A Fidesz szerint nem lehet pártpolitikai kérdéssé tenni a magyar emberek biztonságát: meg kell őket a védeni, ám az ellenzékre ebben sem lehet számítani.

Németh Szilárd, a kormánypárt alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján közölte: a Fidesz-KDNP-frakció egyetért a kormánnyal abban, hogy a magyar emberek biztonsága a legfontosabb, "ebben nem kötünk senkivel semmilyen kompromisszumot", ebből nem lehet pártpolitikai kérdést csinálni.

Németh Szilárd is az ellenzék szidásával töltötte drága idejét

A kormánynak fenn kell tartania az eredeti javaslatát – hangoztatta, utalva a kabinet alkotmánymódosítási tervezetére, amely alapján önálló tényállás lenne az alaptörvényben a terrorveszélyhelyzet.

Az illegális bevándorlásból fakadó egyre nagyobb európai belbiztonsági kockázatokat és terrorfenyegetettséget mindenkinek komolyan kell vennie – mondta az országgyűlési képviselő, hangsúlyozva, hogy mind a magyar, mind az európai állampolgárokat meg kell védeni a terroristáktól.

Németh Szilárd kijelentette: a magyar kormánynak és parlamentnek is kötelessége megvédeni a magyar embereket, akik "ebben a kérdésben sem számíthatnak az ellenzékre". Szerinte a Jobbik és a baloldal egyaránt szembefordul az emberek érdekeivel. "A baloldaltól ezt már megszokhattuk (...), mindig az illegális bevándorlók oldalán álltak, és úgy látszik, most ezt kibővítik azzal, hogy akár a terroristák mellé is képesek ebben a kérdésben állni" – fogalmazott.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Rezsi Seggfej ! A FideSS-Kdnp terrortól ki véd meg bennünket ? Mert más terror nem fenyegeti az országot !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Valamelyik reggel bekapcsoltam a Kosútrádiót, épp a 180 perc kezdődött. Sorolta a témákat a szerkesztő: migráció, migráció, terrorizmus, migráció, beszél majd Németh Szilárd, Szijjáró Péter, Nógrádi György, stb. Gondoltam, menjetek anyátokba, aztán kikapcsoltam.
Desischado
Engem ne "védjenek" meg, isten őrizzen tőletek! Arról mikor lesz szó, hogy csökkentsék a fa árát, és az is nagyon érdekelne, hogy a gáz ára mikor lesz a piaci árra lecsökkentve? Valamint az ebből származó hasznot hova, melyik feneketlen zsebetekbe raktátok? Na erről beszélj, hájfejű!
Yoda69
Mindig hanynom kell amikor meglartom a fejet ennek a zsirgecinek.
nemjoezigy
@kukac50: írod: "Rezsi biztos úr, mikor lesz a fával fűtőknek rezsicsökkentés?
A szegényebb réteg fűt fával azok miért maradnak ki?"
Jól látod, a fideSS kormány minden, -úgymond támogatásból- kihagyja a szegényeket!
Sőt tovább megyek, ezek a rendelkezések, törvények sújtják a szegényeket, pláne, ha viszonyítjuk a gazdagoknak adott anyagi és egyéb lehetőségekhez.
Kutyuska
Egymást védjék meg inkább, minket meg hagyjanak élni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.