A Jobbik elnöke nem látja bizonyítottnak Kovács Béla kémkedését. Vona Gábor a Magyar Időknek adott interjúban arról is beszélt, hogy a salgótarjáni választási eredmény ellenére a baloldal szétesett, így a Jobbik az igazi ellenzéki erő.

Kovács Béla ügyéről azt mondta: régóta nincs új információ az eljárásról. Emlékeztetett: kezdetektől azt mondta, szeretné látni, mik a bizonyítékok, mi a valóság, és ha Kovács Béla kém, akkor tudja, mi a dolga; a Jobbikban nincs helye kémnek. Kitért arra is, hogy nyolcmillió forintot fogadtak el tőle, még 2010 előtt, ami nem egy nagy összeg, és szerepelt is a hivatalos beszámolóikban. Megjegyezte: Kovács Béla megvádolása mellett létezik egy valódi kémbotrány is: több kormányközeli személyt kémkedés miatt őrizetbe vettek a napokban.

A salgótarjáni eredményről azt mondta, hogy az a Fidesz veresége. “Ahogy az Veszprémben, Tapolcán, Ózdon, úgy Salgótarjánban is kiderült, a népszerűségi mutatók ellenére kormányváltó hangulat van, az emberek arra a jelöltre, arra a pártra szavaznak, amelyről elhiszik, hogy meg tudja verni a Fideszt” – mondta a Jobbik elnöke. Hozzátette: nekik van a legjobb pozíciójuk arra, hogy az országgyűlési választáson megverjék a kormánypártot.

A Jobbik elnöke a Simicska Lajossal való találkozásáról is vallott, erről azt mondta, "emberi és szimpatikus volt". “Ugyanakkor amit hallott, abban voltak rémisztő dolgok” – jegyezte meg, hozzátéve: azóta nincs közöttük kapcsolat, de meglepte, hogy mennyire nyíltan és mennyire őszintén beszélgettek.

Vona Gábor kitért arra is, hogy az unortodox gazdaságpolitika bizonyos elemei számukra is szimpatikusak. Önmagában azzal nincs baj, hogy a jegybank vezetője, Matolcsy György alternatív gazdasági képletekben gondolkodik, de szerinte itt másról van szó: a jegybank közpénzekkel gazdálkodik, s azok elköltését akarta a Fidesz titkosítani.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
"így a Jobbik az igazi ellenzéki erő." nevetséges!!!
kepkezelo.com/images/0wonpuebzh6kdbqabdzp.jpg
Na és mi van a véletlen gombnyomásokkal?
Volt Fideszeske, azért neked is sikerült a panelt egy kacslábon forgó kecóra cserélned!
Mi lenne, ha jobban hozzáférnél a vályúhoz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Szerintem Vona téved. Az önkormányzati választások elsősorban arról szólnak, hogy kiben bíznak jobban a polgárok. Ezért előfordulhat, hogy másra szavaznak helyben és másra országos szinten. A fideszes polgármestereknek pedig nem könnyítette meg Orbán a dolgát. Orbán utasította őket, hogy ígérjenek tejjel-mézzel folyó Kánaánt, de a aztán nem lett az egészből semmi. Ezért nem Orbánnak, hanem a helyi képviselőknek kell vállalni a felelősséget. Ennek a hitegető politikának az eredményét látjuk az időközi választásokon.
(Sorra ígérték az uszodákat a településeknek. Máig egy kapavágás nem volt. Veszprémnek is fürdőt ígértek közvetlenül a választások előtt. Miután pont ott veszett el a 2/3 szerintem nem lesz ott sem uszoda.)
Csizmás Kond
" nekik van a legjobb pozíciójuk arra, hogy az országgyűlési választáson megverjék a kormánypártot."
...ez úgy hangzik amint egy kakasviadal...
vukkocska
Salgótarján a Fidesz veresége, mondta Vona. Mit is mondhatott volna, amikor az egész megyei jogú városban 882 szavazatot kaptak a jobbikosok. Tényleg csak a Fidesz veresége, mert a Jobbiknak egy jól elhelyezett KO.
nevemnick
Azért remélem, hogy Vonának nincsenek álmatlan éjszakái, mert kialvatlanul nem illik ,,munkába" menni, mert a parlament veszélyes üzem...
Lepényleső
Politikusokat sutba,tenni akarókat a hatalomra? Visszahívhatósággal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.