A FradiMob portál szerint is a Fradi Security emberei állták el az ajtót reggel a Nemzeti Választási Irodánál, ahol MSZP-s képviselők a vasárnapi zárva tartásról szerették volna népszavazási kezdeményezésüket beadni.

Mint írják:

Egyre többen vélték felfedezni, hogy nem bőrfejűekről van szó, hanem olyan személyekről akik a Fradi Security alkalmazásában állnak.

Volt olyan hírportál,ahol már "Fradi Ultráknak" nevezik őket.

Azonban ezek a személyek nem "Fradi Ultrák", hanem a Kubatov féle "Fradi Security" tagjai, akiktől az ultrák elhatárolódnak!

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért az sem semmi, hogy még a Fradi ultrák is elhatárolódnak! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@RonaGyuri: Pont et akartam írni...miféle alakok lehetnek ezek ha még az ultrák is elhatárolódnak...minden esetre az ultráknak a felismerésért és az elhatárolódásért jár a plusz pont. :)
Dr. Felipe
@RonaGyuri: A kubaszov gárdista g..ikkel még ők sem keverednek. Ez mindent elárul hogy hol tart már a fideSS az aljasságban de még ez sem a legalja, bár már közel járnak hozzá.
Yoda69
@Hellcat: Hogy milyenek? Koztorvenyes bunozo a java, sot van koztuk szabadult gyilkos is. Ezek vedik a fideSS-t az emberektol. Ezeket az izomagyuakat vetettek be a 2006-os teve ostromnal is.
Hellcat
@Yoda69: A fidesz magát járatja le ezzel...elég nagy port kavart...de csak nyertek rajta...1) ismét megpuccsolták a népszavazást...még csak következménye sem lesz. 2) El tudták terelni a figyelmet a rohadó kórházakról és a pedagógusokról 1 napra.
Toby
@RonaGyuri: Nem adok 1 hónapot és valamelyik parlagfejű államtitkár lesz a futsalos zselézett őrült minisztériumi birtokán !
Desischado
Már fent van a neten a bizonyítékokkal együtt! Fuladjatok bele a saját hazugságaitokba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.