Rendőrökre támadtak a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban. Az esetről videófelvétel is készült, melyen egyebek mellett az látszik, hogy több tucat menekült dobálja zúzott kővel a rendőröket. – számol be a BAON.hu

Durva videó! Kövekkel támadtak a migránsok a kiskunhalasi rendőrökre

Az őrizetesek összeverődött 20-25 fős csoportja kövekkel dobálta meg az egyenruhásokat. A rendőrség megnövelte a helyszínen tartózkodó rendőri erők létszámát, megakadályozta a fogva tartottak kitörését, a további rongálást, a hangadókat kiemelte. A helyszínen jelenleg minden fogva tartottra két rendőr jut. Az összetűzés során két rendőr megsérült. – olvasható a rendőrség honlapján.

A videó megtekinthető itt:

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...most kéne azokat sorfalként használni akik ezeket pártolták...
Toby
@Csizmás Kond: Huhogás nélkül is van megoldás, kirúgni a francba, akiket beazonosítottak. Mindössze ennyi !
Csizmás Kond
@Toby: --persze mert van pénz arra, hogy százassával alkalmazzunk rendőröket meg mindenféle alkalmazottakat, hogy ellássák az ilyen jöttment gazembereket...
Vizual
Honnan is ismerős ez a kődobálás amiben rendőrök is megsérültek, úgy mint megnyomorodnak és ma már rokkantkén hálálkodik nekik a Magyar Állam. Igaz ott a kődobálókat később kitüntették, fizettek nekik. Ez most más ? Nem az, állatok voltak ott is és állatok vannak itt is. Primitív állatok...És ugyan úgy ezt a rendszert segítik a tettükkel mint akkor azok az állatok segítették, igaz nem az államot.. Ezt sem felejtjük el...
Toby
@Csizmás Kond: A rendőrnek az a dolga, hogy rendet tegyen, mindenféle politikai felhangok nélkül !
Akár bűnözőkrő legyen szó, akár deviáns migránsokról, a fizetését mind a két esetben megkapja !
KERKA
Annyira ragaszkodnak a kövekhez, el kell vinni őket oda, ahol kövekkel kell dolgozni. Már is nem kell dupla rendőri felügyelet.
Csizmás Kond
@Toby: ...most miért nem visítozol a mi pénzünkért ?...abból kell kordába tartani a sok másholcivilizált vendégeiteket...
Csizmás Kond
@Horizont: ...ilyen ez...nem volt hova tenni a sok pénzt ezért behoztunk néhány szemetelő kődonbálót hogy legyen mivel bajlódni...
Toby
@Csizmás Kond: Beszáradt narancsaggyal nem is fogod megérteni soha, hogy akár német, vagy osztrák, piás randalirozó, rendőrt gázoló, vagy akár migráns deviáns, a rendőrnek mindegy. Hiába nyekeregsz, ennél érthetőbben még neked sem lehet magyarra fordítani, hogy a rendőrnek és a közpénznek ez mindegy !
Csizmás Kond
@Toby: a rendőrnek mindegy kiskoma csak az nem mindegy hogy az ilyenek miatt hány ilyen szociálisan kiszolgáló alkalmazottat kell fizetni...
ezeket nem elég etetni meg a szarukat takarítani hanem mint a veszett kutyákat kennelbe kell tartani.
Csizmás Kond
@Horizont: ...vagyis ha most kína fele az éhhalál szélére kerül akkor azokat mind be kell fogadni ???
miért nem fogadják azok be akik szétlőtték az életterüket ?
Toby
@Csizmás Kond: Ne mesélj csibe, a 101 államtitkár-helyettes, meg az 50 államtitkár nem szúrja a szemed, többe kerülnek, mint az összes migráns, éves szinten, szorozd fel havi 800.000 HUF plusz egyéb juttatásokkal, jutalmakkal !
Csizmás Kond
@Toby: süket vagy seggdugasz...azokat mi választottuk ezek meg idejöttek...
hetöndöe
@Csizmás Kond: Vazze,56-ban ki lőtte szét a magyarok életterét,mégse az oroszok fogadták be a magyar migránsokat(igaz,arra nem akart menekülni senki),hanem a nyugat.Mi lett volna,ha 56-osokat is szépen visszaküldték volna határról?
Csizmás Kond
@hetöndöe: ..azok akik akkor szétlőtték Magyarországot, szintén a gyütmentek által lettek beinvitálva...
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem vagyok én számlálóbiztos...
Toby
@Csizmás Kond: Kiscsibe, te egyetlen egy darab államtitkárt és helyettest sem választottál, a magát takarékosnak mesélt tetűkormány bővítette a csicskák létszámát, ja és érdekes módon senkinek nem vették el a munkáját, nyilván azért, mert magyarul volt kiírva, na, a tetűkormányt is ennyire érdekelte a dolog, még véletlenül sem a többek által beszélt és értett angolul !
Csak ennyit kellett volna megértened, de ez meghalad téged !
Toby
@Csizmás Kond: Nosza, kindertojás, ez mennyivel olcsóbb ?
"Verekedés volt egy miskolci bevásárlóközpontban" ( prop.)
1magyar
Összevesznek a neten!? Míg nekik ingyen van addig én fizetek érte.Elvenni tőlük! Nehogy összevesszenek megint.
Csizmás Kond
@Toby: mondom kisdugasz, hogy féleszű vagy. Nem személyesen választottam hanem képviselő által...akiket én választottam épp azért hogy ilyen dolgokkal üssék el az időt...van nekem annál égetőbb dolgom, minthogy államtitkárokat válogassak...
de gondolom te szabadidődben moneygránsokat hívogatsz, hogy legyen akiknek kennelt csináltass...
Csizmás Kond
@Toby: ...gondolom azok is olyan magyarok voltak mint te...
Toby
@Csizmás Kond: Mert te aztán az übermély - és homály magyarok táborába tartozol !
A hatalmas nemzethy magyarságodat feldughatod magadnak, csibe, Brüsszelen, Strassbourgon kívül alig tudják a világban, hogy mi az a magyar, kik azok a magyarok, azon kívül, hogy fél-ázsiaiak !
Egy texasi középiskola diákjai közül páran úgy tudták, hogy Magyarország a Balkánon van ! Ez persze az iskolai oktatásukat is minősíti, csibe !
kicsilac
Toby és Csizmás!
Külön-külön is igazatok van. Nekem is tele a zacsim a milliókat lenyúló és még többet elherdáló politikusokkal, de az európába özönlő migránsokkal is. És ezzel nagyon sokan vagyunk így.
Csizmás Kond
@Horizont: nahát...ez a napi kuktapolitika gyöngyszeme...:)
Egyet sem fogadtunk be de mégis mindenütt vannak táborok és abba moneykültek...mégis hogy kerültek ide...hacsak nem a Pataki ufói hozták őket ?
Toby
@Csizmás Kond: A közigazgatáshoz is sötét vagy csibe, államtitkárokat kineveznek és nem választanak képviselők útján !
Csizmás Kond
@Toby: ..de sajnos ott is ismerik ezeket...és nekem ne gyere texaszi mesével a gazember ott is gazember a buta meg buta.
Csizmás Kond
@Toby: hát persze azokat a magyar szentek túlvilági zsinatán választják meg...
Csizmás Kond
@Horizont: ...hát miből a tavajelőtti árvízből ?
cs.n.
És mitől sérült meg két rendőr? Ettől az apró kőzúzaléktól? Nem hinném.
Csizmás Kond
@Horizont: ...minden lehetséges...az is hogy idegesebb vagy nálam...:))
és mindegy hogy honnan maradtak vagy jöttek, akkor is minden nap meg kéne köszönjék, hogy valaki eteti őket hogy ne forrjon be a seggükluka...de ők ezzel köszönik meg és még a széleslátóköröddel mellettük agitálsz...ez nem szép még tőled sem...
hetöndöe
@Csizmás Kond: Nem túl egyszerű a gondolkodásod,hogy mindenről csak a zsidók jutnak eszedbe?:-)
Bár a kérdésre elfelejtettél válaszolni,megint csak előbújt benned a mellébeszélős náci mentalitás.
Csizmás Kond
@hetöndöe: ...én zsidózok vagy te...szerintem a saját bajaidat fogod rám...
Csizmás Kond
@Horizont: ...mit értesz szerencsétlen alatt ?
Csizmás Kond
@Horizont: ..még azt gondoltam szerencsejátékosnak képzelsz...:)
amúgy mit kéne idézzek ha velem vitatkoztál aki elítéli az ilyes-fajta viselkedést ?
..és bocsánatot kérni...megtehetem de csak ha látom lehiggadtál...ideges nőkkel nem puszilózók...még megharapnál...
human
@Horizont: Csizmás kitalál dolgokat, hogy önmagát igazolja. Nincs ezen meglepő.
human
Azért mintha dramatizálni próbált volna a cikk. Azok a kövek kb 1 cm-es kavicsok voltak. 1 tucat pedig 12 főt jelent. Több tucat pedig legalább 24 embert. Ez a rendkívüli incidens vagy 5 percig tartott. A felvétel végén látható hogy páran már csitították a többieket. Ezt persze nem "hír értékű". Akik miatt kialakult a balhé azokat helyesen a rendőrök eltávolították és gondolom szakszerűen eljárnak az ügyben.
human
@Horizont: Aki gyűlölni valót keres az talál vagy ráfogja valamire. Az iszlám állam is ezzel a fideszes technikával operál. Ők is jók ellenségkép teremtésben. Mindenért a hitetlenek a hibásak. Orbán meg az EU-val, Soros Györggyel, Gyurcsánnyal, stb stb.operál.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Úgy csinálsz,mint aki még soha nem zsidózott itt,A " gyütmentek" az kiket takar a te értelmezésedben,tán a pirézeket?Te is olyan vagy mint a felcsúti főnököd,előszeretettel nézel mindenkit hülyének,csak tudod nem mindenki olyan agyalágyult,hogy bevegye a nyilas dumádat.Mindenféle normális vitára alkalmatlan vagy.
Feraj49
Miért nem 20 kődobáló sérült meg ?
hetöndöe
@Feraj49: Mert balfaszok voltak a rendőrök,illetve néha ők sem tudják mi lenne a helyes.2006-ban intézkedtek,oszt jól rá is basztak.
Csizmás Kond
@Horizont: ..vagyis tényleg ideges vagy...:)
...és bármennyire is öl a méreg nem én kezdtem a szarakodást hanem te...mert nem tudsz uralkodni az idegeiden.
..ja és mivel igazolni szeretnéd az idegességed okát most ragaszkodsz hogy idézzelek...
A migránshozzáállásod meg változatlan amolyan merkeli fanatizmus...
Csizmás Kond
@hetöndöe: de zsidóztam és még ha élek fogok is, de a gyüttmentre azért meghagyom mindenkinek, hogy azt értsen akit akar...és van aki beletrafál...
Csizmás Kond
@human: kitalál szinonimái...megold, kihámoz, megfejt, rájön
...amúgy ha igényeled téged is fel tudlak idegelni...
human
@Csizmás Kond: Ó hát ha az tesz téged boldoggá, csak rajta :)
Csizmás Kond
@Horizont: Nézd, nem érdekel semmilyen ruhád, főleg az nem ahogy próbálsz lekezelni. Nem szeretnék illetlenül viselkedni veled de azért erősen ne feszegesd...
Ez itt egy társasági oldal hol mindenkinek lehet egyéni véleménye, függetlenül bárki vérmérsékletétől vagy idegfeszültségétől. Ha nem akarsz nem válaszolsz és kész, viszont hogy én mit írok ahhoz senkinek semmi köze.
Nem kell velem illedelmes legyél ...és elnézést sem kell kérned sőt válaszolni se ...ha meg tudod állni...de ismerve a beszégetési szokásaidat ez a mai kirohanás is csak egy múló jelent.
Én nem haragszom és nem is fogok...nem azért jövök ide hogy legyen amiért a fogaimat vicsorgassam...de ha más azt akarja tőlem kap lehetőséget...:)
Csizmás Kond
@human: nem ez, de ha ti csak így tudtok ébren maradni nekem megfelel.
Csizmás Kond
@Horizont: ennek...milyen úri kifejezés...
nemjoezigy
A videó alapján beazonosítani őket és kitoloncolni!
Egy perccel sem tartani őket itt az országban.
Látszott, hogy volt amelyik visszafogta a többit, az maradhat a szabályos elbírálásig!
Ilyen eccerű!
papa.49
Néhány lábon lövés oszt. rend lesz, utána meg kitoloncolni a szarháziakat...
vonotok
Azért ez a videó sem fog a rend fenntartok dicsőség falára kerülni. . Ilyen gyámoltalan népséget. Jó megrakni okét és lehiggadtak volna.
Tekla
Azonnal le kellet volna lőni , aki rendőrre támad , aztán felrakni a netre elrettentő példának .
Lepényleső
A Magyar parasztot azonban szitává lőtték volna,olyankor előállítással senki nem piszmogna.
Csizmás Kond
@Horizont: Soha nem voltál mellettem, csak élvezted, hogy van akivel vitáz ...
kukac50
Túl nagy a szél ebben az ügyben, Orbán migránsellenes politikáját akarják alá támasztani!
Szókrakész
Mi az, hogy a kitörésüket megakadályozták?

Aki menni akar, azt nem visszatartani kell, hanem segíteni neki csomagolni.
human
@kukac50: A cikk (már címében is) ezért tartalmaz túlzásokat.
papa.49
Mindenesetre a söndőrségnek nem válik dicsőségére a videó, ahogy szaladgálnak mint pók a falon, ahelyett hogy leverték volna vízig a bandát, gumibottal, nekem még most is sajog néha a hátam egy ,,négerkolbászos,, találkozó helyén a Verseny utcából, anno 1967...
Szókrakész
Ezek a migránsok se gondolkodnak.
Csak az utasításokat követik.
Pedig itt állunk egy migráns ellenes kampány kellős közepén.
Európa a széthullás, megsemmisülés határán.
Ahelyett, hogy meghúznák magukat, még ágaskodnak.
De addig teszik, míg a végén Európából is menekülniük kell.
Bercifiu
Az egész rohadt bandát marhavagonba, s irány az eredeti hazájuk. Szállításköltség címen elvenni az okos telefonokat, minden értéküket. Ezek nem menekültek, barbárok.
Január
@Szókrakész: 9:54-re ... és ez vonatkozik minden élethelyzetre.:)))
Január
@Bercifiu: Egyből kevesebben jönnének, ha hozzá kellene járulniuk az ellátásuk költségeihez. Van erre példa.
fekete
Csodalkozom,hogy Brusszel jova hagy ilyen dolgokat.Junker es Merkel ehez mit szol?
Hogy van a --jukon bor! Egyetlen egy Hasszant es Mohamedott nem szabad befogani,mert
sze't zilaljak az egesz orszagot,ami ugyis hadi labon all!
wagabund
éjjel elszállítani őket az osztrák határra, és diszkréten megmutatni merre is van a gazdagság, szabadság, jólét, öröm, bódottsá..
pik-pak eltűnnek, gond letudva.

olyan mindegy, hogy németországban a hatszázzer regisztrálatlan menekült néhány fővel szaporodik..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.