Egész Európában egyetlen ország van, aki meg tudta védeni magát és polgárait, és az Magyarország – mondta Németh Szilárd az ATV-ben rendezett hárompárti vitán, majd azzal vádolta az ellenzéket, hogy a kormánytöbbség által elfogadott, az ország védelmét szolgáló javaslatokból semmit nem szavaztak meg.

„Ne hazudjon! Tudom, hogy önnél elvárás, hogy hazudjon, de nagyon kérem ne hazudjon”

– reagált Németh Szilárd szavaira Schiffer András.

Keményen kiosztották a rezsibiztost: "Ne hazudjon, bár tudom, ez önnél elvárás!"

Németh szerint a magyar ellenzék tisztában van a helyzettel, mégis ugyanazt a politikát folytatja, mint a nyugat-európai országok. „Önök folyamatosan a migránsok mellett érvelnek”, botrányt akarnak csinálni, ezzel a terroristékat támogatják – mondta a Fidesz alelnöke.

„Önnek boldogságot okoz, hogy hazudozik?”

– kérdezett vissza Schiffer András.

„Miket hord itt össze?” – kérdezte a Fidesz alelnökétől Harangozó Tamás, emlékeztetve rá: tavaly 3 hét alatt 200 ezer ember ment át az országon, mégpedig úgy, hogy fogalma nincs senkinek róla, hogy kik voltak terroristák közülük. Szerinte a kormány a gyakorlatban alig tett valamit a terrorizmus megelőzéséért, és a Fidesz pontosan tudta, hogy egyetlen ellenzéki párt sem fogja megszavazni a javaslatot. 

Aki lemaradt a hárompárti vitáról, megtekintheti itt.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Szilárdka ! Ugye mennyivel szarabb a helyzet, ha mindját szemtől-szembe ülnek az opponensek ? Nehezebb hazudozni, mint egyedül, a mikrofon mögül Kánanánról ugatni !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Csak egy ország van talpon e vidéken...
Magyarország

De akkor mi van a bolgárokkal, Visegrádi Négyekkel, ...???

Kihagy a súgógép?
Szókrakész
Ja!!!
Kifelejtettem Izlandot, Feröer szigeteket, Andorrát, Vatikánt, Lichtensteint, ...
Fradigege
Hagy mondja. Előttem ezek hulladékok. Nem veszem őket emberszámba. Nem léteznek.
Toby
Szilárdka ! Ugye mennyivel szarabb a helyzet, ha mindját szemtől-szembe ülnek az opponensek ? Nehezebb hazudozni, mint egyedül, a mikrofon mögül Kánanánról ugatni !
nezelodo
Nekem a 2006-os Orbán-Gyurcsány féloldalas tv "vita" jutott eszembe, amikor valami stúdiófelmosás esett meg a vita helyett. Ez a szerencsétlen legalább megpróbálta a kötelező mantrát kiabálva előadni, de csak a röhögés csiklandozta tőle a vitapartnereit, és főleg a nézőket.
jancsik68
Erre a malacpofára a normális ember csak undorral tud nézni.Ez még imádkozás közben is hazudik.Az ilyen senki féle férgek ne akarják megvédeni a magyarokat.A két baloldali ellenzéki felmosta vele az ATV-t,mint anno Gyurcsány a Vikivel.Ilyenkor látszik az ilyen senki emberek bunkósága.Lopni,csalni ,hazudni tudna!!DE normálisan vitatkozni nem!!
coni
Több mint kínos volt, nem is értettem hogy engedheti a párt össze a rezsibiztost aki csak papírról tud kántálni egy Harangozóval aki a legnagyobb hazugságok ellenére angyali nyugalommal érvel.
Németh azok közé a kevés fideszesekhez tartozik aki nem járta ki a több éves logopédus+hazugság iskolát, így csak 3 mondatot ismételget rossz magyarsággal.
Schiffer is nagyon be tud idegesedni, de ezt ráhagyhatná a nézőkre.
kakaósbögre
ez a lény kb.olyan messzire került attól hogy embernek lehessen nevezni mint ide Sanghai.
bencemacska
Nem láttam a vitát, de számomra már nagyon régen ő OV után az egyik legundorítóbb fideszes!!!
human
Rezsi Szilárd először itt győzött meg róla, hogy nem szabad elfogadni a fideszes módosítót ebben a formában, mert vissza élhetnek vele:
www.atv.hu/videok/video-20160127-fidesz-ha-a-csaladokrol-van-szo-nincs-kompromisszum
prime777
A különbség a többi fideszes és ez között a Németh Sz. között az,hogy a többiek legalább elegánsan,valamint befogadóan és hihetően képesek előadni az állandó hazugságaikat.
justhpeter
Szó mi szó, Szilárdkával az ellenség felmosta a padlót. A nézők rászámoltak és technikai KO-val elküldték melegebb éghajlatra.
bencemacska
@prime777: Nem tud úgy alakoskodni, mint a többi! Nyersen, durván, brutálisan mutatja be a fidesz igazi arcát.
Ne feledd el, hogy őt tavaly választották meg alelnöknek!!! Tehát ez is mutatja, a brutalitás felé haladnak.
Január
@Szókrakész: "Rizsacsöki", na az nem lesz. Sőt nem sokára itt a választási kampány és csak mind több lesz a rizsa.
Emlékszel rá igaz? - A hazugság, ha minél többet ismételjük, akkor igaznak tűnik. Ezt az écát a Fidesz nem hagyja ki, sőt eddig ezzel nyerték a választásokat.
eugen4402
Az a gyanúm, egy jó ideig messzire elkerüli még az ATV környékét is ez a derék ember. Alig maradt néhány példány, aki még bemerészkedik, de azok csak a szabályt erősítő kivételek...
lampa laz
Ez 1 akkora tuskó, h egy év alatt se égne el a kályhába, de jó neki, mert nem zavarja, hogy ennyire hülye.
JAJMÁR
Lealázták rendesen, de nem biztos, hogy észrevette ez az alak. Ahogy csak bírta, nyomta a "reklámot" gondolkodás nélkül. Mint egy robot!
volvós
...most a származását és a külalakját hagyjuk...igy született, és..." OTT "
Dehogy a fidesz a fejét egy hatalmas viztoronynak használja, az
egyenesen kabaré...
Szókrakész
Gyerekkori képén még nem volt ekkora orra.
Csak amióta fideszes, azóta van meg a pinocchio kórja.
JAJMÁR
@volvós: Épp azt nézegettem, hogy vagy ki kellene dobni, vagy felújítani, ha még érdemes. Ráférne pár GB RAM.
zöldszem
Szerintem, ha a képét kiplakátolnák a határra a terroristák fejvesztve menekülnének. Akár az EU egész területén is hatásos lenne.
Cicamama55
Kommunikációs miniszer kezdheti korrepetálni a kollégáit, mert egyre többször nem találnak a feltett kérdésekre a válaszokhoz megfelelő szavakat...A szokásos verklis megoldás már nem jön be, mert minden területen szaporodnak a fekete foltok...
prime777
@bencemacska: "Tehát ez is mutatja, a brutalitás felé haladnak. "
Sajnos nagyon igazad van.
Grafix69
Teljesen egyértelmű ,hogy ez a törvény javaslat csak arról szól ,hogy tüntetéseknél és nagyobb polgári elégedetlenségnél terror veszélynek kiáltsák ki a Magyar emberek gyülekezési jogát és ezt állami terrorral le lehessen verni mert már be vannak szarva mert a gazdaság tönkre ment.
bretagne
Remek volt a műsor, láttam, lesöpörték ezt a fazont. Nem értékeljük igazán, hogy ők a magyar emberek biztonságáért harcolnak. Hogyne, még el is higgyük???
nyanya001
Ha nem hazudott volna annyit Orbán gátlástalanul mint amennyit
hazudott, még el is hinném neki ezt a nagy aggodalmát
és @Grafix69 -el nagyon is egyetértek !
magyarbakancs
Szilárdka meg zavarodott, mint a vasorrú banya a mágnes viharban.
Betanult szöveget nyomja,süket duma, és ha ki zökkented akkor semmire sem tud értelmesen válaszolni.
pbalage
kár, hogy freewolf nincs már, mert most biztosan megvédené a Fideszes Alelnök urat.
mariaberta
Szilárd "ÚR", meg a rezsi2 csökkentés: Köztudott, hogy a magyarok nem tudnak számolni, -bár akadt aki tudott, de az nem maradt itthon-.
Csak egy kis számolás: Megkaptuk a FŐGÁZ-tól a számlát, melyben minden esetben feltüntetik, "2013. január 1-je óta összesen mennyit takarítottunk meg".

Hát akkor számoljunk: Előre bocsátom, gázzal fűtünk!
"A rezsidíj csökkentésének eredményeképpen az Ön megtakarítása ::: 2013. január 1-je óta összesen: 40 635 FT.
A gyengébbek kedvéért: 2013 = 12 hónap
2014 = 12 hónap
2015 = 12 hónap az összesen 36 hónap

Ha a 40 635 FT-ot elosztjuk a 36 hónappal, az eredmény,,,,, 1128 Ft

Tehát a havi megtakarításunk, havonta 1128 Ft.- Ez az igazság. és gazság.

Ez a számolni nem tudó népség fentiek alapján kiszámíthatja mekkora óriási összeget kap vissza Rezsicsökkentés címén.

Ez a dagadék "rezsibiztos" elmehet a ...ba.
John J. Dunbar
Hadd ajánljak egy friss interjút a kanadai miniszterelnökkel, én is ma láttam. A beszélgetés lényege arra összpontosít, miért vágott bele Kanada a szíriai menekültek tömeges (50 000 fő!) befogadásába - mikor nem is kötelezte őket senki erre.
www.youtube.com/watch?v=hF2RLIxJ-8g
Mindenkinek ajánlom ezt a videót, sajnos angolul van, de lassan a fél ország már úgyis Londonba emigrált, vagy oda készül, tehát talán áthidalható problémát fog jelenteni.
John J. Dunbar
A Jobbik ambíciói töretlenek, pedig szinte az összes, közvéleményt kutató intézet megállapította, emelkedésük túljutott a maximumán, most már süllyedni kezdtek - magasabbra tehát ezen a módon nem juthatnak. Akkor hát, miben reménykedhetnek vajon?
Orbánék nagy öngólt is lőhetnek a jelenleg teljes vehemenciával préselt "terrorürügyes szükséghelyzetes" javaslatukkal!
Teljesen nyilvánvaló, mint ahogy eddig, az elmúlt évek során: a Fidesz képtelen uralni a "politikai térfelet", ezért kénytelen rendszeresen égő fáklyával előrohanva - s a Jobbik veszélyes szólamait üvöltözve - előgyújtogatni a néphangulatot, ezzel próbálva kifogni a szelet annak vitorlájából.
Vagyis nincs a Fidesznek igazi ellenszere a Jobbik ellen! Kizárólag azért képes több támogatót biztosítani magának, mert az ellenlábasa kampányát plagizálja - lényegében a Jobbik útját egyengeti!
Orbán Viktor nagyon buta, rövidlátó és korlátolt képességű politikus. Nem veszi, önteltségében nem akarja észrevenni, hogy egyre vadabb vizekre evez a mindinkább széthulló ladikjával.
Az elmúlt évek során sikeresen felszámolták a demokratikus intézményrendszer alapjait, amiket meghagytak (ha meghagytak), azok csupán felszínes mázak - álcázás gyanánt.
Lényegében Orbán megkreálná a maga, végleges egyeduralmát - s ennek érdekében lassan már szó szerint belebetonozza trónját az ország félresiklatott közjogi rendszerének élére.
Csakhogy, itt van a hiba! Mi történik, ha Orbánt mégis csak "kilöttyentik" a trónusból? Mi történhet akkor? Mi várhat az országra?
Gondolkozzunk!
Amennyiben Orbán terve sikerül, s megszavazzák az aktuális "tákolmány-módosítást", úgy még inkább sebezhetővé válik a magyar jogállamiság!
Mi történik ugyanis egy ilyen, önkényesen bevezethető szükségállapot során?
Az államfőhöz kerülnek a legfontosabb joggyakorlási, hatalomgyakorlási eszközök. Az államfő magára veszi a hadsereg parancsnoki jogköreit. Szinte teljhatalmat kap. Általa pedig a hadsereg is fokozott politikai-hatalmi helyzetbe kerül.
...
John J. Dunbar
@John J. Dunbar: [Folytatás]
Mi történik akkor, ha Orbán (hiszen kétség sem férhet hozzá, ő szeretne addigra az államfő lenni), a gondosan megkreált, szükséghelyzet keltésén alapuló, teljhatalmi kísérlete során valamiért mégiscsak kipottyan az "aranytrónusból"?
Mi következhet ezután, egy olyan szoros dramaturgiájú eseménysorban, mely mint egy hólavinaként görgeti magával előre a benne rekedteket?
Képes lehet ekkor már a józan ész, a racionalitás befolyásolni az önmagunk generálta folyamatokat? Aligha!
.
Gondoljunk bele ismét: mi történik, ha Orbán kihullik trónusából? Vagyis egyben a hadsereg legfőbb vezetője esik ki - miközben a hadsereg minden értelemben (jogi, gyakorlati, hatalmi) élesítve van, helyzetbe került?
.
Lassan elérek mondandóm egyik lényegéhez. Talán többen is olvastak a különféle szélsőséges szervezetek és például a TEK kapcsolatáról.
index.hu/belfold/2015/06/15/naci_vagyok_vallalom_vona_meg_a_baratom/
Ugyanis Orbán ennyire nem ura a helyzetnek! (Ne feledjük, anno a pretoriánusok voltak a legelszántabb császárválasztók, s egyben császárgyilkosok!) A hadseregen belül is érdemes lenne alaposabban megvizsgálni a szélsőséges áramlatok támogatottságát.
.
Szóval miben bízhat mégis a Jobbik?
.
Mondjuk egy katonai puccsban.
.
A folyamatosan félresikló magyar jogrend alapján kivitelezhető lenne?
.
Vajon meglépnék?
.
Kérem, gondolkozzanak!
szaboria1
Ez a munki is már annyi posztot tölt be, hogy betanul 10 mondatot és csak azt szajkózza már mindenhol.
Fradigege
@magyarbakancs: valami tanítóképzőije van. Megélhetési politikus. Semmiköze ehhez a területhez. Olyan, mintha egy autószerelőt beraknának vegyésztechnikusnak, csak azért, mert jól fekszik a főnöknek.
feco fero
@John J. Dunbar:
Látod látod okoskodókám! Penderíted a semmit mondó gondolataidat nagy általánosságokba öltöztetve. Tisztára mintha a Németh Szilárdot olvasnám!
Én vettem a fáradtságot és ötször elolvastam irományod, és le is jött a lényeg:
Te egy JOBBIK os vagy, (ami nem baj) Uszítasz, lázítasz, fenyegetsz puccsal, sértegetsz, stb. csak egyet felejtettél el, felelősségek le írni gondolataidat.
Meg kérdezlek ezek után, hogy te kinek a bérence vagy?
Te havi, 4 - 5 millió forintért szajkóznál e 10 - 15 mondatot?
4 - 8 évre szóló zsíros, hatalommal járó felelősség nélküli munkakört el vállalnál e?
Ha a fentieket élveznéd, szembe szállnál e főnököddel?
Na látod !!!

Szerinted ha bármilyen egyéb párt kerül hatalomra, nem lesznek ilyen "munkásai"
John J. Dunbar
@feco fero: Innen pötyögök a szíriuszi magyarok házából, a háttérhatalom pénzén. Azért nem láthatsz, mert kikapcsoltam magam körül a gravitációt. Na csá!
Törölt felhasználó
Ez a belépő a fideszbe, hogy utasításra eladja a saját anyját, hazudjon, tereljen és bármit vagy annak ellenkezőjét arogánsan lekezeljen...
bush
Baromarcú Szilárd mondja...
Senkit nem érdekel!

Húzz a picsába, te geci!!!
Gyuri Géderről
Veszett jó ez a kép! Olyan arcot vág, mind amikor az esernyőt nyitva húzzák ki az ember seggéből.
kkalman
Amit kapott, magának köszönheti. Hogy vitaképes legyen, először magyarul kellene megtanulnia, majd a vitatkozást se ártana tanulmányoznia. Addig felmosórongy lesz minden nyilvános vitaműsorban.
eugen4402
@Gyuri Géderről: Tényleg ritka jó fotó... Mintha pattanásig feszítené a záróizmait.
Aki Én
Na ezért nem áll ki élőben vitára orbán.
magyarbakancs
@Fradigege: A probléma az, hogy ilyen ember, mint Szilárdka mindig talál valakit, akiért rajonghat.
Így érzi jól magát.
Saját gondolat nincs, csak más rágja a szájába.
A Fidesz politikusok olyanok minta papagáj kommandó.
Mivel nem lehet önálló gondolatuk begyakorolják a seggnyalók által leírtakat.
Apatszerek
Mindkét politikus hazudik, mert tudják nagyon jól, hogy a köz nem rendelkezik azokkal az információkkal, amely közvetlenül bizonyítaná a két politikus pártérdektől függetlenségüket. Mind ketten a sajátos pártérdek éllovasai, magasról tesznek ők a közre: közvéleményekre, a hatalom birtoklása csak a részükre elfogadható, azon kívül csak hazugság minden ellenvélemény. A hatalom birtoklása testesíti meg az igazságot mindenkor, Az emberekben még meglévő igazság érzetre igaztalanságok tömkelegét árasztja minden párt!
KERKA
Itt csak a szilárd biztos rezsi, az ami van:))
Aki Én
A mellébeszélésből teljesen világosan látszik, hogy nincsenek érveik. Az ilyen beszélgetések alkalmával mindig a fideszes az, aki a legkevésbé higgadt, aki a legkevésbé tényszerű, aki soha nem a kérdésre válaszol, hanem mondja a betanult propagandát, a reakcióktól teljesen függetlenül. Hiába, a szarra és a hazugságra nincsenek észérvek.

Fideszes: -Az ég lila!
Nem fideszes: -De hát az ég nem lila.
Fideszes: - Igen, de azért lila, mert lila.
Nem fideszes: -De hát az ég az kék...
Fideszes: A libsi nemzetárulóknak, akik a magyarok ellen vannak, azoknak nem lila, de mindenki láthatja, hogy lila... Más országokban is lila.
Nem fideszes: - És akkor a fű milyen színű?
Fideszes: -Persze csak 2010-től ilyen szép és egészséges lila az ég színe, előtte borús volt.
Nem fideszes: -Jó jó, de akkor a fű milyen színű?
Fideszes: -Mondtam már, hogy lila az ég.
coni
Nem szabadna elfelejteni, hogy ez az ember, ilyen érvrendszerrel és fellépéssel több mint 1Millió magyart meggyőzött arról, hogy nem csak örüljön a havi százasnak, de írja is alá a rezsicsökkentő íveket!
volvós
A kép alá lehetne irni a nyilvántartóban :

10 méterröl 5 év
5 méterröl 10 év
( letöltendö )
kukac50
Rizsabiztos hazudik a fával fűtő szegényeknek nem jár rezsicsökkentés,aljasság amit tesznek!
panellproli
Ennél a pofánál még Róth Manó /alias Rákosi Mátyás / is szebb volt mert bár hasonló a fejformájuk, az legalább vigyorgott és nem acsarkodott mint ez a bugris.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.