Polgármestert választ vasárnap Salgótarján, 13 óráig a város 29,4%-a már szavazott, szemben a 2014-es adatokkal amikor valamivel kevesebben 24,58 százalék vett részt a szavazáson. A választásnak önmagán túlmutató jelentősége lehet, mert kedvező eredmény esetén ugyanis mind a bal-, mind a jobboldal trendfordulóként értékelheti a történteket – írja a HVG.hu.

A választást azért kellett kiírni, mert a 2014-es győztes, a szocialista Dóra Ottó tavaly novemberben rövid betegséget követően elhunyt. Székéért négyen versenyeztek, az MSZP-DK és a Tarjáni Városlakók Egyesülete által támogatott alpolgármester, Fekete Zsolt, a Fidesz jelöltje Simon Tibor, a jobbikos Hulitka István és a Munkáspárt elnöke, Thürmer Gyula.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
@Borsodi: Én is ezt mondom. Mindegy, melyik oldalról jön a saller, csak legyen. :)
vukkocska
Remélem minél többen mennek ebéd után is, mert az esély Fekete Zsolt győzelmére.
Borsodi
Mindegy ki nyer csak nehogy a Fidesz jelöltje legyen mert akkor nem csak nektek mindenkinek rosszabb lesz.Így is már el vannak szállva maguktól,mindent megszavaznak ami nekik jó! Ebben az országban csak a politikusok főleg a fidesz politikusok rokonok barátok érvényesülnek.47000Ft elég havi sziinten
Jankó123
Van olyan is, aki lökhajtásos technikával jut el a szavazó helységig, mivel a bab erős szelet generál.
cs.n.
@Borsodi: Én is ezt mondom. Mindegy, melyik oldalról jön a saller, csak legyen. :)
vukkocska
Nagyon fölénnyel győzött Salgótarján ellenzéki jelöltje, Fekete Zsolt. Mégis van esély arra, ha békében, egymás csesztetése nélkül fognak össze, van eredmény. Hiába ment Kövér, Seszták, meg a fél kormány, hogy meggyőzze az embereket, hogy Fidesz nélkül nincs élet, meg főzték tegnap nagy kondérban a babgulyást, nem kell nekik a hazug politika, a tolvaj kormány.
kukac50
A Fidesztől rosszabb vezetés nem is létezik,bárkire szavaznak csak jobb lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.