A médiatanács a Mérték Médiaelemző Műhely politikai reklámokat kifogásoló beadványa nyomán megállapította, hogy A magyar reformok működnek! című szpotok sugárzásával a TV2 Média Csoport Kft. és a Duna Médiaszolgáltató Zrt. megsértették a társadalmi célú reklámok közzétételére vonatkozó törvényi rendelkezéseket, ezért a TV2 médiaszolgáltatóját 856 ezer forintra, a Duna Médiaszolgáltató Zrt.-t 832 ezer forintra bírságolta a fokozatosság és arányosság elvét itt is alkalmazva. – olvasható a közleményükben.

Eközben a 444.hu cikkéből kiderült, hogy tavaly, fél év alatt a kormány legalább 400 millió forintot kampányolt el a TV2-nél, miközben egyetlen fillért sem költött más piaci csatornán.

A 856 ezer forintos büntetés nem valószínű, hogy kedvét szegné az Andy Vajna-féle csatornának a kormányhirdetések lehozását.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ez olyan, mint a gyorshajtás, de az legalább kerek összeg, de hogyan jön ki a 856 és a 832 ezer ? Ex has ? Vagy megkérdezk, hogy na f*szi, mennyit akartok tejelni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Ez olyan, mint a gyorshajtás, de az legalább kerek összeg, de hogyan jön ki a 856 és a 832 ezer ? Ex has ? Vagy megkérdezk, hogy na f*szi, mennyit akartok tejelni ?
egyvandor
A csalásért 2,14%-os büntetés jár, a piacon értéket képviselő versenykörülmények között megtermelt jövedelem után,meg ca. 65%-os adó teher. Többek között erre értette Gorbán, hogy az ügyvédek megvédik oszt jónapot.
Gratuláció Gorbán és nertársak! Matyharország jobban teljesít!
Remélem egyre több ember számára válik világossá, mit jelent Mo számára Gorbán jogészkedő ámokfutása.
Mobil123
Nehéz lehetett kifizetni ekkor bevételből.
Desischado
Nem semmi. Ilyen "büntetés" mellett én sem zavartatnám magam! A pofátlanság netovábbja!
Hellcat
Kampányra elment szaros 400 millió csak a tv2 nél...aztán még messzi távol a választás.
kukac50
A reformok működnek, Magyarország jobban teljesít! Ez hazugság!
Ami nem igaz azt reklámozni bűn!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.