Szeretnék annak az embernek a szemébe nézni, aki részt vesz ebben és a többi, hasonlóan aljas húzásban. Aki tudja, vagy tudnia kellene, hogy embereket ítél nyomorúságos életre, adott esetben halálra, de ettől függetlenül ő elégedetten felveszi a busás fizetését, igénybe veszi a különféle juttatásokat és egy percig sem gondol arra, hogy az is közpénzből van. Ennek ellenére és annak ellenére, hogy esküje szerint nem a kormányt, nem a pártot és nem Orbán Viktort kellene szolgálnia, gond nélkül nyomja a gombot és ezzel emberek sorsáról hoz súlyos, semmivel nem magyarázható döntéseket.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: viszkikóla
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mint (szerény) nyugdíjas mondom: igazából megérdemlik azok a nyugdíjasok, akik elfelejtették, hogy Orbán pár éve még arról papolt, hogy a nyugdíjasok elveszik előlük az életteret! S lelkesen szavaztak rá! Sőt még most is a disznó-sz.. kezeit csókolgatják!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
prime777
@Eriksson: "Olyasmit soroltál fel, amihez soha semmilyen formában nem adtam az egyetértésemet. Vagy fogjam fel mindezt kötekedésnek?
Vagy mit akarsz elérni kedves @prime777: ?"
Nincs itt semmiféle kötekedés.
De még én sem láttam bírálni a kormányt a részedről úgy isten igazából egyik bicskanyitogató balhéjánál sem,még Gyurcsányt már rég máglyán égettétek volna el a tizedéért. :D
A lényeg,hogy nem az ilyenekre kell ugrani.
Hanem az olyanokra amikor az országot kisemmizik,és adják el az emberek jövőjét olyan 100 évre.
Igaz azt magyar teszi magyar ellen.
De ez nem mentség.
Nem kötekedni akartam,de ez is hozzátartozik az igazsághoz.
Eriksson
@prime777: Úgy látom jól el vagy magadban, mint Norman Bates a Psycho-ban.
karma1
@prime777: Hagyd a fenebe, parttalan es ertelmetlen a vita, innen latom a tagranyilt lencsi szemeit, merthat o olyan szepen irt, Te meg nem erted...:o((((( Halvany goze sincs errol az egesz maffia allam mibenleterol...Legyen szep napod!
prime777
@Eriksson: "Úgy látom jól el vagy magadban, mint Norman Bates a Psycho-ban."
Ja hogyne,hogy az igazsággal nem tudsz mit kezdeni? :)
Ez a válasz kurvára ciki rádnézve amúgy.:)
eszegfu
@Mirabilis: Félreérthetően irtam! Ez nem román média! Ez egy magyar felületü média, magyar alapitvány müködteti, csak a neve zavaró ezzel a "Kolozsváros.com"-mal.
Az Átlátszó Erdély kérdőivét már lezárták, nem tudtam megnézni. De az Átlátszó.hu tevékenysége közé tartozik, azt piszkálják, "boncolgatják", hogy a romániai magyarok részére juttatott állami, vagy egyéb pénzeket hova költik el. Pl. az RMDSZ 2009. óta 28 millió EUR-t kapott a román kormánytól és mint "közérdekü adatigénylés" kérték ki a gazdálkodási adataikat. Mit mondjak ott is nyögvenyelősen megy, mint itthon...
eszegfu
@Mirabilis: Román állam által, az ottani magyaroknak juttatott pénz elköltését. Én, amit tudtam: megnéztem... szerintem teljesen magyar... de az is lehet, hogy "itt valami nem gömbölyü.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.