Az Év nemzetközi törvényhozója díjat (International Legislator Award) adták át Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek az amerikai székhelyű vadászati világszervezet (SCI) Las Vegas-i konvencióján – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szombaton az MTI-vel.

Kiemelte, a kormányfő helyettese, aki az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, a vadvilág megőrzésének előmozdításáért és a fenntartható vadászat szabadságának támogatásáért vehette át az elismerést pénteken.

A konvención nagy számban vettek részt az Egyesült Államok vezető gazdasági és politikai személyiségei, akik előtt Semjén Zsolt ismertette az új magyar vadászati törvényt, és meghívta a nemzetközi szervezetet a 2021-es budapesti vadászati világkiállításra – tette hozzá Havasi Bertalan.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Vadászni szabad VASÁRNAP ? Pedig nem ÉHES ,mégis öl !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@eszegfu: Méghogy nincs maradandó alkotása? Ezt a bejelentést cs.n. barátunk linkelte be tegnap, 19:27-kor:
www.safariclub.hu/?p=1252
nemjoezigy
@köhögő bolha: Válasz erre: scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-...
Mert a kdnp szerint nincs gyermek szegénység, nincs gyermek éhezés, sőt a harack szerint amelyik gyerek nem eszik, annak úgy jó!
eszegfu
@Eriksson: Elsirom magam...annyira meghatódtam:)))) Erős felindultságomban én meg felterjesztem nem a Nemzet Szinésze, hanem a Nemzeti Szinész dijra, amit most alapitottam... remélem u.ugy örül majd ennek, mint a sok rutyi-futyi dijnak, mert ez is pont olyan!:))
Eriksson
@Horizont: Bizony ám! Nemzetközi Elit Klubkörökben minden lehetséges. :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.