A NAV végrehajtást indított Orbán Viktor miniszterelnök közeli barátjának tartott Garancsi István befektetőcége, a Garangold Investment Zrt. ellen – írja a Népszabadság.  Az eljárás oka és a hátralék nagysága nem ismert.

A lap érdeklődésére a társaság technikai hibára hivatkozott, melyet állításuk rendeztek, de az elektronikus cégkivonatban a végrehajtási eljárás törlésének péntek reggelig nem akadt nyoma.

A Garanagold három éve hárommilliárd forint EU-támogatást kapott arra, hogy abból a Garancsi százszázalékos tulajdonában álló vállalkozás az általa ígéretesnek talált cégekbe fektessen. A Népszabadság értesülése szerint Garancsi tavaly a teljes nyereséget kivette osztalékként.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat ez eleg verciki...Ezt meg ki sem tudja magyarazni, ha 100 %-ig o a tulajdonos a cegben... Termelni nem termel, nagy valoszinuseggel az EU megprobalta lekovetni a 2 milliard utjat, az meg ugye a napon felszivodott, es meg a teljes tavalyi profitot se felejtette kivenni a cegbol... Draga Propi, azert adhattal volna egy picit bovebb felvilagositast is...:o))) Most egyenlore csak egy kicsit orulok,... Majd ha meg tobb hasonlo hir lesz, az lesz az igazi jo hir...:o)))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Hat ez eleg verciki...Ezt meg ki sem tudja magyarazni, ha 100 %-ig o a tulajdonos a cegben... Termelni nem termel, nagy valoszinuseggel az EU megprobalta lekovetni a 2 milliard utjat, az meg ugye a napon felszivodott, es meg a teljes tavalyi profitot se felejtette kivenni a cegbol... Draga Propi, azert adhattal volna egy picit bovebb felvilagositast is...:o))) Most egyenlore csak egy kicsit orulok,... Majd ha meg tobb hasonlo hir lesz, az lesz az igazi jo hir...:o)))
volvós
El lesz sikálva az ügy...Viktorka nagyobb szeletet kap a jövöben
a tortából, és a poltpeti rendezi az ügyet... Ugyan kérem, csak
nem gondoljuk komolyan, hogy valamicske bünti lesz ???
karma1
Oh, 3 milliard,... Melleutottem... Bar ekkora szamnal tokmindegy...
karma1
@volvós: Lehetseges, de egyre tobb sikalnivaloja lesz, es ez azert mar elgondolkodtato, nem? Azon csodalkozom, hogy mit csinalnak azok a valakik, akiknek le kene adni a fulest orbannak, hogy mi keszul a kis kegyeltje ellen. Ugy latszik, mar senki sem figyelmezteti orbant, hogy baj van a csicskai korul, nekem ugy tunik, mintha szabad predava lennenek a legjobb bennfentesei...
bakegya
Ateknős baráti köre mikor lesz beidézve az EU-CSALÁS ELLENI HIVATALÁBA???
bakegya
...de csakkk hajcsák...had fosson...míg ki nem apadnak a bankszámlái...mert hogy abból igen sok jár vissza a magyar adózóknak azt nem csakkk a zorbán tudja!!!
nyanya001
Semmi pánik, olyan fehér és tiszta lesz mint a hó ( amit már többször lehánytak ) meg a Rogán
pasa.
szaboria1
Tálai még nem jött bele , hogy kell a NAV-nál a haveri kör ügyeit eltüntetni.
nyanya001
@szaboria1: Majd megkédezi a Simlicskát-
Az nagyon értette.
papa.49
@nyanya001: A Lajos azért az 1998 ügyeskedés miatt megérdemli a az egymenetes nyakravalót))))))))
namihami
Pénz kiutalva, felvéve, szétosztva. Most itt az ideje a cég felszámolásának és a tartozások be nem fizetésének és leírásának.
Mikor és kivel is kezdődtek ezek a cégfelszámolások? Kezdek feledékeny lenni.
Desischado
Bár az egész bandát felszámolnák már! Azért érdekes, hogy orbán ezt nem tudta, - vagy nem akarta megakadályozni?
remenykedo
Karma1 ne orulj tulsagosan, mert biztosan ugy is van ahogy namihami irja, amit lehetett eddig szakitani a cegbol, azt megtettek, a profitot kimentettek, a penzt kitalicskaztak, az mar biztos helyen van. Sullyed a hajo a patkanyok menekulnek, kitomve amig lehet. Hogy a kis csuti g..ci hagyta, hat lehet, hogy az o jovahagyasaval tortenik, amit lehet meg kell menteni uj jelszo alatt. Itt az ideje, hogy biztos helyre menekitsek amit csak elernek, a tartozasokat hatrahagyva Nem fog szamitani hogy az orszag becsodol, inog a talaj es a sok fals inaktiv cegek felszamolasahoz ido kell. Nem lennek meglepve, ha ezeknek a cegeknek koze lenne az orban familia vagyonahoz. Nem veletlen, hogy csutikank apukat vitte az EB re, nem csupan a gyermeki szeretet osztonozte a nem vagyok vagyonos kis nincstelenunket, volt annal kezzelfoghatobb oka is. Csanyi segedletevel voltak ott komoly targyalasok, megallapodasok a meccsek kozott levo szabadidoben. A legjobb alibi volt az EB, hogy mindent elrejtsen. Nyilvan, hogy az idegen kezen kezelt vogyontargyakkal kezdik a sort.
lampa laz
Gondolom az ügyintéző azóta már a munkanélüliek táborát gyarapíta.
bakegya
@lampa laz: vagy önmagát meggyilkolja,mint a quaestorból időben kimenteni képes ügyintéző-utasította a zorbán,akinek közpénze van a futsalosnál VEGYE KI-aztán másnap már be is dőlt de csakkk a sorban állók megtakarításai-ja és kinevezett egy szobafestőt vezérigazgatónak.
Aztán tovább is van...véletlenül a takarékos gazemberséget vizslató jogász is csakkk úgy meghal...
lampa laz
@bakegya: vagy kiderül, hogy nem is garancsikötélhaveré már ez a cég, hanem 1 újabb kayaibrahimé. Nagy spillerek ezek a cégek és pénzek útjának eltüntetésében.
bakegya
@lampa laz: a lajostól tanulta a vicctor,hogyan kell swokat és nagyot akasztani,de az igazi tanácsadója az apja-az az átverések,kifosztások,bosszúállások nagymestere.
Jozefina
A céget felszámolják, viszont a sok-sok lóvét szépen zsebre rakta!!! orbán maffiában ez így helyes!!!
kukac50
Felébredt a NAV? Minden gazdagodót így kellene vizsgálni,nem azokat akik 1-2 ezer forinttal tartoznak.
Toby
Nyugi-nyugi, ez csak a tisztességes, elfogultság-mentes eljárás látszata, hogy no lám, vannak törvények és törvényes intézkedések még Szopáslandban!
Ezeknek a "hawer sáros" ügyeknek a végén van a lényeg, vagy Józsi bácsi a portás és Mari néni a takarító szívja meg nagyon!
karma1
@remenykedo: De en igenis orulok, mert a legszebb orom a karorom!...:o))) Es lehet, hogy most vegre valami megindul, es a burok szepen repedezik az orbani s@ggnyalok korul is...:o)))
Pedig ugy latom, Te is orulsz (orulnel ) ennek a szitunak...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.