Kövér László azt találta mondani kedden, "ha a salgótarjániak gyermekeik, unokáik számára élhető jövőt szeretnének, nem szabad hibát elkövetniük az időközi választáson" – mondta az Országgyűlés elnöke kedden a városban tartott sajtótájékoztatón.

Kövér László hozzátette: olyan polgármestert kell választani, aki képes felelősséggel gazdálkodni és megtalálja a partneri viszonyt a kormányzattal.

Erre válaszolt kemény hangnemben Dömsödi Gábor, Pásztó független polgármestere, volt televíziós műsorvezető.

Nyílt levél Kövér Lászlónak

Tisztelt Házelnök úr!

A tisztelet egyrészt a pozíciónak szól, másrészt az azt betöltő személynek szólhatna. Ön salgótarjáni megnyilatkozásával nem érdemelte ki egyetlen demokrata tiszteletét sem. Megválasztott, független nógrád megyei polgármesterként a leghatározottabban vissza kell utasítanom azt a nyomásgyakorlást, amit Ön a demokratikus választás előtt megengedett magának, annak ellenére, hogy ez törvénytelen, demokrácia ellenes és hazafiatlan. Nem az a cél, hogy a legjobb nyerjen tisztességes versenyben? Az a cél, hogy a Fidesz jelöltje? Ha nem nyer, nem lesz pénz Salgótarjánnak? Talán ezért nem volt eddig sem? Beismerte, hogy bármennyire jól dolgozott is Dóra Ottó Önök ellehetetlenítették? Most újra ezt ígérik? Ha ez igaz, akkor Önök tevőlegesen hozzájárultak ennek az embernek a felőrléséhez, ellehetetlenítéséhez, végső soron ahhoz, hogy most új választásra kerüljön sor. Levonhatták volna a tanulságot, de nem tették. Más országban az ilyen mondatok bűncselekménynek számítanak, nálunk meg hallgatjuk tétlenül évek óta. Mint nógrád megyei független polgármester tiltakozom ez ellen. A mi városunk Pasztó példa arra, hogy egy párt emberei, az Ōnök képviselői, tudnak együttműködni egy Fideszen kívülivel. A párttagok tehát még normálisak ebben az országban, nekik a saját városuk jövője a fontos. Ezen gondolkozó városokból, falvakból áll össze az ország. Miért nem képesek ezt vezetőként felfogni?

Kövér Úr! Kövesse meg a salgótarjániakat a hatalommal való visszaélése miatt. Kövesse meg a magyar demokratákat és legközelebb számoljon legalább 1990-ig mielőtt kinyitja a száját. Salgótarjánban pedig győzzön a legalkalmasabb jelölt, és azután mindenki segítse őt a város felvirágoztatásában!

Dömsödi Gábor

független polgármester

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Már nyíltan fenyegetőzik a fidesz hanem az ő jelöltje nyer akkor nincs pénz a városnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Aki a zsideszes jelöltre szavaz, az hazaáruló. Ha a zsidesz nyer csehszlovákok vihetik az egész várost a gecibe!
Feraj49
Mi ez,ha nem fenyegetése a városnak ?!!
kamazuka
Mondhatná bárki.Nekem könnyű.
Joggal,és igaza lenne!
human
Kampányban a városunkat egy teherautó járta és hatalmas betükkel hírdette: A város nem lehet ellenzékben!
Az első kérdésem az volt, mert akkor mi lesz? Ne nyerünk pályázaton? Betartanak a városnak? Nem fideszes nyert. De egyre többször hallani olyan véleményeket, hogy bár a hátuk közepére nem kívánnák a fideszes alternatívát, de hátha jobban fejlődne a város, ha őt választanák. De nézzünk meg bármilyen területet amihez a fidesz hozzányúlt. Alkalmatlan pártkatonák kerülnek mindenhova, akik szakmailag nullák, csak végrehajtani tudnak.
Desischado
Ez kérem zsarolás, amit úgy hívnak, hogy hatalommal való visszaélés! kötelest mikor viszik a bíróságra?
kerekkocka
@preparátor: Már átutalták a fizetésed?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.