Elképzelhető,  hogy nem marad sokáig Galambos Lajos Magyarországon. Legalábbis ezt állította a Blikknek. Lagzi Lajcsi ugyanis nem biztos benne, hogy van maradása azon a helyen, ahol meghurcolták őt és a családját.

Nem maradok sokáig az országban. El kell néhány dolgot intéznem, és indulok vissza, már van újabb repülőjegy-foglalásom Dél-Amerikába. Egyet azonban leszögezek, én nem bujkálok. Először tisztázom magam, aztán meglátom, hogy veszem-e a kalapomat.  Amíg kint voltunk, érdekes ajánlatokat kaptunk Mexikóvárosból, de még Kanadából is, hogy költözzünk oda. Nem ismerősöktől vagy rajongóktól, hanem olyanoktól, akik látják az igazságot, hogy pontosan mi történt.

A család boldogasszonypusztai fészkét 2,6 mil­liárd forintért árulja külföldön, de a többi ingatlanját is pénzzé tenné.

A birtokot valóban hirdetjük, inkább egy 4-5 szobás házat szeretnénk, valamint egy külföldi rezidenciát. A helyszín attól függ, a gyerekek melyik országban szeretnének továbbtanulni. Mind ezt tervezik, úgyhogy 2-3 év múlva már esedékes a költözés

– mondta el Lagzi Lajcsi, akinek egy szállodalánc is érdeklődik a birtoka után.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Galambos nyilatkozatai (ha vannak ilyenek) a nyomozást minősítik. Azt nem értem, hogy ez nem zavarja a hatóságot. Galambos szinte alázza a nyomozást...

Az is furcsa, hogy árulja a cuccait, de szó sem esik a közműszolgáltatók kifizetéséről...

most hogy van ez? ki szopat kit? mert valami nagyon sántít...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@lampa laz: @karma1: Az a bosszantó, hogy "iderittyent" egy általa kigondolt "igazságot", majd eltünik...Természetesen lehet véleménye, beszélgethetünk róla, de igy?!
karma1
@eszegfu: Van par uj, akinek f@ngja sincs arrol, amihez hozzaszol, altalaban szemelyeskedessel kezdi, oszt tenyleg elhuz a tarkaba...:o(((
kukac50
Ez a Lajcsi ügy, a Magyarországon működő igazságszolgáltatás aljasságát a kormány kiszolgálását minősíti. Itt a politikusok mindent megtehetnek!
Remélem Lajcsi külföldön megírja könyvét amiben részletezi az ügy minden részletét.
Azt is ki akarta a keresete 51% át,vagy melyik politikusnak kellene az ingatlana.
Toby
Lajcsikám ! Annyi lével, mint amennyi nálatok csordogál, már régen kintről röhögném a törpe viziló és csicskásai elmeroggyant és pofátlan bűnözői baromságait és a küölföldi sajtót telenyomnám "nemzethy érdekességekkel" pl. hogyan lehet megúszni egy trafikmutyit, foldmutyit, tankönyvmutyit, atom-mutyit, hogyan lehet KISZ-tagkönyvvel nyilasokat csókolgatni, hogyan lehet természetvédelmi területen tőzegkitermelni büntetlenül, hogyan kell úgy csökkenteni a parlamenti létszámot, hogy továbbra se kelljen dolgozni a Nagy Pénzért államtkárként, min .elnoki megbízottként, miniszteri piszkosként, qrmányhivatali eltartottként, hogyan lehet úgy gazdagodni, hogy közben a vagyonnyilatkozati meséskönyvben kés-villa-kanál a vagyonka, hogyan kell legfőbb ügyészként pont akkor félrenézni, amikor milliáérdok vándorolnak a közkasszából a magánszámlákra...stb !
Hülye vagy, ha maradsz egy velejéig jogbizonytalan, kiszámíthatatlan gengszterhatalom játékszereként ! Itt, másnap már az újszülöttet is elítélhetik, ha bepisilt !
lampa laz
@eszegfu: csak jönnek és bepróbálkoznak ide közénk, ezért nem is válaszoltam neki semmit azon kívül, hogy bemásoltam a cikk vonatkozó részét, hogy értse, ha már nem olvassa végig a cikkeket. Aztán ahogy jött, úgy el is húzott innen.
eszegfu
@lampa laz: Én is igyekszem figyelmen hagyni ezeket a "vakbuzgó" hiveket... de 1-2x azért kell válaszolni, nehogy azt gondolják: a jól megtanult mantrával csak nekik lehet igazságuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.