Az Év nemzetközi törvényhozója díjat (International Legislator Award) adták át Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek az amerikai székhelyű vadászati világszervezet (SCI) Las Vegas-i konvencióján – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szombaton az MTI-vel.

Kiemelte, a kormányfő helyettese, aki az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke, a vadvilág megőrzésének előmozdításáért és a fenntartható vadászat szabadságának támogatásáért vehette át az elismerést pénteken.

A konvención nagy számban vettek részt az Egyesült Államok vezető gazdasági és politikai személyiségei, akik előtt Semjén Zsolt ismertette az új magyar vadászati törvényt, és meghívta a nemzetközi szervezetet a 2021-es budapesti vadászati világkiállításra – tette hozzá Havasi Bertalan.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Vadászni szabad VASÁRNAP ? Pedig nem ÉHES ,mégis öl !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Az állatok megölése nem gyilkosság csak az abortusz???
nezelodo
Mennyibe fájhat az nekünk, hogy pont ő jutott eszükbe, és nem az Öreg Néne az őzikével?
Feraj49
Vadászni szabad VASÁRNAP ? Pedig nem ÉHES ,mégis öl !
HowlingWolf
Ez komoly szervezet lehet, olyan, mint ami doktorátust adott a Felcsútinak 2001-vagy 2002-ben Bostonban. Amikor különgéppel rohant ki a barom átvenni a díszdoktorátusát, amit pénzért vett meg egy noname egyetmen. Ez a szervezet is ilyen lehet, ha van elég pénz, akkor kiad egy ilyen oklevelet, ami semmire se jó, még klozettpapírnak sem, mert túl kemény.
papa.49
2021 olyan messze ne gondolkodjál fütyi mert akkor már vagy alulról szagolod az ibolyát, vagy börtönbe leszel talpig vasban, a vadászati marhaság ,,kilőve,,)))))))))))
nemjoezigy
Én is hiányolom, mint @Horizont: , hogy mit tett ez a féreg az "a vadvilág megőrzésének előmozdításáért"?
Ezek csak pusztítani tudnak!
Eriksson
@nemjoezigy: Igyekeznek egyensúlyban tartani a vadvilág fenntartható populációját.
A vadászat úri passzió, szigorú szabályokkal.
eszegfu
@Eriksson: Tudsz esetleg valami konkrétumot, hogy mit tesznek a vadvilági poluláció egyensulyban tartásáért? A 2. mondatod világos és még egyet is tudok vele érteni.
profon
Lucifer, Semjénhez. Most mit nézel ? Közvetlen a főnököd küldött ide ! Én mondtam, hogy nekünk is kínos vagy, de meggyőzött, hogy a tüzelés csak jót tesz neked !
Eriksson
@eszegfu: Hát vadakat lőnek túlszaporodás ellen! :))
nevemnick
Sajnos, hogy egy olyan nem lóhátra termett paciens ,,fővadász és természetvédő" ember kapott díjat akit vadász berkekben ,,puskás embernek" neveznek, aki él-hal a vad elejtéséért.
36
A Safari Club International, valóban tartott kiállítást és konferenciát, Las Vegas-ban. A "legnagyobb és a legjobb" mottóval. Volt ott minden, amivel lőni, szúrni, vágni, lehet. Van magyar tagozata is, csak baromira elitista. A tagfelvételhez két ajánló személy kell. Kritérium még a felvételnél, hogy hány országban vadászott már a jelentkező. Szóval, pénz és befolyásos barátok kellenek hozzá.
Toby
Jaaaaaa...hogy lőporszagú elismerés ? Már azt hittem a manhattani maffia adott valami saját hamisítást a doktori mellé !
36
@Toby: Ezek republikánusok, fegyverlobbi és gondolom, szabadkőművesek. Csupa "jó" arc.
36
@Horizont: Mit tett Semjén?
Szerintem, azt tette hogy a KDNP, az USA republikánus politikájának egy helyi "kirendeltsége".
Eriksson
@36: Aztán kiválasszák maguk közül azt, aki a következő a listán.
Mint ezt a magyar bobtélt:
kep.cdn.index.hu/1/0/427/4276/42767/4276720_b8109f995f638f94ab898f5696e82b9b_wm.jpg
Érdemes megnézni a díjátadókat.
namihami
Remélem, hogy ez az elismerés elég puha papírra lett nyomtatva, hogy a méltó feladatát szakszerűen el tudja látni.
Nagyon nem lenne jó, ha túl kemény lenne és feltörné ennek az aranyembernek a s...t.
Akkor hogyan fog Erdélybe belovagolni? Ennek még az eshetősége is elkeserít engem.
Toby
@36:

Aha, a kelet-európai fészekbeli !
36
@Eriksson: Szép kutya. Annyira angol-szász. Ez a kép, 2013-ban készült. Simicskó, Varga ott vannak. Érdekes. Megint ez a "kiválasztottság" érzés ébred fel bennem. Megjelennek emberek a publikum előtt, mint pl. kutyakiállítás meg itt ott, amott, ahol persze sok pénz és befolyás van és láss csodát, rövidesen akár honvédelmi miniszter lesz.
Vajon Semjénből, mi lesz??
Eriksson
@36: Igen, ő a világ legszebb magyar ebe lett 2013-ban. De még szebbek, akik reprezentálnak körülötte. :)
Semjénből még bármi lehet, ha sikerül neki néhány nagyvadat eredményesen becserkésznie. Amerikai segédlettel még uniós fővadászügyi fővadászbiztos is lehet. Kérdés, hogy hány országban vadászott eddig. :)))
36
Engedik a háttérből sőt, segítik, hogy feljöjjön és jól fusson a nemzeti/konzervatív politika.(Nagy segítség ebben a migráció és a terrorizmus) Lázár pl. meghívást kapott a Bécsi Operabálba az Osztrák Néppárttól. Na, azt sem tudjuk meg soha, hogy mi hangzott el ott a beszélgetéseken. A lényeg, hogy a Néppárt "páholyában" voltak. :) Mint a szabadkőművesek. Páholyban.:)
Eriksson
@36: A valódi okok és egyezségek sosem publikusak. Egyebekben meg lehet találgatni.A Páholy egy kulcsszó.
cs.n.
www.safariclub.hu/?p=1252
Most adták át, de már tavaly novemberben megítélték, az ungárise Safari Club szervezet lezsírozta neki.
enslaved
@eszegfu: @Eriksson: Vadakat lőnek fajfenntartás, szórakozás céljából, és néha egymást, egymás kutyáját is lelövik, mindegy mi az, csak mozogjon.
enslaved
@Horizont: Láttad a Menekülő ember c. filmet már? Nos, Arnold helyett odaképzelem Semjént...:-))
36
@Eriksson: Igen. A páholyt mindjárt kiszúrtam. És gondolom, ezzel üzentek a többieknek. (A médiát pedig felhasználják üzenetküldésre)

Nagy jelentőséget tulajdonítanak az épületeknek és azokban bizonyos termeknek, szobáknak. Pl. Orbán ha nem publikus megbeszélést folytat, Seehoferrel, egy bizonyos kastélyban teszi. A lengyel Kaczinskivel, egy bizonyos kastély-szállóban teszi. Stb. Nagyon okkult.
Eriksson
@36: Sokat számít, hogy ki, melyik Páholyhoz tartozik. A titokzatossági hagyományokat szigorúan betartják.
Toby
@Eriksson: Nálunk, a szomszédban kőműves páholy működik már egy hónapja, a kb. 9 főből van 3 kőműves, a többiek meg páholyból nézik a melót !
justhpeter
Várom az igazság pillanatát, amikor a vadak fognak fegyverrel Semjénre vadászni.
Eriksson
@Toby: Ez inkább a szocializmusban volt jellemző. Ma már a vakolókanál is számítógép vezérelt, úgyhogy nem is kell annyi szaki. :)))
Toby
@Eriksson: Akkor valszeg a számítógépek zörögnek reggel 7-től, este 20-ig, vagy csapágyas a vakolókanál !
enslaved
@Horizont: Nem tudom, mit tudna tenni a jégkorongos faszival...
enslaved
@Eriksson: Ebben igazad van nagyon, a technikai fejlődés magával hozta, hogy kevesebb ember kelljen a munkaerőpiacra. Ez ellen nem lehet tenni, én is úgy terveztem mindig a gépeket, hogy költségkímélők és hatékonyabbak legyenek. Amennyiben mindez egy gombnyomásra megoldható, akkor ennek sajna ez az ára.
papa.49
@36:a 18:31. re Remélem haleledel))))))))
Eriksson
@enslaved: Ez így igaz. Az emberi lustaság vitte mindig előre a fejlődést. Aztán egy idő után a munkáltatók rájöttek, a gépeknek nem kell rendszeres fizetés, adó és eü járulék, munka és védőruha, meg semmi se. Az emberek meg maradnak munka nélkül. Ettől lett az általános szegénység, mert ingyért meg semmit nem adnak.
enslaved
@Eriksson: Persze, de azt hozzá kell tennem, hogy sosem azt volt a cél, hogy minél több legyen a munkanélküli. Ha jobban belegondolsz, a versenyszférában az marad talpon, aki a leghatékonyabban dolgozik, és újat is tud időről időre felmutatni. A legjobb ehhez egy olyan stratégia, hogy egy gombnyomás, és jóval hatékonyabb lesz termelés. Ha ezért valaki haragszik, azzal nem lehet mit kezdeni. A munkaerőt úgy kell növelni, hogy fejleszteni kell mondjuk a profilt, és akkor lehet új embereket alkalmazni.
Eriksson
@enslaved: S minél költséghatékonyabban termel a vállalkozó, annál több kárt tesz a társadalom többi nem vállalkozó, hanem munkavállaló részének. Ez már csak így megy.
Ennek a legnagyobb hátulütője az, hogyha nincs kereslet, mert nem tud a munkanélküli vásárolni, akkor a kínálatra se lesz szükség. Ergo, a termelő nyakán marad a cucc és becsődöl.
nemjoezigy
@Eriksson: Most olvasom itt: kolozsvaros.com/2016/02/06/bele-fogok-kotni-semjen-zsoltba/
A lényeg, hogy ennek a szemétláda, keresztény hobbivadásznak "elévülhetetlen érdemei vannak a védett állatok vadászhatóvá tételében"!
Pl: Mert ez egy vadászklub, aminek a tagja lőtte le Zimbabwe legöregebb és leghíresebb oroszlánját.
Ilyenek ezek, akár a semjén!
enslaved
@Eriksson: Attól függ, mit termelsz, és hova.
Eriksson
@nemjoezigy: Fogalmam sincs, hogy Semjént miért tüntették ki, de biztosan nem azért amit ez a szemétláda kolozsváros blog állít.
Azt a szegény feketesörényűt meg nem Semjén lőtte ki, úgyhogy őt ezért felelőssé nem lehet tenni.
Ettől függetlenül kívánom neki, hogy kapja el a hascsikarás, ahányszor puskát venne a kezébe.
Eriksson
@enslaved: Na igen. Az lényeges, mert ha van széleskörű piaci keresleted, akkor hosszú távon egyszerűbb. És ugye az sem mindegy, hogy mit termelsz.
bush
Ami azt illeti. ettől a díjtól nem lett jobb ember.
semjén egy ember, aki lesből állatokat öl, akiknek esélyük nincs a védekezésre.
Vadászok...
A Q anyátok vadászok!
És megmagyarázzák, hogy nélkülük felborulna a természet.
Van a vadászoknál hülyébb, képmutatóbb ember a földön!?

Semmilyen, sehonnai bitang semjén, egy késpárbajban benne vagy?

Köcsög! geci!!!
bush
Érkezz lovon, te vérgeci, akkor is visszanyal a fagyi, baszd meg magad, te kivénhedt retorikálatlan, istentelen asszisztens.
Ja, hogy te gondold valakinek magad?
Egy senki vagy!

Bizonyítékot akarsz, és nem ígéretet?
Legyen...
eszegfu
@Eriksson: @enslaved: Jót "hülyülünk" ezen a témán is! Tudjátok én mindig a "kályhától" indulok el... A vadvédelmi törvény szépen leirja: meg kell szerezni a vadászati jogot, ki kell alakitani a területet, 20 évre "üzemtervet kell késziteni, tájegységi fővadász, hivatalos vadászt kell alkalmazni és igy tovább. Ez rendben is van. A vadásztársaságok viszont CIVIL szervezetek (tehát tagdij támogatási, esetleg pályázati pénzekből származik a bevételük, a bérvadászatot alapból nem sorolom ide, mert az már "vállalkozási" tevékenység), tehát min. 10 magánszemély kell az alakitásához a hely megjelölésével (mármint be kell határolni a müködési területet). És itt jön a kérdésem: M.o. minden területe, ahol vadállomány él, vadásztársaságok által "lefedett"?! A másik: a 20 évre tervezés valóban biztosithatja az egészséges vad populáció számának "szabályozását", vagyis a szaporodást és a kilövéseket is, de ehhez véleményem szerint sok pénz kell. Tehát végső soron M.o.-on a "vadvilág megőrzése", a "fenntartható vadászat szabadsága" a vadásztársaságok (CIVILEK!), nem pedig Semjén személyes sikere!!
eszegfu
@nemjoezigy: 21:29 Kösz. a linket, amit "levadásztál"! Nagyon jó és elgondolkodtató!
Eriksson
@eszegfu: Jó amit írsz, de a lényeg a lényeg,, Semjén nem magyaroktól kapta az elismerést, feltételezem, hogy nem is a magyar vadtörvények betartásáért. Ez csak olyan egymás közötti klubszokás, amiért egyszer, később, valami viszontszívességet kérhetnek. S az sem biztos, hogy vadászati jellegűt.
eszegfu
@Eriksson: Lehet, hogy valóban nem ezért kapta, de egyszerüen más "maradandó alkotása" nincs... csupán Havasi Bertalan méltatta a dijat a "vadvilág megőrzésének előmozditásáért" mondattal... Az is tény: nem a magyaroktól kapta, de hol máshol végezhetett ennyire kiemelkedő munkát, mint itthon?! Persze értem, hogy ez inkább gesztus jellegü...de ez megint olyan, mint a "kirakat"... belül üres.
Eriksson
@eszegfu: Méghogy nincs maradandó alkotása? Ezt a bejelentést cs.n. barátunk linkelte be tegnap, 19:27-kor:
www.safariclub.hu/?p=1252
nemjoezigy
@köhögő bolha: Válasz erre: scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-...
Mert a kdnp szerint nincs gyermek szegénység, nincs gyermek éhezés, sőt a harack szerint amelyik gyerek nem eszik, annak úgy jó!
eszegfu
@Eriksson: Elsirom magam...annyira meghatódtam:)))) Erős felindultságomban én meg felterjesztem nem a Nemzet Szinésze, hanem a Nemzeti Szinész dijra, amit most alapitottam... remélem u.ugy örül majd ennek, mint a sok rutyi-futyi dijnak, mert ez is pont olyan!:))
Eriksson
@Horizont: Bizony ám! Nemzetközi Elit Klubkörökben minden lehetséges. :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.