Már a második tanévet kezdték úgy az Esély Pedagógiai Központ Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola gyulai Pánczél Imre Tagintézményében, hogy a tornaterem életveszélyes és használhatatlan. Az állam a tulajdonos, talán idén felújítják. Addig lehet továbbra is a folyosón tornázni.

A tornateremmel már a korábbi években is bajok voltak, de a kisebb felújításokat még tudta finanszírozni az iskola. 2014-ben viszont már egy lámpatest zúgott le a plafonról, utána már lezárták, nem kockáztathatták a tanulók testi épségét.

A lezárást követően nem javult a helyzet, az épület közben folyamatosan beázik, gondok vannak a tetővel, mállik a vakolat, a linóleumon áll a víz, gomba- és penészszag uralja az elvileg egészséges életmódot, a sportolást segítő termet, a világítástechnika és az azt védő rácsok rozsdásodnak, az ingatlant életveszélyessé nyilvánították. – olvasható a beol.hu-n.

Balogh Lajos helyi tanácsnok, önkormányzati képviselő próbált lépni az ügyben, de sokáig nem sikerült elérnie, hogy megkezdődjön a felújítás. Viszont épphogy a beol.hu cikkének megjelenése előtt, kapott róla hírt, hogy év végéig felújítanák az épületet. Nem egy horribilis összegről van szó, mintegy hatmillió forintról.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Persze!
Így akartok ti is új stadiont az iskolának.
Toby
Kit érdekel a tornaterem, amikor TRÜKK-ék éppen most kaptak 25 millcsit szinházteremre !
A TEK sokkal fontosabb a rezsimnek, elvégre a hatalom megtartása rajtuk is múlik !
Hellcat
Érdekes...sationra van pénz erre nincs...pedig a fitymaszék még erőltették is a több tesiórát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.