A Blikk úgy tudja, nem mindenki csattant ki az örömtől hétfő délután, amikor hivatalosan is bejelentették, hogy Marsi Anikó lesz a Tények női műsorvezetője.

Állítólag a büfében sírt, miután az internetről értesült a részletekről.

A TV2 hétfőn a Facebookon jelentette be, hogy május kettőtől Marsi Anikó lesz Gönczi Gábor műsorvezetőtársa a Tényekben. Várkonyi Andrea, aki 14 éve vezeti a hírműsort, tudta, hogy hamarosan távoznia kell a műsorvezetői székből és a megújult Naplót vezetheti majd helyette, ami még nem tudni mikortól indul, de az megviselte, hogy az internetről kellett értesülnie az utódjáról és a távozás dátumárol is. 

Andi tudta, hogy előbb-utóbb elérkezik majd a búcsú időpontja, de azt nem gondolta volna, hogy egy Facebook-posztból kell értesülnie arról, hogy mikortól nem kell a Tényeket vezetnie, s ki ül bele a székébe. Kikészült. Megalázva érezte magát, hogy tizennégy évnyi híradózás után annyit nem érdemelt, hogy személyesen közöljék vele mindezt. Látták, ahogy a büfében egy kávé felett üldögél, csak bámul maga elé, és a könnyes szemét törölgeti

- mondta a lapnak a TV2 munkatársa.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Ez volt az első igaztalanság, amit ennél a csatornánál látott-hallott?
Ha nem, miből gondolta, hogy majd vele másként lesz?
És aki még ott marad, mint régi, mit remél?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
panellproli
Inkább örülnie kellene hogy megszabadult ettől az ocsmány csatornától. Persze jobban jött volna ki , ha feláll önszántából, mikor nyilvánvalóvá vált hogy milyen undorítóvá vált acsatorna profilja.Hát igen van az a pénz!
papa.49
A gyermekorvosi diplomával a zsebemben soha nem lettem volna tévés, az biztos...
süsüasárkány
@papa.49: csak az a fránya orvosi fizetése ne zavarta volna. Az esküt meg sem merem említeni!
advocat
Vajna András György ezt nyújtja. És az úr hogy áll az amcsi "NAV"-val? hazajárhat?
Törölt felhasználó
Andi! Egy szarházi mocsok tetvedék bandát nem kell síratni, sem azt hogy miért ilyenek. Gyakorlatilag szakamber nem maradt ezekben a csatornákban csak olyan, aki meg emberileg egy hulladék és 4x fizuért elment kormány felszopónak. Annyi szakember lett most munkanélküli, hogy adja magát egy új kereskedelmi csatolna...TV2 meg ezzel lenullázza magát persze adófizetöi pénzből, de akkor is. Lehet az 100 csatorna is fideszes, akkor 100 csatornát néznek majd ezren:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.