Egy juhtenyésztésről szóló szakkönyvből másolták ki annak a tanulmánynak a 20 oldalát, amelyért bruttó 8 millió forintot fizetett a Fazekas Sándor vezette Földművelésügyi Minisztérium háttérintézménye – írja a Bors.

Az átmásolt 20 oldal a juhok betegségeit sorolja fel, a szöveg pedig szó szerint megegyezik Mucsi Imre 2010-ben kiadott, háromkötetes könyvének vonatkozó részével és ingyenesen olvasható az interneten.

Egy szakkönyvből másolták ki a 8 milliós tanulmányt

A tanulmányokat az MSZP-s Mesterházy Attila kérésére adta ki a tárca, miután a Bors megírta: bruttó 40 millió forintért összesen öt tanulmányt rendeltek a minisztérium háttérintézményei a kazah mezőgazdaságról a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt.-től. A cég tulajdonosa Horváth László üzletember, aki Fazekas Sándor miniszter barátja 22 éve, és Kazahsztán tiszteletbeli konzulja is.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Erre való az internyet!!!Csak be kell ütni hogy BIRKA és máris megvan a tanulmány!!!Még csak a hangyányi agyát se kell megerőltetni!!!
kukac50
Ezért nem jut pénz az iskolákhoz és az egészségügybe mert értelmetlen dolgokra fizetnek ki rengeteg pénzt. Orbán 7,5 milliárddal segítette a Mongol állatgyógyászatot.
A Magyar beteg emberekre kellett volna ennyi pénzt költeni és a kórházakra.
Dr. Felipe
Akkor ez most nem csalás elvtársak? Csak a Hagyó mi elvtársak?
egyvandor
@kukac50: A mongolok meg visszautalják Gorbán egyik nem hazai számlájára természetesen a kezelési költségek levonásával.
egyvandor
@Dr. Felipe: Gorbán meg mondta nem a rendszerrel volt baja hanem azokkal akik csinálták. Ha ő lop, ő diktál akkor minden rendben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.