Torsa Mátyás, az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért Egyesület egyik alapítója a Facebookon vonta kérdőre Juhász Pétert.

Mint írja, érdeklődéssel figyeli, miközben nem kér adományokat, „hogyan megy annak, aki beáldozott egy egész mozgalmat". Torsa szerint Juhász , miközben épp azt a pénzt élte fel, „amit a Millára adtak – már ha arra adták, már ha azok, már ha annyit... ez már sosem derül ki, ...már akkor is a barátaitól koldult”, és bérautóval járt. 

hm.

emlékszem, amikor fűteni sem volt pénzem, de toltam a melót a srác alá – illetve akkor még azt hittem, hogy a millát tolom... az amúgy egy kurva hideg tél volt – , miközben épp azt a lóvét élte fel, amit a millára adtak – már ha arra adták, már ha azok, már ha annyit... ez már sosem derül ki, még a millások sem tudhatják –, s már akkor is a barátaitól koldult... és szép nagy (bér)autóval járt. mert az kell a demokráciához.

(btw., a keddi tüntetés költségei tippre kb. annyiba kerültek, mint juhászelvtárs parkolásai...)

Juhász Péter, Együtt alelnöke Facebook-oldalán reagált Torsa vádjaira, és többek között azt írja, a nonprofit kft vezetésének ő maga soha nem volt tagja, a Millába csak vitte pénzt, és soha nem kezelte az egyesület pénzét.

"1. A Millába csak vittem pénzt. Senki más rajtam kívül, a tömeges adományozásokat leszámításával, amit amúgy szintén én kezdeményeztem és vezettem be. (Ahogy azóta mindenki csinálja).

2. Soha nem kezeltem viszont a Milla pénzét, erre mindig megvolt a testület, illetve a nonprofit kft vezetése, aminek soha nem voltam tagja.)

3. Viszont Matyi, te egyes munkákért fizetést kaptál a Millából, valahogy ez kimaradt a beszámolódból.

4. A német Zöldek soha nem álltak a Milla mögött és végképp nem pénzzel. Egytelen közös szervezésű konferencia volt, nagy sikerrel, Csigó Péter szervezésében, ami közösen ment velük.

Ebből következően értelmezhetetlen a kihátrálásuk, mint felvetés, és hogy ennek a nem létező kihátrálásnak még okát is tudja egy kívül álló, külön vicces számomra.És ha valakit ez külön érdekel, 50 a rezsink.

Köszönöm a figyelmet."

Juhász Péterről múlt héten készített lejáratóriportot a TV2, miután az Együtt politikusa Orbán Mészáros Lőrincnél rejtegetett luxusbirtokát, valamint Rogán, Vajna és Habony gyanús ügyeit firtatta

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Ez a torsa féle mocskolódás azokra az emberekre jellemző, akik minden új dolognál a 100. senkik, és csak azért lépnek be, mert arra számítanak, hogy csurran-csöppen valami kis zsé a számukra. Talán más gazdaállatot kellet volna keresniük...
papa.49
A torsa torzsalkodik, vajon ,,megvették,, ???
coni
Hihető, hogy Torsának évekkel később de éppen akkor jut eszébe Juhásszal nyílvánosan megbeszélni (amit annak idején megtehetett volna már ha valóban így érzi) amikor a hatalomnak is kedve támad "beszélgetni" vele. Gondoltam Zuschlagnál nincs lejebb..
Szégyen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.