Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak és megállják a helyüket. 1. Lehajtott fejjel nem lehet messzire nézni. 2. A szomszédokkal nem pereskedni, hanem kereskedni kell. 3. Olyan Európát, olyan világot kell teremtenünk, ahol nemcsak születni és meghalni lehet, hanem élni is érdemes. Ha ezt az esélyt elmulasztjuk, soha nem bocsáthatjuk meg magunknak és nem lesz, aki megbocsáthat majd nekünk. 4. Nem szabad urizálni egy parlamentnek és egy kormánynak abban az országban, ahol a lakosság többsége rossz körülmények között él. 5. Nemzeti ügynek tekintjük, hogy gyerekek ne éhezzenek az iskolákban - de azt is, hogy tehetséges fiatalok, tudósok itthon is megtalálhassák boldogulásukat. Becsüljük meg az írókat, művészeket, a pedagógusokat, a művelődés valamennyi közalkalmazottját és vállalkozóját! 6. Az a politikus, aki csak a másról szóló humort tudja elviselni, aligha tud szót érteni az emberekkel. 7...

Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Hallod ezt, mocsok sunyi orbánc?
Itt a különbség: Horn - hibái ellenére ÁLLAMFÉRFI volt, te meg egy kisstílű - bár nagyban "dolgozó" - hazug TOLVAJ vagy! FUJJJ!
RonaGyuri
Orbán Viktor a saját rossz hangulatát keveri össze a lakosságéval.

ez most is így van, mármint mindenben az embereket igazítja a saját agyrémeihez!
bencemacska
Érdemes lenne ma is megfogadni kőkemény - de igaz - 10 pontját!!!
Jól ismerte OV-t is!
Csodálkozó
Hallod ezt, mocsok sunyi orbánc?
Itt a különbség: Horn - hibái ellenére ÁLLAMFÉRFI volt, te meg egy kisstílű - bár nagyban "dolgozó" - hazug TOLVAJ vagy! FUJJJ!
hetöndöe
"azt szeretné, hogy hosszú távon fennmaradjon a már megjelent civil kurázsi, s szélesedjen azok köre, akik kiszolgáltatott alattvalókból polgárokká válnak.

Ez a liberalizmus két dolgot jelent. Egyrészt értékrendet, toleráns vitakultúrát, szakszerűségre való törekvést és az emberi sokféleségből fakadó politikai sokszínűség természetesként való elfogadását; másrészt olyan elvek követését a gazdaság- és társadalompolitikában, amelyek a szabad polgárok megjelenéséhez szükségesek.

A történelem tanulsága szerint ennek leghatásosabb formái: az állami túlhatalom megszüntetése és a szólásszabadság biztosítása. A szabadság számunkra egyének szabadságát jelenti, nem pedig az attól elvonatkoztatott államét vagy társadalomét.

Nem lehet szabad az a társadalom, melynek polgárai nem szabadok. Az államnak nem engedélyeznie, hanem szolgálnia kell polgárai szabadságát."

Na kik is mondták anno?:-)
papa.49
Bár nem lelkesedtem az emberért, de EZEK A MONDATOK IGAZAK, ÉS HELYÉNVALÓAK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.