„Ez nem film” – alkotott sarkos véleményt a Zeró-ról Andy Vajna, miután megnézte az elsõ verzióját. Most kijött a meghatározhatatlan mûfajú film – az egyszerûség kedvéért hívjuk anarchista méhészburleszknek – elsõ elõzetese, és többek között a kormánybiztos megsemmisítõnek szánt megjegyzésével próbálják eladni. A magyar előzetesbe mindent belesűrítettek, ami meghökkentő vagy figyelemfelkeltő lehet: a technológiaellenes forradalmárok mézzel öntik le magukat szex előtt, majd híres politikusok arcképeit használják céltáblának. A tavalyi Karlovy Vary-i filmfesztiválon mutatták be a filmet, és Orbán Viktor kisatírozott feje miatt sokat foglalkozott vele a média. Az előzetesben is felvillantott jelenetben híres politikusok arcképével ellátott görögdinnyéket lőnek szét a terroristák, Putyin vagy Merkel felismerhető a filmben, Orbán arcát azonban zizegő fekete vonalakkal eltakarták.„Komédiánk egy terroristáról szól, aki egymaga átveszi az uralmat, és egy igazságosabb világot próbál...

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Borsodi: Az ,,álló alakra,, nem lehetne ,,rövid sorozatokkal,,???
Toby
Legalább már a filmipar is keresi a megoldást az emberibb életre...
kkalman
Három próba lövést nem lehetne leadni a dinnyén levő fotó eredetijére? Csak hogy tudjam, merre hord az AK 47, vagy AMD 65, amivel éppen játszadozok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.