Pert nyert a köztévé ellen a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó műsorgyártó cég, mellyel még tavaly, a G-nap után bontottak szerződést – értesült a NOL.

A Hung-Ister Kft. volt korábban a köztévé egyik legnagyobb beszállítója, ez a társaság gyártotta többek között a Magyarország, szeretlek! című műsort és A Dalt. Nem sokkal azután, hogy Simicska Lajos nyíltan szakított Orbán Viktorral szerződést is bontott az MTVA a céggel, ráadásul úgy, hogy már csak egy hónapot kellett volna várniuk arra, hogy a kontraktus egyébként is lejárjon. 

A társaság perre vitte a dolgot, a bíróság pedig a múlt kedden a Hung-Isternek adott igazat, és kártérítés megfizetésére kötelezte az MTVA-t.

Tehát: a közpénzből működő MTVA felbontotta Simicska cégével a szerződést, miután legecizte az oligarcha a Orbánt. Most a kártérítést szintén közpénzből fogják kipengetni, ha jogerős lesz az ítélet. Bravó!

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nem számítt, az ilyen pereket kizárólag az adófizetők állják! Van pénz, sose fogy el!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Nem számítt, az ilyen pereket kizárólag az adófizetők állják! Van pénz, sose fogy el!
WF
Ha haver, ha ellenség - mindenképpen a kisemberek tömege állja a cechet. Én a megtámadott határozat/döntés elrendelőjének fizetéséből vonnám le, nem közpénzből.
Desischado
Sajnos, tényleg mi fogjuk állni a számlát. Torkig vagyok már vele! Miért nem az fizet, aki elkúrta?!
rosalinda57
@Desischado: igazad van. Most már annak kellene fizetni, aki az egészet elszúrta. Ha a felelőst nem találják, akkor pedig OV-nak ! Ha ez így lenne , még a felelősöket is megtalálnák rövid időn belül, mert nincs olyan dolog, amiből V. ne mosakodna ki !
Jozefina
Személyi felelős majd talán az elszámoltatáskor lesz, de addig kollektív felelősség elve érvényesül a maffia államban!!!
CsipkeRózsa
Orbán szeszélye nem ér nektek annyit, hogy fizessünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.