Átalakul a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) költségvetése, módosul a közbeszerzések folyamata és várhatóan még ebben a félévben megkapják az intézményvezetők a gazdálkodásukat segítő kártyát – a többi között ezekről az azonnali intézkedésekről állapodtak meg a köznevelési kerekasztal keddi ülésén a résztvevők.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere az ülést követő sajtótájékoztatón elmondta: az azonnali megoldást igénylő területek között határozták meg a jövedelemelmaradások rendezését, a nyugdíjas korúak foglalkoztatását. Megerősítette, hogy a tanfelügyeleti intézményi önértékelési folyamat lerövidül.

Horváth Péter, a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke azt mondta: elégedetten állnak fel a tárgyalóasztaltól, minden téma, amit hallhattak, olvashattak az elmúlt időszakban, előkerült.

Madarász Péter, a miskolci Herman Ottó Gimnázium igazgatója úgy értékelt: a megbeszélés elérte eredményét.

Mendrey László, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke a megbeszélés legnagyobb érdemének azt nevezte, hogy a "legkényesebb kérdésben sem hangzott el az, hogy nem".

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Kár volt...bolykottálni kellett volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Ennyi...Kedves tanárok,,a legközelebbi átb@ccáskor kéretik nem tele rinyálni a médiát..Lehet kézcsókra gyülekezni..oszt jó napot.
Clavigo
@nemkati: Szimpátia-felvonulás lesz,,kegyes Urunk iránt érzett hálából..
nemkati
@Clavigo: :(
Pedig én készültem, tantóbácsi!
Desischado
Nem hiszem el, ezek ennyire hülyék?! Nem okulnak semmiből sem?! Ne higgyetek a rablóbandának, igérnek fűt-fát hogy időt nyerjenek! Hát többe néztem a pedagógusokat! Mendrein meg kiakadtam, hogy lehet ennyire vak?! Eszetekbe se jusson meghátrálni, és abbahagyni a tüntetést!
kukac50
A pedagógusok ne engedjenek addig amedig a kliket le nem veszik a nyakukról.
annak az égvilágon semmi haszna nincs, csak kára van az oktatás terén.
Dr. Felipe
Engedett a kurmány. "Lesz krétapénz". Hát fűtés elvtársak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.