Egy juhtenyésztésről szóló szakkönyvből másolták ki annak a tanulmánynak a 20 oldalát, amelyért bruttó 8 millió forintot fizetett a Fazekas Sándor vezette Földművelésügyi Minisztérium háttérintézménye – írja a Bors.

Az átmásolt 20 oldal a juhok betegségeit sorolja fel, a szöveg pedig szó szerint megegyezik Mucsi Imre 2010-ben kiadott, háromkötetes könyvének vonatkozó részével és ingyenesen olvasható az interneten.

Egy szakkönyvből másolták ki a 8 milliós tanulmányt

A tanulmányokat az MSZP-s Mesterházy Attila kérésére adta ki a tárca, miután a Bors megírta: bruttó 40 millió forintért összesen öt tanulmányt rendeltek a minisztérium háttérintézményei a kazah mezőgazdaságról a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági Zrt.-től. A cég tulajdonosa Horváth László üzletember, aki Fazekas Sándor miniszter barátja 22 éve, és Kazahsztán tiszteletbeli konzulja is.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Nem jól látja a sok kritikus, eredetileg a felcsúti juhásztól akarták megrendelni a tanulmányt, de megelőzte őket a félvak, azóta nyomaveszett osztrák nyugger. De így is jó, ha a Paja bá'-nak bejött a plagizálás, miért ne keressen ez a miniszteri barát is egy kis aprópénzt?!
feleselek
Jó! De megkeresni ezt a tanulmányt, az volt a kunszt...
sokanvagyunk
Vicceket is beollóztak netán, mint a kisdiákok könyvébe? :)
Szókrakész
Addig örüljünk, míg szakkönyvből másolnak.
Mert ha saját gondolataikat kéne papírra vetni, akkor lenne itt igazi gáz.
papa.49
Mikor fog lógni már ez a sok tetű???
colibri
Orbán és az őt kiszolgálók jellemzése nagyon röviden: gáz! Naponta borul a bilijükből a fekália. Amint közvéleményt kutatnak a pártok népszerűségéről, nő a fidessre voksolók százaléka. Ki érti ezt? ..mert ha igaz a támogatottságuk, akkor (de nem csak akkor) a magyarok fejében is nagy a baj!!
dr. prédikátor
Kísért a skiccpali szelleme!!!na de mit lehet várni ezektől a fütyi-szes geciktől???
Lepényleső
Mi csak befizetünk,ők meg csak kivesznek,- ideje mikor lesz itt ennek?
coni
@verum: Igazad van, egy olyan országban ahol Plagibá KE lehet, nem lehet jobb egy miniszter sem.
cs.n.
Én 1 milláért is tudnék kopipésztelni, megspórolnának hetet. Na, nem jó ajánlat?
Grafix69
@cs.n.: Igazad van ezek is így csinálták csak a maradék 7 milliót szétosztották a megrendelők közt.
egyvandor
shitt pál fajtája az egész banda. Fideszhívők tartsátok őket életben! (persze jó lenne ha csak saját költségetekre tennétek,mi meg lennénk nélkülük) az ilyen vastag arcbőrű állatfaj így egyben ráadásul ilyen jó körülmények között tartva nem létezik a galaxisban sem.
profon
A következményekről is hallhatnék valamit ?
Toby
Gengszterland a copyk aranybányája, legyen az doktori, vagy bármilyen tárgyú tanulmány, az a lényeg, hogy a csókos birka megkapja a Nagy Pénzt és annak legyen hivagkozási alapja !
Mert a "közpénz" az nem a köz pénze ! Gagyisztánban !
namihami
Tévedtek.
Nem a koppintás volt 8 milla, hanem az utólagosan és állami elvárások miatt beleírt helyesírási hibák. Méltóan a nagy ( bocs, Nagy ) Elődhöz.
Maga a "tanulmány írása" csak 50 froncsi volt. Na de az utólag fáradságos munkával elhelyezett helyesírási truvájok, na az igen!
Plagibá szaxerű útmutattása után egy álami tanullmány ki zárollag csakk a mekfelellö formába nyulythatto be a mekrendellöhőz.
Mangu
Legalább itt szak anyag volt és nem valami baromság, mint a többi esetekben. Most majd fizethetnek szerzői jogdíjat, ha csak az eredeti szerző nem volt benne a buliban. Ma már semmin nem csodálkozom, főleg a média egyoldalú, megtévesztő, manipuláló hírközlése alapján.
Desischado
Na kérem, így kell egy kis "mellékest" keresni! Mert nyilván borítékolható, hova vándoroltak a milliók. Haveri zsebekbe! Meddig tűrjük még ezt a tetves, tolvaj bandát?! Bocsánatot kérek a tetvektől a hasonlatért!
dr. prédikátor
Erre való az internyet!!!Csak be kell ütni hogy BIRKA és máris megvan a tanulmány!!!Még csak a hangyányi agyát se kell megerőltetni!!!
kukac50
Ezért nem jut pénz az iskolákhoz és az egészségügybe mert értelmetlen dolgokra fizetnek ki rengeteg pénzt. Orbán 7,5 milliárddal segítette a Mongol állatgyógyászatot.
A Magyar beteg emberekre kellett volna ennyi pénzt költeni és a kórházakra.
Dr. Felipe
Akkor ez most nem csalás elvtársak? Csak a Hagyó mi elvtársak?
egyvandor
@kukac50: A mongolok meg visszautalják Gorbán egyik nem hazai számlájára természetesen a kezelési költségek levonásával.
egyvandor
@Dr. Felipe: Gorbán meg mondta nem a rendszerrel volt baja hanem azokkal akik csinálták. Ha ő lop, ő diktál akkor minden rendben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.