Komoly problémákat okozhat az Európai Unióban, ha nem teszünk lépéseket annak érdekében, hogy a migráció kérdése ne keveredjen össze az uniós tagság kérdésével – állította Orbán Viktor az Európai Unióban maradó tagállamok állam- és kormányfőinek szerdai brüsszeli tanácskozását követően.

A magyar miniszterelnök sajtótájékoztatóján kijelentette, arra kell törekedni, hogy az emberek valamilyen garanciát kapjanak arra, hogy meghallják a hangjukat Brüsszelben. Fontos, hogy sikerüljön kialakítani olyan uniós migrációs politikát, amely megfelel az emberek igényeinek és nem teszi elkerülhetetlenné, hogy azzal szemben akár az EU-tagságot is kockáztatva lépjenek fel.

Mint mondta, el kell választani egymástól az uniós tagság és a migráció kérdését. "Azért kell küzdenünk, hogy bebizonyítsuk az embereknek, lehetséges a magyar nemzeti érdekeknek megfelelő európai migrációs politikát kialakítani" – hangsúlyozta.

"Ez egy hosszú küzdelem eredménye lesz majd itt Brüsszelben, amihez nekünk, nekem személyesen erős mandátumra lesz szükségem, amely népszavazás nélkül nem garantálható" – tette hozzá a kormányfő.

Azt is mondta: a bevándorlás és a migráció kérdésére adott elégtelen válasz döntő szerepet játszott abban, hogy a kilépés támogatói kerültek többségbe az Egyesült Királyság európai uniós tagságáról kiírt népszavazáson.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
@silber13: Az a leggázzabb, hogy ahhoz túl szarúl tolja, hogy troll legye. Ahhoz néha szimpátiát, félegyetértést is kéne, hogy tanusítson, igazi manipulatív fizetett politikai troll legyen, tehát szociopata, aki szereti árral szemben hugyálni és közben a vizet és a hugyát egy nindzsa törrel kaszabolni. Ismerek ám még egy ilyen személyt Viktor a neve, tehát még sokra viheti ebben az országban!:)
Szókrakész
Akkor a sok agymosott idiótának!

Amióta nálunk kerítés van, amióta érdekes módon se a horvát, szlovén, se az osztrák, se a...azóta más útvonal létezik.
Mellette.

Már se a német, se az osztrák se a ...
nem akar migráncsot.
Sőt a törökök( a migráncsexportőrök) már a 3 MILLIÁRDDAL IS KIEGYEZNEK.

Merkelék buktak minden szinten!!!
Mikor lesz ő keresztre feszítve?!?!?!
Villon
@Szókrakész: Merkell keresztre-feszítését a kedves vezető már nem fogja megélni, vagy ha mégis, akkor az egy börtön rácsai mögött eshet meg vele. Rosszabb esetben (amitől inkább tartok, mint támogatom) azért nem éli meg, mert addigra már leveszik a lámpavasról, mert már a varjak is undorodnak tőle.
karma1
@felnőttem kissé: Elmeletileg mindenben igazad volna, ha a hazelnok nem fideszes volna, ha a nagyvarosok, a KLIK, az MNB es ki tudja, hany strategiailag fontos intezmeny elen nem fide$$es volna, ha poltpetya, ha az orbankoruli dilettans sugok nem fideSS-esek volnanak, akkor lehet, hogy valoban lenne az ellenzekkel is ertelmes parbeszed, ami elorevinne' az orszag ugyet.
De ameddig a korrupcio alapfokon a kormanytagoknak es a fidesznek jaro alaptorvenybe iktatott torveny, addig itt a budos eletben nem lesz semmifele normalis parbeszed, semmifele targyban sem...
Desischado
Ijesztő a kép, de tökéletes. orbánnak megint elgurult a gyógyszere, és a hívei nem különbek nála!
eszegfu
Az világos és helyes nyilatkozata O.V-nek, hogy "...fontos, hogy sikerüljön uniós migrációs politikát kialakitani...". De egyáltalán mi a jó irány? Tudjuk O.V. véleményét... "inkább fizetünk, de egy migráns sem kell"... akkor milyen más, megnyugtató ötlete van? Engem minden megoldás érdekelne...csak már valóban befejezhessük ezt a hazai gondok megoldását és a válaszadást "kipótló" migránsozást!:((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.