Nagy bajok vannak Orbán Viktor felfogóképességével, ha csak 8 hónap elteltével képes értelmezni a közös európai haderő és közös európai hírszerzési ügynökség felállításáról szóló, 2015. novemberében tett MSZP-s javaslatot – olvasható az MSZP közleményében.

Nagy bajok vannak Orbán Viktor erkölcsi felfogásával is, ha az MSZP-nek ezt a javaslatát most a saját gondolataként próbálja hangoztatni.

A közös európai haderő és közös titkosszolgálat felállítása abban az öt pontból álló javaslatban szerepelt, amelyet az MSZP terjesztett a Parlament elé 2015. novemberében az erős és biztonságos Európa érdekében.

Erről az alábbi hivatkozásokat megnyitva bárki meggyőződhet:

http://mszp.hu/page/download?ct=art&cid=12112&dt=atch&did=390

http://mszp.hu/hir/semmilyen_kerites_nem_allithatta_volna_meg_a_terroristakat

http://mszp.hu/video/javaslatok_egy_eros_es_biztonsagos_europaert

A Fidesz akkor ezt a javaslatcsomagot lesöpörte az asztalról. Kósa Lajos például azt mondta: „a NATO erre lett kitalálva, a szocialisták ötlete ezért figyelemelterelés, hiszen van közös európai hadsereg.”

Orbán Viktor most mégis az MSZP javaslatát plagizálja, vagyis vagy a memóriájával vannak óriási bajok, vagy az erkölcsi érzékével. Ám mindkét esetben a végeredmény ugyanaz: az a bizonyos sánta kutya utcahosszal vezet. Jó reggelt, Miniszterelnök úr!

- zárul Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnökének közleménye.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Orbánnak soha nem volt egy önálló gondolata, mindent papírból olvas
egyértelmű, hogy mások írják a szövegét is ha kell azt le is nyúlják bárhonnan !
Orbán lop minden honnan és mindent !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
Nem ötleteket akar OV, hanem szavazókat. Bármi áron kétharmad!!!
szaboria1
Mindig is ezt csinálják, először a mások ötleteit nem fogadják el, később meg mintha ők találnák ki adják elő.
Csizmás Kond
Azt nem tudom kijelentette-e, hogy ez kizárólagosan a saját ötlete volna..
szaboria1
@Csizmás Kond: Csak nézned kellett volna mennyi papír között keresgélt, mert neki egyetlen egy szabad mondta alig van. Néha fel sem fogja mit olvas el a papírokból.
Csizmás Kond
@szaboria1: az biztos hogy már régóta hangoztatnak mindenhol ilyen vagy hasonló dolgokat, de akkor most ez dicséretes dolog vagy megvetendő...mármint a plagi
RonaGyuri
na ez az amivel én nem nagyon dicsekednék a helyükbe! =))
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 13:21
Mert ki kell jelenteni, hogy el ne lopják ?
Igen sajnos a Fidesz mindent lop. Ellopja az MSZP, ellopja a Jobbik és ellopja minden más párt ötleteit, ha azzal a saját népszerűségét növelheti. Vérükben van a lopás. Sőt egyes tagjainál ez már genetikai adottság.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ...volt akitől tanulniuk...
amúgy ha maga az emeszpé jelenti ki akkor ujjonganál ?
Csizmás Kond
@Sziszifusz: akkor értem a haragod okát...:))
bencemacska
@Csizmás Kond: Nem tudsz háromnegyed órát rászánni, hogy 1 évre feltöltődj? noezt nem gondoltam volna!
A jelenlevők pedig itták minden szavát Tőkés püspökével együtt!!!
( Aki szili katit se felejtette el megdicsérni!)
nyanya001
Orbánnak soha nem volt egy önálló gondolata, mindent papírból olvas
egyértelmű, hogy mások írják a szövegét is ha kell azt le is nyúlják bárhonnan !
Orbán lop minden honnan és mindent !
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 13:38
Az MSZP-nek is pont úgy járt le a szavatossága, mint a Fidesznek. Az MSZP-ről talán el lehet mondani, hogy talán kevésbé romlott mint a Fidesz, de ez őt mégsem teszi fogyaszthatóvá.
Csizmás Kond
@bencemacska: Szilit itt is dicsérté(te)k elegen annakidején...:)
bencemacska
@Csizmás Kond: Óvatosan a többesszámmal! ha találsz az egész NET-en tőlem egyetlen dicsérő szót rá, fizetek, mint egy nagy!
Csizmás Kond
@Sziszifusz: ..dehát valaha velük tartottál ...
bencemacska
@nyanya001: Utána pedig kiadja könyvben a "beszédeit" és minimum 15 milliót keres vele évente!!!
nyanya001
@bencemacska: Na ja persze, megveteti a birkáival.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 13:52
Én igazából haspárti szimpatizáns vagyok. Ez azt jelenti, hogy nincs kedvenc pártom. Azokat pártokat amelyeknek a vezetői és potentátjai, hülyének nézik az embereket, illetve a politikát a saját egyéni gyarapodásukra használják, nem szívlelem. Fidesz ilyen párt.
Csizmás Kond
@Sziszifusz: és történt olyan hogy a szimpatizáltadat dobni kellet és épp azt minősítetted kedvencnek akit azelőtt megvetettél ?
Szókrakész
"Nagy bajok vannak Orbán Viktor felfogóképességével, ha csak 8 hónap elteltével képes értelmezni a közös európai haderő és közös európai hírszerzési ügynökség felállításáról szóló, 2015. novemberében tett MSZP-s javaslatot – olvasható az MSZP közleményében."

Nagy bajok vannak az eszementpé felfogóképességével, mert Orbánék vagy 1 1/2 éve erről beszélnek.
Nem egy gyorsreagálású az eszementpé.
Ráadásul plagizál is.

Amúgy az eszementopé és a Gyurcsány is hónapokkal ezelőtt(sőt Gyurcsány még most is) még a migráncsok betelepítését, az ahogy esik úgy puffan álláspontot képviselték.

Köpönyegforgató, hazug banda.
Sziszifusz
@Csizmás Kond: 14:10
Ha arra gondolsz, hogy a Fidesz szimpatikussá válhatna e számomra, a válaszom : nem. Ehhez túlságosan fertőzött. Ha eltávolítanák belőle a fertőzött tagokat, tulajdonképpen meg is szűnne létezni.
Szókrakész
"Orbán az MSZP-től lopja az ötleteket – írják a szocialisták"

De fordítsuk ki a mondatot.
Mszp-től lopnak.
Az ország őrjöng, hogy a fidesz szétbarmolja az országot.

Akkor nem a fidesz a hunyó, hiszen az mszp az ötletgazda.
A fidesz max a kivitelező.
Akkor az mszp a hunyó minden szarért, ami ebben az országban történik!!!
Csizmás Kond
@szaboria1: ..ezek szerint nem tartod véghezvihetőnek az elképzelést ?
troppauerhumer
@Szókrakész: Na itt szakadt ki belőlem a röhögés. Hihetetlen a mihígmélymagyar emberek politikai kultúrája, tisztánlátása, realitásérzéke. De tanulni sose akartak ,nem is tudtak.
Nem véletlenül találták ki annak idején a vagyoni és a műveltségi cenzust. Műveltségi cenzust most is el tudnék képzelni és általános iskolai végzettséghez kötném a szavazati jogot. A mai fideszjobbik szavazók nagy része kb. az éti csiga értelmi szintjén van.
Tarjányi Péter - szakértő és szerző
7 órája ·

Miért van az, hogy amikor a miniszterelnök felvázolja mit kéne tennie Európának a terrorizmus ellen és a biztonság megteremtésének kapcsán, senki nem szól, hogy a beszédének komoly része az elmúlt egy évben az ellenzék által előterjesztett javaslatok, koncepciók egy az egyben történő másolása? Nem veszi észre ezt a sajtó, de ami rosszabb az ellenzék sem. Csak tavaly 3 ellenzéki konferencián vettem részt ahol az EU önálló hadsereg létrehozása és az EU titkosszolgálati csúcs együttműködés kidolgozása volt a téma... Két tanulmányt írtam - egyes részeit itt is olvashattátok - a migráció ellenőrzéséről és az EU válságkezelés fejlesztéséről. Beszéltünk a regionális határőrizet bevezetéséről, EU-s határőrizeti csúcsszerv fejlesztéséről és még sorolhatnám... Nem az zavar, hogy lenyúlják az ötleteket. Tényleg! Hanem az, hogy közben arról kommunikálnak miként rombol az ellenzék és nem tesz semmit az ország és az EU biztonságáért! Ez tényszerűen nem igaz. Korábban is mondtam általános gyakorlat itthon, hogy az ország polgárait csak a kormány mentheti meg, más nem. Erre "jó" példa a tegnapi Orbán beszéd. És közben mindenki szájtátva hallgat... Érthetetlen."
Szókrakész
@troppauerhumer: És azért tedd azt is hozzá, hogy kb 2 éve Orbán összehívta az összes ellenzéki pártok egy tájékoztatóra.
Utána az ELLENZÉKIEK nyilatkozták, hogy Orbán felvázolta nekik a jövőképet, Magyarország helyzetét Európában az elkövetkező jövőre nézve.
Továbbá hangsúlyozták, hogy sok dologgal nem értenek egyet, de legalább tisztán látnak.
Ez a tájékoztató a migrációs helyzetről, a biztonságpolitikáról, azon belül is a magyar álláspontról szólt.
És már itt említve lett a közös európai hadsereg, a közös határvédelem felállításának kérdése az akkor még meg sem indult invázió kivédése érdekében.
stb.

Az ellenzék fáziskésésben van.
NaponTamas
@troppauerhumer: Szinte teljesen egyetértek veled. Én évek óta mondom,hogy csak az szavazhasson aki az adott választást megelőző egy évben dolgozott. Jól érted..a nyugdíjasok se. A nagy részét pár % emeléssel meg lehet "venni". Nem vagyok a nyugdíjasok ellen...anyu is az..pedig anyám igazán nagy spanom. :)
troppauerhumer
@Szókrakész: Hazudsz,Orbán soha nem tartott be semmilyen megállapodást ,előbb Horn volt olyan demokratikus ,hogy mindig kiérte az akkori ellenzék véleményét,majd Gyurcsány volt olyan hülye,igen az mert akkor lett volna lehetősége örökre kinyírni Orbánt és FideSS csürhéjét,az orbánribancává lett neonáci jobbikkal együtt.
Tódor
@Mirabilis: A fidesz kopirájtolt mindent ami lopás. Erről igy már így mindenki lemaradt. Kvázi a lopást is ellopták.
Szókrakész
@troppauerhumer: " Hazudsz,Orbán soha nem tartott be semmilyen megállapodást "

Ki írt itt megállapodásról?

Én hazudok?!?!?!
És még te írtál "értekezést" ilyen-olyan témákban?!?!?!
Jesszusom!!!
Na azok olyanok is lehettek, több okból is!!!
1. Sima szöveget se tudsz értelmezni!
2. Azonnal vádaskodsz, lehazugozol embereket!!!
3. A gyűlölet beszél belőled
4. Csak a te igazad lehet a tuti, nem tűrsz semmi ellenérvet.
5. ...
6. ...
.
.
.
.

Maradj a 444-n!!!
Ott még eszik a komcsi dumákat!!!
patyuka
@Szókrakész: "... az eszementopé és a Gyurcsány is hónapokkal ezelőtt(sőt Gyurcsány még most is) még a migráncsok betelepítését, az ahogy esik úgy puffan álláspontot képviselték..."
.
A bugyuta csúfolódás a kisgyermekkor velejárója lehet, felnőttnél viszont már sokkal inkább az idiotizmus jele...
Egy biztos: a "migráns" és a "menekült" fogalmának , az utóbbiak "letelepítése" és "befogadása" közötti különbség összemosása sosem a tisztánlátás érdekében történik; az oka pedig vagy az előbbi mentáldeficit, vagy az igazság aljas szándékú elferdítése... Bár a bugyuta jópofizás eleve az elsőt teszi gyaníthatóvá, ám(?)... épeszű semmiképp nem hazudik ilyen töketlenül!
Mert a "letelepítés" éppen a regnálók (egyik) eltagadhatatlan, mindennemű skrupulustól mentes akciója és könnyeden meg gátlástalanul lenyúlható pénzforrása!
JAJMÁR
A nők... elég értelmesek a szavazáshoz? Mit gondoltok erről? Vagy ők se?
Baromság! Hogy ki milyen értelmi szinten áll egy országban, az jellemzi az ország társadalmát, de, ha elkezded "szelektálni", és csak az szavaz... na, meglesz az örömötök, mert 2 év múlva kb. ez fog történni. Elintézi nektek a fityisz!
@troppauerhumer: @NaponTamas:
JAJMÁR
Ov mindig azt mondja, ami a pillanatnyi helyzetben "sikeres", és teljesen mindegy, hogy mások mondták-e már előtte. Az van megmondva, amit ő megmond. Aztán az ellenkezőjét is, bármikor, simán.
van
"vagyis vagy a memóriájával vannak óriási bajok, vagy az erkölcsi érzékével."

Ez nem "vagy-vagy", hanem "is-és-is".

vagyis a memóriájával is óriási bajok vannak, és az erkölcsi érzékével is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.