Nem tudja az állami MVM Paksi Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója, hány olvasót értek el azok a hirdetések, amiket Habony Árpád alig olvasott lapjaiban rendeltek meg, és amelyek hatására 110 millió forint közpénzt sikerült átcsatornázni a titokzatos miniszterelnöki tanácsadó médiavállalkozásába.

Habony Árpád és környezetének szürreális média-próbálkozásairól korábban a Propeller is írt. Később az Átlátszó által nyilvánosságra hozott reklámköltések adatai igazolták feltételezésünket, miszerint éppen a kormány új kifizetőhelyeit építik fel, nem pedig nívós, valódi sajtótermékeket.

Kovács Antal MVM-kommunikációs igazgató ma az RTL Klub híradójának kérdésére elismerte, még csak nem is tudják, hány olvasót értek el azok a hirdetések, amikért 110 millió forint landolt Habony Árpád alibi-lapjainál.

Hogy nem racionális szempontok döntöttek a hirdetések kihelyezésekor, az egyébként már az Átlátszó táblázatából is jól látszott. A G. Fodor Gábor fémjelezte minimális látogatottságú 888.hu szennylapnál 34,4 millió forintért reklámozták Paks 2-t, miközben a piacvezető Indexnek is csak 6,3 millió jutott.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glorianna
@hetöndöe: Nem inkább valami méretes konténer?
Toby
Nem baj emberek ! Majd az adófizetők, hű szolga módjára tejelnek, hogy a habonyok és kovács anfalok kellő luxusban tengessék mindennapjaikat ! Még a kerényi probléma van a fejével imre "magyar idők"-et kéne alaposan górcső alá venni, no és a magyar széles gábor hírlapot is !
Szókrakész
@hetöndöe: Ezek pótkocsis talicskát használnak.
namihami
Olvasó? Az micsoda-kicsoda? Minek az, ha Takonyárpinak utalhatjuk a pénzt?
Még jobb is, ha nincs. Legalább nem zavarják össze mindenféle cikkekkel.
Bőven elég, ha vakon hisz az M1-nek vagy a Tv2-nek..
Jaj, a Fidesz-rádiók majdnem lemaradtak.
Lepényleső
Helyesebben; Azt sem tudják,hová dugták...
Fradigege
Bazmeg! Gyerekek! Kovács Antal, a Barcelona-i olimpiabajnok Judóban! Ő az MVM kommunikációs igazgatója? Beszarás.
www.youtube.com/watch?v=Jgxu4suIH90

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.