Újabb konzultáció kezdődött a kormányhivatalokban és a járási hivatalokban az állami rezsicsökkentésről – közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Lázár János elmondta: augusztus 19-ig várják az állampolgárok véleményét arról, hogy a közigazgatási bürokráciacsökkentés jegyében milyen eljárásokban lenne szükség újabb egyszerűsítésekre. Emellett arról kérik ki az emberek álláspontját, hogy milyen engedélyezési eljárásokat kellene átalakítani, és mely – jelenleg fizetős – szolgáltatásokat kellene olcsóbbá, ingyenessé tenni.

A miniszter a kormány első féléves munkájáról tájékoztatva arról is beszámolt, hogy húsz ülést tartottak az első félévben, a kormány 648 előterjesztést tárgyalt meg.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Fogadjunk, hogy megint lesz egy csomó hülye, aki nemcsak hogy beszopja, de még ujjongni is fog hozzá.
Ki állja a fogadást? Egy szem kockacukor kontra üveg pezsgő...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Volt abban valami undorító, mikor annak idején a postán azt láttam, hogy egy fiatal, de eléggé szegényes külsejű nőhöz odakúszott egy rezsicsökkentős aláírásgyűjtő. Szerencsétlen nő persze, hogy aláírta, hogy pár ezerrel kevesebb legyen a számlája. Az aláírás gyűjtő persze elfelejtette közölni, hogy a milliárdosoknak is csökkenni fog a rezsije így csak nem pár ezerrel, hanem több tízezer forinttal.
namihami
@Peller Anikó: Te kis bohém. Te aztán értesz ahhoz, hogy magasra srófold a tétet.
Rózsika Hatházi
@sziha: ma 9:18. Hosszú hétvégét tartanak, mert nekik az jár. Pihentetik a nyelvüket, hogy hétfőn jó erőben legyen a váltott nyelvcsapásokhoz. :)))
solidedge
A Fidesznek ez is be fog jönni, mint 2014-ben. A bennszülöttek egy része odaadó háláját fejezi ki az üveggyöngyért.
1magyar
@human: De az igazságos lenne, hogy ne kelljen ezen szolgáltatásokért akkor is fizetni ha nem használom - szegénynek, gazdagnak egyaránt.
human
@solidedge: Farkas Flóri feladata a cigányság "meggyőzése" arról, hogy hova kell szavazni. Ezért nincs még bilincs a kezén és vette Orbán maga mellé milliós fizetéssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.