Elképzelhető,  hogy nem marad sokáig Galambos Lajos Magyarországon. Legalábbis ezt állította a Blikknek. Lagzi Lajcsi ugyanis nem biztos benne, hogy van maradása azon a helyen, ahol meghurcolták őt és a családját.

Nem maradok sokáig az országban. El kell néhány dolgot intéznem, és indulok vissza, már van újabb repülőjegy-foglalásom Dél-Amerikába. Egyet azonban leszögezek, én nem bujkálok. Először tisztázom magam, aztán meglátom, hogy veszem-e a kalapomat.  Amíg kint voltunk, érdekes ajánlatokat kaptunk Mexikóvárosból, de még Kanadából is, hogy költözzünk oda. Nem ismerősöktől vagy rajongóktól, hanem olyanoktól, akik látják az igazságot, hogy pontosan mi történt.

A család boldogasszonypusztai fészkét 2,6 mil­liárd forintért árulja külföldön, de a többi ingatlanját is pénzzé tenné.

A birtokot valóban hirdetjük, inkább egy 4-5 szobás házat szeretnénk, valamint egy külföldi rezidenciát. A helyszín attól függ, a gyerekek melyik országban szeretnének továbbtanulni. Mind ezt tervezik, úgyhogy 2-3 év múlva már esedékes a költözés

– mondta el Lagzi Lajcsi, akinek egy szállodalánc is érdeklődik a birtoka után.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Galambos nyilatkozatai (ha vannak ilyenek) a nyomozást minősítik. Azt nem értem, hogy ez nem zavarja a hatóságot. Galambos szinte alázza a nyomozást...

Az is furcsa, hogy árulja a cuccait, de szó sem esik a közműszolgáltatók kifizetéséről...

most hogy van ez? ki szopat kit? mert valami nagyon sántít...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Unalmas ez már...Derüljön ki, hogy bűnös-e, s utána menjen ahová akar...
lampa laz
Ennyi hülyeséget összehordani 1 cikben, van repjegy foglalás, 2-3 év múlva küföldre települ, bővíti az eladni kívánt tanyát amire már volt komoly külföldi vevő, stb...északtól, délig amerika meg tolong érte, nanemá. Jobb lenne már, ha hallgatnál, aztán a végén dübörögj, ha tényleg tisztázódsz a vádak alól.
wagabund
Galambos nyilatkozatai (ha vannak ilyenek) a nyomozást minősítik. Azt nem értem, hogy ez nem zavarja a hatóságot. Galambos szinte alázza a nyomozást...

Az is furcsa, hogy árulja a cuccait, de szó sem esik a közműszolgáltatók kifizetéséről...

most hogy van ez? ki szopat kit? mert valami nagyon sántít...
karma1
@wagabund: Vagy az van, hogy megengedtek neki, hogy eladja a nagybirtokait, es abbol kifizeti a kart - ha egyaltalan o okozta...

Ennyi baromsagot egyszerre osszehablatyolni valoban keves foszert lattam, dehat istenkem, nem az eszeert tartjak ezt a szep embert...

Tenyleg, fujni meg tud?
zöldszem
@lampa laz: " van repjegy foglalás, 2-3 év múlva küföldre települ,"
Minél előbb vesz valaki repjegyet annál olcsóbb! -:)))))))))(Én mondjuk 2-3 hónapról tudok.)
zöldszem
@karma1: "Tenyleg, fujni meg tud?"
Nem láttam még sehol, hogy taknyos lenne az orra.-:))))
dr. prédikátor
Trombitás frédi! játszd már el azt hogy.
nem loptam én életemben
100 amperból csak ötvenet
mégis rám verték a vasat
a gázórám
majd meg szakad!
Unalmas vagy már!!!
Tony100
Tudomásom szerint az ellopott gáz árát megállapodott részletek szerint már törleszti !
Ha nem bűnös ,miért teszi ?
Hülye ez ?
Vagy az ügyvédje hülye?
Esetleg a közvéleményt nézi hülyének ?
Ajánlom csináljon családi tévét és családi újságot és hazudjon azokon a hírcsatornákon a saját családjának !
terlasz
@lampa laz: Mit nem értesz? Visszamegy Mexikóba a lefoglalt repülőjeggyel, mert kapott ajánlatokat. Az is elképzelhető, hogy 2-3 év múlva elhagyja országot. Házbővítésről szó sincs a cikkben. Ilyen egyszerű.
eugen4402
Galamboshoz közel álló, önmagát megnevezni nem akaró informátorunk elárulta, hogy a Művész úr most is csak azért jött haza, mert az áldott jó szíve megesett a Blikk munkatársain, akikre a munkanélküliség keserű kenyere várna, ha téma nélkül maradnának. Ezzel az ingázással heti két cikk megírását biztosítja, nem baj, ha nem szólnak semmiről, csak SZÓLJANAK...!
magyarbakancs
Sáros vagy nyakig pajtás.
Börtönt kapnál az biztos.
karma1
@terlasz: Igazad van: nincs bovitesrol szo: 5 szobas hazat akar venni otthon, es egy ingatlant kulfoldon...

Az ajanlatokat pedig nem 2-3 ev mulvara szoktak adni, hanem amilyen gyorsan csak lehet... A piac az piac, meg a szorakoztatoiparban is, sot, ott a leginkabb...

Lampa laz pedig sokkal tobbet ert, mint amennyit te itt osszezagyvalsz...
Latszik, hogy a gyerekszobadat - ha egyaltalan volt - a spejzbol valasztottak le...
2-3 evre pedig NEM tartanak repjegyet, kizarolag 1 eveset tudsz vasarolni...

Azert az meg jo lenne, ha alapveto dolgokkal tisztaban lennel, mielott orbitalis baromsagokat irsz...
eszegfu
@terlasz: 8.30 Ha a cikk első bekezdésében lévő kék szinnel megjelenő "Blikk"-re kattintasz, akkor látod azt a riportot, melynek alapján készült ez a "kiemelés". És ebben a részletesen benne van: bővitik a birtokon lévő házat, mert valami szállodaláncos vevő is szóba jöhet.
eszegfu
"...hanem olyanoktól, akik látják az igazságot, hogy pontosan mi történt..." igen lelkem, galambom, akiknek és ahogyan Te elmesélted! Természetesen az itéletig Téged is megillet az ártatlanság vélelme, igy ezt én is megelőlegezem... türelmesen várom, amig "tisztázod" Magadat. Ugye a "meghurcolásod" véget ért (ideig-óráig), amikor kiszabadultál az előzetesből... ha ártatlan vagy, nem ér több inzultus, hiszen minden csoda csak 3 napig tart!
human
1. állítólag sokmilliós lopás történt
2. letartóztatják, majd kiengedik a párocskát
3. kiutaznak egy olyan országban ahol nincs kiadatás
4. Lajcsi árulja az ingatlanait
5. az ügyészség nem tart a szökéstől?
6. Lajcsi bejelenti, hogy nemsokára végleg elmegy
7. az ügyészség még mindig nem tart a szökéstől?

Az M1 után szabadon. Lehet, hogy népi szopatás zajlik?
wagabund
@Tony100: 8.09...jó kérdések..

az a törlesztés nagyon érdekes...eleinte hárommillió volt a kár, aztán kicsi több...

csak szólok, hogy a (még befejezetlen) nyomozati kőccségek többet mutanak, hátmég a helyreállítás, és a hozzáértő szakemberek által kimutatott, engedély nélkül vételezett valóságos veszteség összege...
én gyanítom, hogy rájöttek, nem szabad megmondani a valós hiányt, mert olyan nagy, hogy botrány lenne...így csak parasztvakítás-szinten maszatolnak inkább..
terlasz
@karma1: Egyelőre az alapvető dolgok azok, hogy ha egy ember bajba kerül, akkor információhiányosan rárepültök, mint légy szarra. Boszorkányégetést nem akartok? Lajcsi Qrvára nem érdekel, csak utálom a rosszindulatot, az irigységet.
Egyébkéntis, gyanús ez az egész ügy.
Beviszik Galambost és feleségét a sittre puhítani úgy, mint egy terroristát. Majd jól meggyőzik bent, hogy adja el a birtokait, mert esetleg valaki szemet vetett rá? Aztán a kényszer-megállapodás után szabadon utazgathat a világban...?
sgyuri2003
@wagabund: Egyszerű a magyarázat. Lajcsi jogfenntartással befizette a szolgáltatóknak a feltételezett kárt.
A jogfenntartás arra irányult, hogy nem ismeri el károkozás tényét. Mivel a szolgáltatók bírósági ítélet nélkül is hozzáférhetnek és zárolhatják is a fogyasztói számlákat , ez a mód volt célravezető.
sgyuri2003
Az igazán pikáns az, hogy az ORÖ-nál eltünt milliárdok esetében nincs felelős. Miközben a minisztérium visszaköveteli a támogatás összegét, ezzel beismerve a szabálytalan felhasználás tényét, de közben csodálkozva , kikerekedett ártatlan szemekkel keresi az elkövetőt. Rabszíj. Az nincs. Ellenben van egymillió forintos tanácsadói szerződés a hallgatás fejében.
zöldszem
@sgyuri2003: ma, 12:42
Gondolod, hogy Fidesz dísz cigánya visszautalja a pénzt? Na annyi legyen Orbán éves fizetése, amennyit visszautalnak az 1,6 milliárdból!
zöldszem
A télen 10 ezer magyar ment külföldre dolgozni, élni! Te leszel 10 001. Húzzál mint a vadliba.
Akkora vagyont tisztességes munkával nem lehet megszerezni ami neked van.
sgyuri2003
@zöldszem: Nem neki kell visszautalni hanem az ORÖ nak. Személyes felelősségről szó sincs. Az ORÖ nak a helyét is felszántják és behintik sóval, mint bűnös szervezetét. A bűnelkövető pedig tovább élvezi a védelmet és a magas fizetést.
sgyuri2003
@zöldszem: ismerünk még pár jóval kevesebb időt a piacon eltöltő egyedet akik az ővénél sokkal nagyobb vagyonra tettek szert. Hallgasd meg tiborc panaszait . :)
Ráadásul ő nem közpénzekből, hanem a piacon és piaci viszonyok között munkával tett szert a vagyonára. Lehet fikázni a Lajost de már 30 éve ott van a lakodalmas biznisz élvonalában.
zöldszem
Azt tudom, hogy nem fogja senki vissza fizetni! Ennek a dísz cigánynak sikerült integrálódni! Pont úgy lop mint a vajda!
zöldszem
@sgyuri2003: 30 éve! Szeretném én azt a pénzt látni, amit a 30 év alatt nem fizet be adóként!
Nézegessem a boldogasszonypusztai fészkét??
zöldszem
@sgyuri2003: hopsz az előzőnél lemarad a válasz gomb! Nem nyomtam-:)))
lampa laz
@terlasz:"Egy korábbi befektető jelezte, milyen feltételek lennének kedvezőbbek, ha szállodaláncnak értékesítenénk az ingatlant, ezért kezdünk bele a bővítésbe – magyarázta Lajcsi."
lampa laz
@zöldszem: azt nem tudom mikor kell olcsón repülőjegyet venni, meg mennyi ideig használható fel mert sajnos még nem repültem, de 2-3 évig gondolom nem eltartható. Amúgy meg építkezni fog a luxustanyán, azt meg felügyelni kell, főleg azokat a bizonyos vezetékeket, hogy hogyan kötözik össze a rezsicsökkentés miatt.
lampa laz
@karma1: @eszegfu: kösz csajok, bemásoltam @terlasznak az ominózus bekezdést, hogy értse..., mert én értem, hogy ő nagy rajongója a lakodalmas rocknak nincs is ezzel semmi probléma. Lajosból viszont már túl sok az információ, ami már nagyon nem kellene.
zöldszem
@lampa laz: Általában 2-3 hónap! május végétől szeptember közepéig dupla ár.
December- január szintén dupla ár. Nem értem miért, én még nem utaztam csak full géppel.
Másik. Budapest-New York, New York- Budapest fele összegbe kerül, mint New York-Budapest, Budapest-New York.
Egyébként a cikk tele van ellentmondásokkal!!Egyik mondatban meg van a repjegy a másikba 2-3 év. 2-3?év elég tág fogalom.
justhpeter
@zöldszem: 13:41 Tökéletes meglátás és igaz.
zöldszem
@justhpeter: Semmi mást nem hallunk mikor már lefutottak lesznek a "hírességeink", csak azt, hogy 60 ezerből tengődik, utolsó tartalékát éli... meg mit tudom én mit.
Amikor szalad a ló, nem tudnak kínjukba mivel dicsekedjenek..telelés Mexikóban, Miamiben... óriás csoki tojás... Mégis "mibű"? Tisztességes munkával? Uhm...
karma1
@terlasz: 12.18-ra: Engem te nagyon osszetevesztesz valakivel, csak azt tudnam, hogy akkor miert irsz ide? Lajcsi nem erdekel, a kommenteloket se olvasod pontosan, viszont hulyesegeket irsz.
Eppen en vagyok az, aki mindig is azt allitottam, hogy bar Lajcsit nem szeretem, de amit vele muvelnek, az elfogadhatatlan, viszont ha mar itt tartunk, akkor nem kene neki mindenfele baromsagot nyilatkozgatnia, egy rovid cikken belul ennyi ellentmondast felhalmoznia,.

Olvass, tajekozodj, tanulj - es akkor talan nem irsz marhasagokat. Foleg nem bemutatkozaskeppen...
eszegfu
@lampa laz: @karma1: Az a bosszantó, hogy "iderittyent" egy általa kigondolt "igazságot", majd eltünik...Természetesen lehet véleménye, beszélgethetünk róla, de igy?!
karma1
@eszegfu: Van par uj, akinek f@ngja sincs arrol, amihez hozzaszol, altalaban szemelyeskedessel kezdi, oszt tenyleg elhuz a tarkaba...:o(((
kukac50
Ez a Lajcsi ügy, a Magyarországon működő igazságszolgáltatás aljasságát a kormány kiszolgálását minősíti. Itt a politikusok mindent megtehetnek!
Remélem Lajcsi külföldön megírja könyvét amiben részletezi az ügy minden részletét.
Azt is ki akarta a keresete 51% át,vagy melyik politikusnak kellene az ingatlana.
Toby
Lajcsikám ! Annyi lével, mint amennyi nálatok csordogál, már régen kintről röhögném a törpe viziló és csicskásai elmeroggyant és pofátlan bűnözői baromságait és a küölföldi sajtót telenyomnám "nemzethy érdekességekkel" pl. hogyan lehet megúszni egy trafikmutyit, foldmutyit, tankönyvmutyit, atom-mutyit, hogyan lehet KISZ-tagkönyvvel nyilasokat csókolgatni, hogyan lehet természetvédelmi területen tőzegkitermelni büntetlenül, hogyan kell úgy csökkenteni a parlamenti létszámot, hogy továbbra se kelljen dolgozni a Nagy Pénzért államtkárként, min .elnoki megbízottként, miniszteri piszkosként, qrmányhivatali eltartottként, hogyan lehet úgy gazdagodni, hogy közben a vagyonnyilatkozati meséskönyvben kés-villa-kanál a vagyonka, hogyan kell legfőbb ügyészként pont akkor félrenézni, amikor milliáérdok vándorolnak a közkasszából a magánszámlákra...stb !
Hülye vagy, ha maradsz egy velejéig jogbizonytalan, kiszámíthatatlan gengszterhatalom játékszereként ! Itt, másnap már az újszülöttet is elítélhetik, ha bepisilt !
lampa laz
@eszegfu: csak jönnek és bepróbálkoznak ide közénk, ezért nem is válaszoltam neki semmit azon kívül, hogy bemásoltam a cikk vonatkozó részét, hogy értse, ha már nem olvassa végig a cikkeket. Aztán ahogy jött, úgy el is húzott innen.
eszegfu
@lampa laz: Én is igyekszem figyelmen hagyni ezeket a "vakbuzgó" hiveket... de 1-2x azért kell válaszolni, nehogy azt gondolják: a jól megtanult mantrával csak nekik lehet igazságuk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.