Az ügyészség költségvetési csalás miatt emelt vádat a Szegedi Vadaspark területén épült játszótér ügyében, ugyanis a gyanú szerint a papíron negyedmilliárdból épült attrakció tényleges költsége az előbbi összeg 15-20 százaléka volt. A játszóteret egy olyan cég húzta fel, amelynek egyik tulajdonosa a helyi Fidesz-elnök személyi titkára – írja a HVG.hu.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt indult eljárás egy a Szegedi Vadaspark területén, de az intézménytől függetlenül kialakított játszótér ügyében. Egy gyanúsított előzetes letartóztatásba, egy másik házi őrizetbe került, egy harmadik személy szökésben van.

A megalapozott gyanú szerint a Szegedi Vadaspark területén épült játszótér kialakítására és üzemeltetésére 2013-ban jogosulatlanul vettek igénybe a 185 millió forint hazai és európai uniós támogatást. A projekt tényleges bekerülési értéke ugyanis a támogatási szerződésben szereplő költségek csupán 15-20 százaléka volt.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Miért, most sajnáljátok tőlük azt a kis manit?
Máshová úgysem kell már pénz, hiszen dübörög a gazdaság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyuska
@zöldszem: Igen, hallottam, láttam már a tv-ben is a hangfelvételt. Mindig megnézem Hadházy nyilatkozatait, a vele történt beszélgetésüket. Tökös gyereknek tartom és nagyon remélem, hogy nem jár soha arra, amerre nyugdíjas osztrák autósok közlekednek.
Aki Én
Ki nem szarja le? A juhásznak még mobiltelefonja is van. Na az mibű???
Kutyuska
@Aki Én: Lehet, hogy neki is olyan adakozó családja van mint Szíjjártónak.
Szókrakész
A harmadik szökésben van.
Gyáva, jellemtelen féreg.
Bezzeg akkor a pénzzel tudott arcoskodni, hozom magam emberke lenni, ilyenkor meg iszkiri.
És ilyen lesz a fidesz fele a Nagy Bukás után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.