A miniszterelnök azt szeretné, ha a labdarúgó-NB I-et megnyerő Ferencváros bejutna a Bajnokok Ligája csoportkörébe, és európai élcsapattá válna. Ehhez pedig legjobb eszköz a közpénz.

Orbán 11 milliárdot pumpálna a Fradiba, és Dzsudzsákot akarja

A Blikk szerint a jelenlegi 2,7 helyett akár 11 milliárd forintra is emelkedhet az FTC büdzséje, a miniszterelnök ugyanis kiadta az ukázt:

„a Fradiból és a Videotonból a Bajnokok Ligája csoportkörébe rendszeresen bejutó csapatokat kell faragni!”.

Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke decemberi évértékelőjében úgy fogalmazott:

a csoportkör legalacsonyabb büdzséjével működő klubok is bőven több pénzből gazdálkodnak, mint a Ferencváros.

Ha a terv megvalósul, elképzelhető, hogy a török Bursasporban szenvedő Dzsudzsák Balázs a Fradiban folytatja pályafutását.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem kerül nekünk túl sokba ez a beteg elem?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Egy Törökországban levitézlett "labdarugdaló zseni" kerülne súlyos milliárdokért a Fradihoz, persze közpénzből.Mert a csúti vízilónak az az "akaratja"!
Hellcat
Fradista vagyok, de azért mindenekk van határa...amik romokban az egészségügy és az oktatás addig ráér a Fradi idehaza agyonverni mindenkit.
namihami
Végre egy igazán fontos, országos érdek.
Hiszen az egészségügy, oktatás, jólét, jövedelmek-vagyis minden sinen van. Most már itt az ideje hogy ezt is rendbe tegye a Gazda.
Hiszen ugyanez megy a kinti sztárcsapatok házatáján is. Ja? Hogy azok nem közpénzből, hanem magántőkével és FOCITUDÁSSAL érik el ugyanezt? Hát úgy bonolultabb és nehezebb lesz levenni a fiúkat megillető részt. Ott obban odafigyel a magántőkés. Az nem a mi adónkból áll össze.
Sebaj, majd erre is kitalálunk valami okosságot és elnevezzük mondjuk TAO-nak. Bocs, ez már foglalt
Legyen mondjuk NEKEM. NEm Közpénz Elvettem Magunknak.
Aki Én
Nem kerül nekünk túl sokba ez a beteg elem?
felnőttem kissé
Góladó? még nem foglalt ? szentül abban éltem,hogy a focit saját pénzből rendezik a nagyok is kicsik is. Hm, le vagyok maradva..Meterológia még nem ad ki szeizmológiai előrejelzést? se égszakadást földindulást? vagy majd utólag mint csernobilról?
nyanya001
Mondtam már, hogy egy eszelős a miniszterelnök !
karma1
Merf szenved Dzsudzsak? Fociznia is kell a torokoknel a zsozsoert? Xar ugy...
sentinel216
Lófaszt! Kezitcsókolom miniszterelnök úr.
sentinel216
" Orbán 11 milliárdot pumpálna a Fradiba.."

Tudod mit és hová kellene pumpálni neked, köpcös vezír?
perfekt
Először Kancsal bandzsával élvezett,most ezt a fatökű,falábút akarja. Adjátok oda neki--és vizsgáltassátok meg elmeállapotát!Komolyan mondom.
justhpeter
Szerintem az ötletadó gyógyíthatatlan, egyszerűbb lenne lelőni, mint folyton orvoshoz hordani kezelésre. Ráadásul még többe is kerül.
Clavigo
Téged meg @nyádba kellene már visszapumpálni,kegyes Uram...
Törölt felhasználó
A Habony picsáját pumpáld miközben a Kövér meg téged. Az egész fidesz játszhatná ezt..
Desischado
Erre van pénz, mi?! dzsudzsák meg itt molyolna súlyos milliárdokért?! A török már szabadulnának tőle, annyira sz@rul játszik"!
telegdilaci
@nyanya001: Már egyre többen látjuk hogy nagy baj van a toronyban! csak még az agy mosottak,nem látják! csak annyi a hozzá fűzni valójuk hogy irigykedünk! pedig ez nem az irigységről szól! hanem az elmebajról,ami sajnos már nagyon látszik!
kamazuka
Az majdnem 4 metró megálló,vagy 4 stadion ára.
Borsodi
Legközelebb olyan minisztert válasszunk akinek nem a foci jut mindenről az eszébe,nem stadionokat gyüjt,ha nem szalvétákat.Egyre nagyobb a baj már az egész országot stadionnak látja,nem tudom mi az a szer,vagy betegség, aminek az elvonási tünete,a közpénz elherdálása mérhetetlen pénz szórása stadionokra.
Törölt felhasználó
@Borsodi: Szerintem a fidesz vezérkar kokózik(habony, deutch biztosan) Viktor pedig bevalottan is skizofrén, de nem bevalottan is is egyértelmű, hogy nem szocializálódott és személyiség problémákkal küzd. Nevezzök Michael Jackson szindómának, ahhoz hasonlít a legjobban amiben van. Faszfej apa, bizonyítási vágy faternek a világnak... Erre pedig a szanax a leglightosabb, amit felírnak. Látszik sokszor, hogy nyaldossa a pofáját, mert kiszáradt, stb.
A sitten nem lesznek ilyen, úgy hogy majd elvonási tünetekkel kataon állapotban gubózhat a sarokban miközben sorban állnak előtte és mögötte is:)
Borsodi
@ziziplanet: Ezért a sok jó ért cserébe amit adott megérdemelné,ez a legnagyobb problémája sok embernek ha hatalomra kerülnek,elfelejtik honnan jöttek.Lehet mi nehezebb körülmények között élünk ,de nem kell rettegnünk a holnaptól.Igazad van a bizonyítási vágy igen elhatalmasodott nála,most kiélheti magát,mindegy ki mit mond ő az ellenkezőjét csinálja.Nem értem,hogy nincs a családjába egy ember aki felérné ésszel, és szólna neki,ne a stadionokra Fradira szórd a pénzt,inkább a középrétegen segíts állítsd a szegényeket ,nyugdíjasokat magad mellé,nekünk megvan mindenünk ,ne akarj még többet.
www.youtube.com/watch?v=QO1ujYbP-uw
wpym
A gyulai ovisok éhen dögölhetnek, de a Faláb FC-be milliárdokat nyomnak!
Ennek van értelme!!!
kukac50
Az egészségügyre költse ezt a pénzt még ma, mert holnap már késő lesz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.