart se ér, hogy 317,5 Ft. egy euró, ennyire rossz akkor volt a pénzünk mikor az összeomlás napi közelségbe került hozzánk!!!
Mikor akar lemondani ez a kontár kormány amelyik nem tudja 300 Ft. alatt tartani az eurót, miközben ,,szárnyal,, a gazdaság(i) korrupció az országban!!!
Engem ez a gyermekkoromra emlékeztet mikor naponta többször hallottuk ,,a szén, és a vas országa leszünk, lehagyjuk a mocskos kizsákmányoló kapitalistákat,, aztán tudjuk mi lett ebből, SEMMI!!!
Röviden szólva ,,kijafaszonezalánczi???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.