Módosította a futó autóbeszerzési kiírását a külügy: magasabb felszereltségű, magasabb kategóriájú, védett személyek szállítására alkalmas gépkocsikat akar venni – szúrta ki a napi.hu. A módosítás indoklása igazán megnyerő:

Az eredeti dokumentum szerint a kocsik műszaki feltételei az országosan kiemelt termékekre vonatkozó állami normatívákról szóló NFM-utasítás szerint állapították meg, a módosításban azonban már azt írják, hogy ezeket "nem vette teljes körűen alapul".

A napi.hu megkérdezte a külügyet is a módosításról, azonban a tárca jelezte, hogy csak a közérdekű adatigénylésre vonatkozó 15 napos határidővel válaszol.

A kormány egy tavaly nyári kormányhatározata 870 millió forintot szánt védett személyek szállításához szükséges gépkocsik vásárlására. Ebből a pénzből 135 milliót költhet el a külügyi tárca. Az összegből hat új gépkocsira futja.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Vegyetek birodalmi lépegetőket, wazze, az megy hozzátok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kabóca
@1magyar: meg lukszappan, akarom mondani Lux szappan.
nyanya001
Az iskolákba meg a tanárok veszik a krétát !
Butautáló
@nyanya001: Én a cérnát vettem, amikor össze kellett varrni a kezem három éve! Először atz hittem viccelnek, de nem röhögték el magukat! Visszatekerték a kötést a kezemre és mehettem a gyógyszertárba. Jó fej voltam, vettem nekik mentholos cukrot is! :))
human
@nyanya001: Az iskolában a kréta luxus. A tanárok meg tudják venni a fizetésükből, tehát jól élnek. Fideszes lóóóóógika.
nezelodo
@nyanya001: A krétás problémát már megoldották, kapnak iskolánként egy dobozzal, az egyik 800 gyereket oktató gimibe pedig már vettek egy csomag nyomtatópapírt 800 Ft-ért a Tescoban. A dombóváriak autóbuszát is visszaadta már a KLIK a tulajdonos önkormányzatnak, kiégve.
Hellcat
@human: Munkahelyi dress kód igaz?
-Túl jó ruhában öltözöl----Túl sokat keresel ergó nincs szükséged emelésre.
-Átlagos ruhában öltözöl----Pont eleget keresel tehát nincs szükséged emelésre.
-Szakadt ruhákban öltözöl----Tanluj meg jobban spórolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.