Egész Európában egyetlen ország van, aki meg tudta védeni magát és polgárait, és az Magyarország – mondta Németh Szilárd az ATV-ben rendezett hárompárti vitán, majd azzal vádolta az ellenzéket, hogy a kormánytöbbség által elfogadott, az ország védelmét szolgáló javaslatokból semmit nem szavaztak meg.

„Ne hazudjon! Tudom, hogy önnél elvárás, hogy hazudjon, de nagyon kérem ne hazudjon”

– reagált Németh Szilárd szavaira Schiffer András.

Keményen kiosztották a rezsibiztost: "Ne hazudjon, bár tudom, ez önnél elvárás!"

Németh szerint a magyar ellenzék tisztában van a helyzettel, mégis ugyanazt a politikát folytatja, mint a nyugat-európai országok. „Önök folyamatosan a migránsok mellett érvelnek”, botrányt akarnak csinálni, ezzel a terroristékat támogatják – mondta a Fidesz alelnöke.

„Önnek boldogságot okoz, hogy hazudozik?”

– kérdezett vissza Schiffer András.

„Miket hord itt össze?” – kérdezte a Fidesz alelnökétől Harangozó Tamás, emlékeztetve rá: tavaly 3 hét alatt 200 ezer ember ment át az országon, mégpedig úgy, hogy fogalma nincs senkinek róla, hogy kik voltak terroristák közülük. Szerinte a kormány a gyakorlatban alig tett valamit a terrorizmus megelőzéséért, és a Fidesz pontosan tudta, hogy egyetlen ellenzéki párt sem fogja megszavazni a javaslatot. 

Aki lemaradt a hárompárti vitáról, megtekintheti itt.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Szilárdka ! Ugye mennyivel szarabb a helyzet, ha mindját szemtől-szembe ülnek az opponensek ? Nehezebb hazudozni, mint egyedül, a mikrofon mögül Kánanánról ugatni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
A mellébeszélésből teljesen világosan látszik, hogy nincsenek érveik. Az ilyen beszélgetések alkalmával mindig a fideszes az, aki a legkevésbé higgadt, aki a legkevésbé tényszerű, aki soha nem a kérdésre válaszol, hanem mondja a betanult propagandát, a reakcióktól teljesen függetlenül. Hiába, a szarra és a hazugságra nincsenek észérvek.

Fideszes: -Az ég lila!
Nem fideszes: -De hát az ég nem lila.
Fideszes: - Igen, de azért lila, mert lila.
Nem fideszes: -De hát az ég az kék...
Fideszes: A libsi nemzetárulóknak, akik a magyarok ellen vannak, azoknak nem lila, de mindenki láthatja, hogy lila... Más országokban is lila.
Nem fideszes: - És akkor a fű milyen színű?
Fideszes: -Persze csak 2010-től ilyen szép és egészséges lila az ég színe, előtte borús volt.
Nem fideszes: -Jó jó, de akkor a fű milyen színű?
Fideszes: -Mondtam már, hogy lila az ég.
coni
Nem szabadna elfelejteni, hogy ez az ember, ilyen érvrendszerrel és fellépéssel több mint 1Millió magyart meggyőzött arról, hogy nem csak örüljön a havi százasnak, de írja is alá a rezsicsökkentő íveket!
volvós
A kép alá lehetne irni a nyilvántartóban :

10 méterröl 5 év
5 méterröl 10 év
( letöltendö )
kukac50
Rizsabiztos hazudik a fával fűtő szegényeknek nem jár rezsicsökkentés,aljasság amit tesznek!
panellproli
Ennél a pofánál még Róth Manó /alias Rákosi Mátyás / is szebb volt mert bár hasonló a fejformájuk, az legalább vigyorgott és nem acsarkodott mint ez a bugris.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.