A Marketing és Média szúrta ki,  hogy a héten az egyik vásárló az Aldi Facebook oldalán hiányolta a Magyar Nemzet napilapot az áruházlánc újságkínálatából. A válasz nem késett sokáig:

az Ön által említett terméket sajnos a megváltozott piaci igények miatt töröltük kínálatunkból

A szaklap újságírói kíváncsiak voltak, hogy a fogyasztói társadalom mit szeretne a Magyar Nemzet helyett olvasni. Egy Aldi üzletbe betérve meglepő (?) változást tapasztaltak. Simicska lapját a jelenleg legfőbb konkurensének számító, egykori magyar nemzetes újságírók által alapított Magyar Idők szorította le a standról. Még az az újság helyét jelölő címkét sem cserélték le, így jelenleg a „Magyar Nemzet”-hez került a Magyar Idők.

Az érvként felhozott "megváltozott piaci igények" azért lehet érdekes, mert  a Magyar Nemzetet naponta mintegy 22 ezren veszik, a Magyar Időkből viszont – piaci források szerint – csak 8-9 ezer darab megy el.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hofipisti
Nem mintha eddig a "Magyar Nemzet"-et kerestem volna az ALDI-ban, de úgy gondolom, ha egy kereskedelmi vállalkozás így igazodik a politika valós, vagy vélt elvárásához, akkor az ilyen cég üzletébe nem kell bemenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@justhpeter: Csatlakozom. Menjen hozzájuk a hóhér!
Jozefina
Az Aldi úgy látszik kapál a vasárnapi nyitvatartásért!!! Elég gáz, hogy egy külföldi cég ilyen nyilvánosan beavatkozik a politikába!!! Inkább normális minőségi árukat kéne forgalmazniuk!!!
bencemacska
Valahogy eddig is simán elmentem előttük a Spárba menet, ezután köpni is fogok!
coni
Gondolom ennél nagyobb kérésre sem mondanak nemet, így a multik elleni háború a színház része.
kukac50
Még soha nem voltam az Aldiban, de nem is fogok elmenni,Egy üzletnek nem szabad egyetlen párthoz sem simulni, Ők a vásárlókért vannak nem a politikusokért!
Nil
Nem vagyok MN vásárló-de most már az aldit is elkerülöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.