Hárman meghaltak heveny lefolyású lázas állapotban a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben – közölte a kórház pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy az elmúlt néhány napban öt súlyos szív- és érrendszeri, keringési betegségben szenvedő, intenzív kezelésben részesülő betegnél alakult ki heveny lefolyású lázas állapot, és az esetek közül három végzetes volt.

A történtek ellenére folyamatos és zavartalan a betegellátás az intézetben – hangsúlyozták.

A kórház saját hatáskörben azonnal intézkedett és lokalizálta a problémát – írták, hozzátéve: jelentették a helyzetet az államtitkárságnak, Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár pedig felkérte a fenntartó Állami Egészségügyi Ellátó Központot és az Országos Tisztifőorvosi Hivatalt, hogy vizsgálják ki az eseteket.

A vizsgálat lezárása után széles körű tájékoztatást nyújt az intézet – olvasható a közleményben.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ezek a vizsgálatok mostanában elég furcsára sikerülnek. A baj mindig megtörténik, de vizsgálatok nem találnak semmit. Mintha valaki azt mondaná, hogy nem lehet találni semmit és kész.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Ezek a vizsgálatok mostanában elég furcsára sikerülnek. A baj mindig megtörténik, de vizsgálatok nem találnak semmit. Mintha valaki azt mondaná, hogy nem lehet találni semmit és kész.
Yoda69
Laztol meghalni a 21. szazadban? Uristen, ilyen 200 eve meg elofordulhatott. El sem merem kepzelni milyen allapotok lehetnek abban akorhazban
dr. prédikátor
Hogy milyen felelőtlen betegek vannak!! Hát nem képesek és egy láztól meghalnak a kórházban!!!
papa.49
Yoda69. Ehhez tudni kell hogy magyar viszonylatban a kardiológia intézet a jobbak közzé tartozik, az orvosok is kitűnőek, a személyzet szintén...
eugen4402
Az első lépés mindig a Természeté, az orvostudomány csak akkor tud lépni, ha a kutatók már kiderítették a baj okát... (Engelsnek esze is volt...) Az antibiotikumok kora lassan véget ér, valami újat, vagy valami nagyon régit kell kitalálni.
Toby
Ufók...vagy Gyurcsány-Bajnai...vagy a "háttérhatalom" hogy finomat zsidózzunk, mint a gengszterrezsim !
Tekla
Már nem mérik a lázat a kórházakban , ez az új protokoll.
Lassan meg tudjuk,hogy a protokoll betartásába talán többen halnak bele, mint a betegségekbe ?
süsüasárkány
Azt a bűnös ábrazatú és gondolkodású nagy rakás kovács zoltánt erről kellene megkérdezni.
Úgy Kálmán O. módjára.
Addig ismételni a kérdést amíg nem ad érdemi választ.
A gond, hogy nincs annyi műsoridő.
papa.49
@süsüasárkány: Azt az állandó ,,lenéző vigyort,, kéne már LETÖRÖLNI VÉGLEG AZ OCSMÁNY POFÁJÁRÓL MINDNEK, például egy méretes szőlőkaróval, mint azt megígérték a makóiak a lézeres szarJankónak!!!
Clavigo
Szerencsére a Cimbalmos kisvasútja már üzemel..Van ennél fontosabb ??
Clavigo
Át kell variálni a statisztikát...oszt rögtön nincsenek halottak...Különben is "21.-k századi körülmények...stb,stb",,,,,ha idézhetem kegyes Urunkat
justhpeter
Ezek szerint halálos protokolljaink vannak már, de protokoll orvosaink még nincsenek. Van-e gyógyszer a halálos protokoll ellen ?
eugen4402
@nyanya001: Ne kérdezz ilyeneket, mert egyből kirohannak, mint tegnap "Zrinyi".
Viszont néztem a cikk alatti kommenteket, és én is kérdezek: az a hírportál lett a Fidesz Központi Bizottság tagjainak kedvenc találkahelye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.